M3 Panel SE Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fungerar bra för det mesta. De flesta undersökningar är rätt förnuftigt uppbyggda med få undantag. Hemsidan funkar bra med undantag för de fördröjande pussel där man ska hitta alla bilar eller trafikl... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har inget att jämföra med inte heller några speciella förväntningar. Kommer enkäter lite då och då, en del passar inte profilen för, men man får lite poäng ändå. Tagit ut ersättning väldigt få gånger,... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

varierande undersökningar Varit medlem länge, det tar dock ganska lång tid innan man får ihop poäng till att byta till sig t.ex ett presentkort, urvalet av belöningar är väl ok men jag saknar att d... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fungerar bra när man passar till en undersökning. Har endast smartphone så man blir bortgallrad ibland, och vissa gånger passar man inte av annan anledning. Önskade fler undersökningar.

1. Investigador de mercado

Sobre M3 Panel SE

Escrito por la empresa

Ta emot opinionsundersökningar, svara på dem genom att ge din åsikt och samla poäng: byt dem mot gåvor från stora varumärken, donationer till föreningar, lotterier eller presentkort!

M3 Panel arbetar med privata företag, media och offentliga myndigheter för att genomföra undersökningar.

Registreringen är gratis och det finns ingen skyldighet att delta på https://www.m3panel.se/se-sv-m3p-websites-trustpilot-mw-18/step-1 !

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

3 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 57% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Todas las opiniones

208 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Trevliga undersökningar

Trevliga undersökningar. Men ganska små ,tråkiga belöningar,borde finnas att få till Paypal. Skriver samma som personen som bor i Spanien några månader,liksom jag ibland i annat land några månader,men svensk ändå att det är trist man inte får svara på enkäterna då.

16 de diciembre de 2025

Hej Monica
Tak for din feedback.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores undersøgelser. Desværre kan man ikke tage dem i udlandet, da vi er nødt til at have en meget skarp kvalitetskontrol af vores data.

Det er ærgerligt, at du ikke har kunnet finde nogle gaver i vores panelshop, som har interesse. Vi forsøger at have et bredt udvalg i mange kategorier og har også gavekort til f.eks. Huuray og Gogift, så man derigennem har endnu flere muligheder.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hade fått 100:- i belöning men har…

Hade fått 100:- i belöning men har aldrig fått någon utbetalning trots svar från er

20 de noviembre de 2025

Hej Monica

Vi er kede af at høre, at du har oplevet problemer.
Hvis du skriver til support@m3panel.com vil vi meget gerne hjælpe dig :)

Undersökningarna är bra

Undersökningarna är bra. Utbudet av varor som man kan välja är dåligt och begränsat.
Önskvärt är tex. Handdukar badlakan påslakan gratängformar stekpannnor smink bestick.

14 de diciembre de 2025

Hej Anita
Tak for dine kommentarer.
Vi er glade for, at du er tilfreds med undersøgelserne!
Det er ærgerligt, at du ikke har kunnet finde noget i vores panelshop, som du kan bruge. Især, når vi både har sengetøj, håndklæder, køkkenudstyr og skønhedsprodukter - som du efterspørger :)

Vi håber, du alligevel kan finde noget.
/M3Panel.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

M3 Panel har ibland konstiga…

M3 Panel har ibland konstiga undersökningar, som t.ex. kan handla om vad man handlar i en affär, och då startar frågan oftast om det är jag, min sambo/fru eller om båda tar hela beslutet om butiksköpen. En gång valde jag alternativet "Jag avgör för det mesta", och fick fortsätta med frågor som jag som ändå diskuterat och pratat med min sambo/fru om. Varför måste frågeställningen vara riktad till en person när det som handlas om i butiken ändå står på samma bord.....
Borde gå att ändra så att oavsett vem som tar de flesta besluten/handlar kan delta i en undersökning.
Det vore bra om t.ex. M3 funderar på vilka förbättringar som kan göras till ett bättre underlag (enligt ovan text), istället för att besvara en upplevelse om att kontakta M3...

14 de diciembre de 2025

Hej

Tak for din feedback.
Hvis du har spørgsmål til en undersøgelse er du altid velkommen til at skrive til os på support@m3panel.com.
Så vil vi forsøge at hjælpe på bedste vis :)

Okej

Okej sida att tjäna poäng för att byta mot presenter och presentkort.
Tar lite tid att samla ihop, men om man har tid till övers så är det värt det.

7 de diciembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dåligt med grejer att välja.

Dåligt med grejer att välja.

6 de diciembre de 2025

Hej Stefan

Vi håber, du finder noget, du kan bruge.

Inte för långa undersökningar

Längden på undersökningarna är oftast inte betungande, och ämnena är varierande och intressanta. Däremot tycker jag att shopen har degenererat avsevärt under de senaste åren. Förr fanns verktyg, spel och vettiga köksredskap. Det finns numera inga artiklar som jag tycker är intressanta.

6 de diciembre de 2025

Utomlands

Undersökningarna är bra men ibland lite för långa.
Sen är det det där med att jag inte får/kan svara på enkäter för att jag befinner mig i Spanien vilket jag gör 6 mån. per år. Jag blir inte spansk under den perioden!! Jag har lite svårt att förstå varför jag inte kan/får svara på enkäterna under den perioden???

5 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Värdelöst

Värdelöst, man får aldrig vara med i undersökningar. De avslutas i förtid, man får inga poäng trots man gjort undersökningar. Trots att man fyller i undersökningar seriöst så får man upp meddelande om att man inte får poäng för att man varit för snabb.

Svar: Nej tack, jag orkar inte sitta och maila er varje gång det blir fel och inte få någon hjälp vilket jag gjort förr. Fixa era undersökningar istället.

20 de noviembre de 2025

Hej Robin

Det kan selvfølgelig ske, at man ikke passer ind i målgruppen for en undersøgelse. Denne frasortering skulle dog gerne ske tidligt i undersøgelsen, og da vi godt kan forstå, at dette kan være ærgerligt, har vi valgt at kompensere med 15 point som tak for ulejligheden.

Hvis du oplever at få denne markering meget sent i en undersøgelse, eller du har andre spørgsmål til pointene, må du endelig skrive til os på support@m3panel.com med undersøgelsesnummeret.
Så kan vi få fulgt op på det og rette evt. fejl :)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Varför svara på frågor ni redan vet svaret på?

Jag tycker att jag ofta får svara på en hel radda frågor som ni redan har svar på, för att få veta att jag inte tillhör målgruppen. Det känns rätt irriterande och jag lägger ner tid, min tid. Så nu väntar jag bara på jullotteriets utfall...sen slutar jag nog svara och tar bort appen. Det var roligare i början nen allt oftare svarar jag på ett batteri frågor och får sedan veta att jag inte tillhör målgruppen får ju en att fundera om ni redan där fått någon form av svar...

19 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.