La empresa ha respondido
Høj kvalitet og godt håndværk. Vi har brugt malerfirmaet Staubo af flere omgange, som vi varmt kan anbefale. Senest har vi fået al malerarbejde i vores nye lejlighed udført af Charlotte, som er meget... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har den seneste uge haft besøg af Charlotte på daglig basis efter en vandskade hos min overbo og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger. Tydelig kommunikation, overholder aftaler og så... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg fik malet min lejlighed, hvilket omfattede maling af alle vægge, lofter, samt opsæning af flit. Derudover fik jeg også malet badeværelse. Alt sammen stod super flot efterfølgende og det e... Ver más
La empresa ha respondido
Om Malerfirmaet Staubo A/S Malerfirmaet Staubo A/S er et professionelt malerfirma med mange års erfaring inden for erhvervsejendomme og vedligeholdelsesopgaver. Vi bygger vores arbejde på kvalitet, faglig stolthed og en tæt dialog med vores kunder, så vi altid leverer løsninger, der lever op til forventningerne. Som medlem af Danske Malermestre er vi omfattet af den 5-årige garantiordning, hvilket giver vores kunder ekstra tryghed. Derudover holder vi os løbende opdateret på nye materialer, teknikker og krav i malerbranchen, så vi kan tilbyde moderne og holdbare løsninger. Vi lægger stor vægt på at overholde aftaler, levere høj kvalitet og sikre en professionel proces fra start til slut. Et godt resultat handler ikke kun om det færdige malerarbejde, men også om god kommunikation, punktlighed og en ryddelig arbejdsplads. Hos Malerfirmaet Staubo A/S tror vi på, at de bedste kunderelationer skabes gennem tillid, ærlighed og godt håndværk. Derfor tager vi altid udgangspunkt i kundens ønsker og behov og rådgiver gerne om farver, materialer og løsninger, så det færdige resultat både er smukt, funktionelt og langtidsholdbart. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og sætter en ære i at levere veludført malerarbejde, som vores kunder kan være tilfredse med i mange år frem.
Emdrupvej 87, 2100, København Ø, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg fik spartlet, filtet og malet mit køkkenloft af Stefan fra Staubo. Som lettere perfektionist var jeg spændt på om arbejdet ville kunne leve op til mine forventninger men blev lettet da jeg erfarede at specielt spartlingen men også det færdige resultat blev bedre end forventet og lavet hurtigere og endda at Stefan var utrolig høflig og sympatisk. Jeg kan derfor varmt anbefale Stefan og Staubo.

Respuesta de Malerfirmaet Staubo A/S
Vi har netop haft Malerfirmaet Staubo til at male hele vores nye hjem, samt slibe og lakere trappen. Foruden en fornuftig pris, så er malerarbejdet virkeligt flot udført. Trappen voldte lidt problemer, da lud-behandlingen ikke gav det ønskede resultat. Men maleren (Stefan) kom på besøg igen, sleb trappen igen og i samspil med os fandt han en lud der så pæn ud på trappen hvorefter den fik lak igen. Alt i alt utrolig god service.
Mvh Christian

Respuesta de Malerfirmaet Staubo A/S
Det har været en kæmpestor fornøjelse at få udført malerarbejde af Malerfirmaet Staubo. Malerarbejdet er udført superflot og afleveret til tiden. Og så firmaets ansatte i særklasse venlige og servicemindede.

Respuesta de Malerfirmaet Staubo A/S
Vi brugte Malerfirmaet Staubo til at male vores nye hus. Det var en super fin oplevelse. Arbejdet blev godt og grundigt udført. Og servicen var i top. Vi vil ikke tøve med at bruge Malerfirmaet Staubo igen, når vi igen får brug for en maler.

Respuesta de Malerfirmaet Staubo A/S
God service og kommunikation hele vejen igennem, dog var jeg ikke helt med på terminologien, så havde ikke fået specificeret at jeg ville have malet vinduesrammerne (ikke at forveksle med selve vinduerne eller karmene). Da jeg nævnte dette valgte de at male rammerne uden beregning, da de ville sikre sig at jeg var glad for slut-resultatet. Fantastisk service må jeg sige. En rigtig god oplevelse.

Respuesta de Malerfirmaet Staubo A/S
Vores grundejerforening fik vores huse malet udvendigt (8 huse i alt) af Malerfirmaet Staubo her i sommer. Der blev malet meget pænt og uden dryp på fliser osv. Malerne var høflige og professionelle og holdt os godt orienteret om forløbet. Prisen var skarp og hele processen fra første møde vedr. tilbuddet til slutfakturering gik godt. Jeg kan varmt anbefale dette firma!

