Magnetox Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De 1 armband top,de 2 is volledig verandert aa de binnenkant kleur en zilver is weg ervan,geen mooie reklame

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beginmaart armband besteld voor een verjaardags cadeau. Begin april ontvangen, helaas te laat voor de verjaardag. Ben overigens zeer tevreden over mijn aankoop, armband is naar wens. Hierover Magnetox... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Een uitgebreide keuze uit gespecialiseerde sieraden, maar helaas opnieuw slechte ervaring met levertijd. De gemelde 1 tot 3 dagen moet je met heel veel korreltjes zout nemen. 14 dec. besteld en dacht... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat ging er goed Vanaf 8 april al bezig Eerste armband geleverd na maanden ,door slecht slot[gelijk al lam) deze armband verloren . Tweede armband na lange tijd geleverd ,er was al aan gevijl... Ver más

Información sobre la empresa

1. Joyero

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Welkom bij MAGNETOX, uw nummer één bron voor alles wat te maken heeft met de kracht van helende armbanden. Wij zetten ons in om u het beste te bieden op het gebied van helende armbanden. Onze focus ligt op de helende eigenschappen, de betrouwbaarheid en natuurlijk op de best mogelijke service.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

16 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wacht nog steeds op mijn bestelling

Wacht nog steeds op mijn bestelling. Heb meerdere emails en een contactformulier verstuurd maar tot op heden nog geen reactie terug gekregen.

28 de octubre de 2022
Logotipo de Magnetox

Respuesta de Magnetox

Goedendag,

Wij hebben u 4 dagen geleden een e-mail gestuurd, maar we hebben helaas nog geen reactie van u mogen ontvangen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om op deze e-mail te reageren? Wij kunnen het dan samen met u oplossen.

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groeten,
Noah | MAGNETOX

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nog steeds geen reactie van de…

Nog steeds geen reactie van de klantenservice. Al 4x aangeschreven.
Treurig. Bij dit bedrijf bestel ik echt niks meer.
Beloftes maar niks nakomen.

21 de octubre de 2022
Logotipo de Magnetox

Respuesta de Magnetox

Goedendag,

Bedankt voor uw review. Allereerst onze excuses voor het feit dat u niet eerder per e-mail een reactie heeft mogen ontvangen. Wij proberen normaal binnen twee werkdagen te antwoorden en weten niet waar het mis is gegaan. Wij vermoeden dat uw e-mails in een verkeerde map terecht zijn gekomen. Onze excuses hiervoor.

Inmiddels is het ons duidelijk wat het probleem is. U heeft de oorspronkelijke armband mogen ontvangen, maar u gaf per e-mail aan dat u de gratis hematiet armband nooit had mogen ontvangen. Wij gaan daarom de eerstvolgende werkdag direct kosteloos een nieuwe hematiet armband opsturen.

Wij hopen dat u tevreden bent met deze oplossing en onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten,
Noah | MAGNETOX

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn andere armband was ik…

Mijn andere armband was ik kwijtgeraakt, hij zat ineens niet meer aan mijn pols. Was hierdoor erg van streek en heb daarna een nieuwe uitgezocht. Met de derde dag was deze er ook en direct om gedaan en werd direct al rustig . Qua doen en in mijn hoofd. Het een aanrader.

8 de octubre de 2022

hele slechte service

hele slechte service, ik moest eerst meerdere weken wachten op mail terug voordat ik kon bestellen dan meerdere weken wachten op mijn armband en vervolgens krijg ik er allemaal bulten van en stuur verschillende mail en contact formulieren en krijg geen een reactie dit is een hele slechte zaak ook telefonisch niet bereikbaar al met al waardeloze klantenservice!!!!!!!!

12 de octubre de 2022

bedankt

zojuist de bestelling keurig ontvangen netjes verpakt mooi bedankt

26 de agosto de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb al 2x een mail gestuurd.

Ik heb al 2x een mail gestuurd.
Kreeg niet fatsoenlijk met het apparaatje wat er bij zit een schakel ertussen uit, mijn armband is te smal daarvoor..
Een oplossing? Hoor ik niet van jullie, vind ik niet netjes.
Vriendelijke groet
Caroline Rink

16 de agosto de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik maak er al lang gebruik van de magnetische armband van Magnetox…

Ik maak al lang gebruik van de magnetische armband van Magnetox ... Nu ongeveer 4 jaar denk ik, waarom 4 sterren... Omdat ik er al een paar verloren heb door de sluiting die plots open springt zonder dat ik het besef, En bij thuiskomst maar pas opmerk, een extra veiligheid slotje zou daar wel van toepassing bij zijn,maar kwa resultaat zonder dat probleem zou het een 5 geweest zijn . Groetjes Dirk De Muynck

5 de agosto de 2022

8 consejos para escribir buenas reseñas.