Información sobre la empresa

2 estrellas
1 estrella

Uitstekend

Uitstekend
Het hele verkoopproces van ons appartement is soepel en vlot verlopen dankzij de zeer professionele en correcte begeleiding van Jeroen van Makelaar1. en niet te vergeten zijn geweldig team.
Echt een aanrader!
Hartelijk dank voor alles.

17 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als echte Nederlander was de vraagprijs…

Als echte Nederlander was de vraagprijs de reden dat ik koos voor Makelaar1. En dit is zeer goed bevallen. Direct na mijn eenmalige betaling werd er contact opgenomen en kwam Jeroen over vanuit het Zuiden naar Oude Pekela. Een goed en sympathiek gesprek bij ons thuis en het uithang-plakbord hing aan het raam. Een dag later de woning al op Funda en de aanvragen voor huisbezichtiging werden supersnel doorgegeven. Nu zijn we drie maanden verder en ik heb net de woning overgezet bij de notaris.
Alles werd soepel geregeld. Mijn enige inbreng was de tekst en foto's voor Funda en we deden zelf de rondleidingen. Ik kan deze makelaar zeker aanraden. Goedkoper kan niet en de begeleiding is echt goed.

15 de octubre de 2025

Vlotte verkoop met Makelaar1

In het voorjaar 2025 gingen we ons appartement verkopen en we zijn heel blij dat we dit gedaan hebben m.b.v. Makelaar1. Vergeleken met 'de makelaar om de hoek' is het eerste grote verschil natuurlijk dat we bij Makelaar1 veel en veel minder betaalden voor de diensten. En het andere grote verschil is dat we zelf de rondleidingen deden.
Voor de rest merkten we in alle opzichten dat we gewoon met een uitstekende NVM-makelaar in zee waren gegaan, die in niets onderdeed vergeleken met eerdere NVM makelaars waar we ervaringen mee opgedaan hadden.
Ons vaste aanspreekpunt was Jeroen. Hij kwam al snel naar ons appartement (dat in een heel andere regio lag als waar Makelaar1 gevestigd is), waar we alles hebben besproken en hij de benodigde info opnam. Daarna kwam e.e.a. snel op Funda en zo verliep het hele proces vlot en probleemloos. Jeroen was altijd zeer goed bereikbaar voor vragen en gaf ons uitstekende adviezen bij de definitieve verkoop. We kregen ook goede adviezen vooraf en de rondleidingen verliepen heel soepel en waren zelfs leuk om te doen! Samengevat: wij zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Makelaar1 en kunnen deze makelaar van harte aanbevelen!

11 de julio de 2025

verhuiswagen bijna gratis door Makelaar1

De tweede keer dat we ons huis verkopen via Makelaar1.
Waarom te veel betalen?
Door het geld dat je uitspaart kun je ( bijna ) de verhuiswagen betalen.
Maar niet alleen dat. Direct contact, luisteren echt naar je, bieden top suggesties, zijn mega snel met reageren.
Ze ontzorgen je gewoon. De stress die je normaal ervaart door de verkoop, wordt door Jeroen en zijn team geminimaliseerd. Van mij weer een dikke 10!

1 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Je krijgt waar voor je geld

Je krijgt waar voor je geld. Ze ondersteunen je goed, zijn correct en alles verloopt vlot. Als je vragen hebt zijn ze altijd bereikbaar. Het hele verkoopproces van mijn woning is soepel gegaan door de juiste begeleiding van makelaar1. Echt een aanrader!

1 de abril de 2024

Goed en goedkoop

We hebben ons appartement makkelijk en snel verkocht via Makelaar1. We hebben het goedkoopste pakket van 595,- gekozen en dat geeneens zozeer om de prijs, maar omdat we het leuk vinden zoveel mogelijk zelf te doen. We hebben zelf de foto’s, plattegrond en verkooptekst gemaakt. Daarna zelf afspraken met belangstellenden gemaakt en hen rondgeleid. Tot slot ook zelf de onderhandelingen gedaan en tot een mooie deal gekomen. Met name de belangstellenden rondleiden tijdens de kijkdag en het zelf onderhandelen was een hele mooie ervaring. Goed advies gehad over de vraagprijs van Makelaar1. Een aanrader deze partij!

15 de febrero de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.