Respuesta de Malerfirmaet Staubo A/S
Jeg hyrede Staubo Malerfirma til at fuldspartle alle mine vægge i mit håndværkerkøb. Om de var mere effektive end andre malerfirmaer, det skal jeg ikke kunne udtale mig om, men det vigtigse for mig var faktisk også, at de var super pålidelige- de kom/ringede til de aftalte tider. Det lyder måske gammeldags, men jeg har mødt mange håndværkere i mit projekt, for hvem dette åbenbart er en uoverkommelig udfordring. Det var derfor forfriskende at samarbejde med Staubo Malerfirma, for det virker virkelig til, at de prioriterer kundekontakten/-oplevelsen højt. De er derfor røget på listen over håndværkere, som jeg selv vil bruge igen, men også som jeg kan stå inde for at anbefale til andre.
Thomas Brasen

Respuesta de Malerfirmaet Staubo A/S
Jeg skulle have to værelser malet; loftet var krakeleret, væggene var hullet og tapet var af 70'er hessian. På under to uger var loftet og træværket repareret, væggene var pæn og alt var malet hvidt igen.
Maleren var imødekommende, hårdtarbejdende og yderst kompetent. Jeg har ingen reservationer om at anbefale dette malerfirma.
Vidunderligt arbejde!

Respuesta de Malerfirmaet Staubo A/S
Hurtig og meget kvalitetsbevidst, så kort kan min oplevelse af Malerfirmaet Staubo vel egentlig beskrives. Og hvad mere forlanger man egentlig af en maler? Et godt resultat selvfølgelig, men her leverer Staubo bestemt også varen! Så kort sagt er jeg bare rigtig tilfreds og kan varmt anbefale firmaet!

Respuesta de Malerfirmaet Staubo A/S
Alt sammen stod super flot efterfølgende og det er ren nydelse at se på hver dag.
Opgaven blev udført på bedste vis og til den aftalte pris og tid.
Kan kun anbefale Malerfirmaet Staubo.

Respuesta de Malerfirmaet Staubo A/S
Hvis du går op i punktlighed og præcision, er dette maleren for dig.
Stue og køkken malet nogenlunde så hurtigt som tørretiden tillod, hvilket gjorde det til en meget smertefri proces.
Det hele blev efterladt uden fejl og uden rod.
God oplevelse...

Respuesta de Malerfirmaet Staubo A/S
Et ordentligt stykke arbejde leveret til tiden og til den aftalte pris. Flinke fyre, som optrådte professionelt og havde styr på sagerne.

Respuesta de Malerfirmaet Staubo A/S
Vi fik malet og sat filt op i vores stue,køkken og gang, mens vi var på sommerferie.
Og det var bare lavet perfekt lavet det hele.
Vil gerne anbefale firmaet, da det de laver er flot og de overholte de aftaler vi havde med pris og tid.

Respuesta de Malerfirmaet Staubo A/S
Hvis du har behov for et maler firma, som holder hvad de lover. Så kan jeg på det varmste anbefale dem. Vi fik malet vores soveværelse, gang og stue samt nogle få andre opgaver. Alt var som det skulle være og til tiden :-)
hilsen
Peter

Respuesta de Malerfirmaet Staubo A/S
Vi lod Malerfirmaet Staubo stå i spidsen for en mindre ombygning og renovering i vores lejlighed. Vi valgte firmaet efter en mindre udbudsrunde, hvor de var hurtigst til at komme med et tilbud, gav det biligste tilbud og som de eneste forventede, at kunne leve op til vores ønskede deadline for udførsel (og den blev overholdt).
De par uundgåelige småfejl der var, blev rettet med et smil, og der var generelt rigtigt god service hele vejen igennem, ligesom kvaliteten på arbejdet er aldeles i orden.
Vi var desuden meget glade for de samarbejdspartnere, der blev benyttet (tømrer og elektriker), som vi var i direkte kontakt med, når det var nødvendigt, men som Staubo ellers koordinerede.
Alt i alt kan vi ikke andet end anbefale Malerfirmaet Staubo.

Respuesta de Malerfirmaet Staubo A/S
Firmaet leverer fantastisk service og dygtigt malerarbejde til en fornuftig pris. Jeg har følt mig tryg ved at bruge malerfirmaet Staubo og resultatet er upåklageligt.

Respuesta de Malerfirmaet Staubo A/S
Malerfirmaet Staubo har udelukkende været en positiv oplevelse for mig. Venlig kundebetjening, alle aftaler overholdt, god pris og allervigtigst et fantastisk flot stykke arbejde. Jeg har fået spartlet vægge, sat filt op og fået malet træværk, vægge og lofter i to forskellige lejligheder. Jeg medgiver mine varmeste anbefalinger og vil til enhver tid benytte firmaet igen.