Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget grundig vejledning og flot service. Skulle bruge malingen samme dag, og de kørte ud med den til mig uden omkostninger.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev betjent af Peter på islandsbrygge butikken - aldrig fået så professionel og hjælpsom service- helt enestående. Guidede mig omkring filtopsætning og spartling. Jeg vil sende Peter en tanke, hver... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de pinturas

Escrito por la empresa

Køb Maling, Vægbeklædning & Kunstnerartikler direkte på nettet - eller kig ned i en af vores butikker og find de samme varer til de samme konkurrencedygtige priser. Som vi siger: Vi skal være grønne, miljøbevidste og innovative - Levere produkter til skarpe billige priser og give den professionelle vejledning som giver det bedste resultat

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget grundig vejledning og flot…

26 de marzo de 2026

Kære kunde! Tusind tak for din 5 stjerner. Vi skal sørge for at leve op til dem

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel rådgivning og perfekt resultat

Min kone og jeg havde lige købt et kolonihavehus, som indvendigt mest af alt lignede en gammel cigarkasse, så der skulle virkelig gøres noget ved det. Derfor tog vi forbi Maling dk på Kristinehøj for at få lidt rådgivning omkring maling.

Her mødte vi Peter, som var utrolig hjælpsom. Vi viste ham billeder af huset, og han kom med flere gode forslag til, hvordan vi kunne gribe det an. Man kunne tydeligt mærke, at man stod over for en faglært maler med mange års erfaring.

Da huset stod helt tomt, anbefalede Peter at sprøjtemale det indvendigt – og han stod også selv for at udføre arbejdet.

Resultatet er blevet virkelig flot, og huset har fået et helt nyt udtryk. Vi er super tilfredse med både rådgivningen og selve arbejdet.

5 store ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra til Peter fra Maling dk for både god vejledning og et virkelig flot resultat.

Tak for hjælpen Peter 🙏

27 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kanon god service og en masse brugbare…

Kanon god service og en masse brugbare tips og tricks! Peter var super venlig og gav os gode tips til maleprocessen, og det er meget værdsat. Stor anbefaling til alle at komme forbi, hvad end det er ift. køb af maling eller at få bestilt malerarbejde.

18 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastisk service og hjælp

Helt fantastisk service og hjælp! Vi har været forbi Maling.dk på Vesterbrogade flere gange, og fået kyndig og meget venlig rådgivning fra Peter. Det gælder både køb af maling, udstyr og gode tips til maleprocessen, og det er meget værdsat. Jeg vil anbefale alle at komme forbi, hvad end det er ift. køb af maling eller at få bestilt malerarbejde.

6 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvalitetsarbejde, bedste service samt rådgivning - og et super teamwork!!

Vi har istandsat vores nye lejlighed i Havnestaden/Islands Brygge, hvor vi havde besøg af Peter i denne uge, som vi mødte for nylig ude i butikken i Kirstinehøj. Fantastisk arbejde og et super teamwork vi havde kørende med maling af hele lejligheden. Det var en superfed arbejdsdag, og resultatet er vi virkelig tilfredse med 😃 Kæmpestor anbefaling af Peter og MalingDk herfra 🙌🏻

7 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem en fantastisk oplevelse…

Helt igennem en fantastisk oplevelse hos Peter på Vesterbros Torv. Min kæreste og jeg skulle male vores nye lejlighed og fik gode råd samt super service. Da vi fandt ud af, at vi ikke kunne nå det hele selv, fik vi også hjælp til at male vores stue til en rigtig god pris.
Peter er et godt menneske, der går op i sit fag og kærer sig om andre. Priserne på malingen var også gode. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Peter og maling.dk.

20 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlet med Maling,dk flere gange

Har handlet med Maling.dk flere gange. Meget tilfreds med deres service, kvaliteten på malingen og svært at matche prismæssigt andetsteds.

11 de diciembre de 2025

Respuesta de MALING.DK

Kære Morten! Tusin tak fordi du tog dig tid til at sætte pris på vores måde at være på! Og rigtig god arbejdslyst med dit projekt

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev betjent af Peter på islandsbrygge…

Guidede mig omkring filtopsætning og spartling. Jeg vil sende Peter en tanke, hver gang jeg sætter filt op :) håber hans chef Værdsætter ham Big time :)

4 de diciembre de 2025

Respuesta de MALING.DK

Kære Charlotte! Tusind tak fordi du tog dig tid til at værdsætte Peters hjælp til dit projekt! Roserne er starks sendt hans vej

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid venlige og gode til at vejlede.

Nørrebrogade:

Det er virkelig skønt at uanset hvad spørgsmål man har kan man få hjælp.

Jeg har oliet alt træværk i mit hjem. Jeg forklare med ganske få ord hvad jeg vil opnå og trods de få ord. får jeg altid det resultat jeg ønsker. Det er virjkelig skønt når man har brugt langtid på forarbejde inden olierning og så resultatet sidder lige i skabet.

Tak til Maling.dk Nørrebrogade!

1 de diciembre de 2025

Respuesta de MALING.DK

Kære Jacob! Tusind tak for dine 5 stjerner og rosende ord! De blev straks givet videre

Service med smil

I butikken på Nørrebrogade hjalp Alexander mig med at finde en farve, der matchede et blomstret tapet. Da malingen kom på gulvet, var farven ikke som forventet. Jeg gik tilbage til butikken og spurgte om det kunne lade sig gøre at tone den om. Alexander lavede et par eksperimenter indtil farven var den helt rigtige. Alt sammen kvit og frit, da omtoning er en del af Maling.dk's service.

19 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig kundeservice

14 de julio de 2025

Respuesta de MALING.DK

Kære Lise! Normal er vi rigtig glade for alle anmeldelser! Men denne er svær at tage seriøs. Vores mindset er netop vores kundeservice og det at gøre en forskel for dig som kunde i forhold til det marked vi er en del af! At sørge for du kommer hjem med netop den farve i det produkt som du har brug for! Dermed fuld tilfredshed til en skarp pris! Har du ikke den oplevelse vil vi sætte stor pris på du kontakter os og får dig til at give vores kundeservice 1 stjerne! Ring 27873737 og vi er klar til at hjælpe dig godt videre - 24/7

Top oplevelse hos Peter på Vesterbro Torv

Vi havde en super god oplevelse med Peter hos maling.dk på Vesterbro Torv! Han var rigtig skarp på farvevalg og gav os nogle gode råd til hvordan vi bedst muligt kunne nå i mål med maling af lejlighed med stuk og høje paneler. Vi er sindssygt glade for resultatet og ville helt sikkert anbefale alle at komme ind og få råd og købe maling hér😊😊

2 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god betjening af Mathias på…

Super god betjening af Mathias på Vesterbro! Super kompetent, venlig og tålmodig - gik efter mit behov og ikke på at sælge dyrt. Og god pris ! Kæmpe anbefaling og følte mig i trygge hænder

21 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

They had a half price sale on artist…

They had a half price sale on artist oil paints. The guy told me the sale only applies if I buy at least 6 items, so I bought 6 items. There was no such rule, as I later found out.

28 de marzo de 2025

Dear Mogal!
We are very sorry about your experience. Based on your review, we have difficulty seeing what exactly went wrong, as we have a 50% offer on 6 assorted tubes on several products. But you are welcome to come back to our store at any time and return or exchange your purchase, so you will be happy with your purchase. You can also call our service line at 2787 3737 if you have any questions! I hope we can find a way too make you 5 star customer again!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sublim kundeservice fra Peter på Vesterbro.

Jeg handlede med Peter på Vesterbro og havde en unik oplevelse af god og informativ kundeservice. At handle med Peter kan jeg kun anbefale til alle, særligt til jer, der som mig kaster jer ud i et renoveringsprojekt i ikke ved så meget om på forhånd. Hjælpen fra Peter har klædt mig på med viden der ikke er til at finde andre steder.
Det er ærgerligt, at butikken på Vesterbro skal lukke, men hold øjnene åbne, for jeg ved Peter fortsætter i en af malingdk´s andre butikker.

28 de mayo de 2025

Kære Maiken! Tusind tak for dine 5 stjerner - de blev straks sendt Peters vej

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg mødte Peter i butikken på Vesterbro…

Jeg mødte Peter i butikken på Vesterbro og han gav mig en fremragende service.
Han var meget flink og hjælpsom, så jeg fik den helt rigtige maling med mig hjem.
Han hjalp også med at finde en farvekode til den "hvide" maling, som jeg skulle lappe mine paneler med og det er blevet rigtig flot.
Peter er super kompetent og kan slet ikke lade være med at lade sin faglighed skinne igennem give gode og meget brugbare råd.

17 de mayo de 2025

Respuesta de MALING.DK

Kære Pia! Tusind tak fordi du brugte din tid på at værdsætte Peters service! vi har straks sendt roserne Peters vej

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.