Manfield Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sneakers ontvangen en wilde ze aandoen en ging t gat waar de veter doorheen zit kapot. Schoenen terug kunnen geven en nieuwe kunnen bestellen maar wederom weer hetzelfde. Nu weer teruggebracht en zijn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ho scoperto quest'azienda per caso su internet e devo dire che mi ha sorpreso. Cercavo un paio di scarpe belle e fatte bene. Ho ordinato un paio. Sono di pelle e morbidissime per me che ho i piedi mol... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alles is vlot verlopen. Ook bij de afhaling in de winkel, waren ze supervriendelijk en kon ik onmiddellijk passen. Gezien de schoenen zelf niet zo goed zaten (ik heb steunzolen, dus niet alle schoene... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vaak leuke schoenen, maar dit jaar veel mis gegaan. Oude bestellingen die allang zijn voldaan waar je opnieuw meldingen in Riverty krijgt dat je moet betalen, schoenen waar de levertijd erg lang is en... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Zapatería
  2. también en la categoría
  3. Tienda de accesorios de moda

Escrito por la empresa

MANFIELD Manfield – style & quality Van oorsprong is Manfield een Engels familiebedrijf, opgericht in 1844 als merk van het bedrijf Manfield Ltd. & Sons. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 45 winkels, in Nederland en Duitsland. Deze Engelse afkomst zit in ons DNA: klasse en oog voor detail. Al meer dan honderdvijftig jaar staat het merk voor een goede pasvorm, kwaliteit en stijl. Deze elementen ervaart u door de gehele collectie heen, van basis tot klassiek of juist modern. Onze missie is om u stijl, klasse en kwaliteit te bieden, met onze producten en service. Wij hebben passie voor zowel product als mens en dit willen we u laten ervaren met alles wat wij doen.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

5 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 59% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

400 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Goede kwaliteit

27 de julio de 2026

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit. We waarderen het dat je jouw ervaring met ons deelt en hopen je graag nog eens terug te zien.

Veel plezier met je aankoop!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gemakkelijk teruggeven als het niet past

Ik had slippers besteld. De levering duurde langer dan verwacht, voor mij geen probleem. Ik heb ze in de winkel gepast, ze waren net iets te klein. Ik kon ze teruggeven, zonder dat er moeilijk overgedaan werd

16 de julio de 2026

Respuesta de Manfield

Bedankt voor je fijne review!

Jammer dat de slippers net iets te klein waren, maar fijn om te horen dat je ze in de winkel gemakkelijk kon retourneren. .

Bedankt voor je begrip rondom de levertijd en fijn dat je jouw ervaring met ons deelt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Communicatie on line loopt gesmeerd

Communicatie on line loopt gesmeerd.
Ook in de winkel is alles goed te traceren .
Personeel behulpzaam .

26 de junio de 2026

Respuesta de Manfield

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze online service, de communicatie en de service in de winkel. We vinden het belangrijk dat alles goed te volgen is en dat onze medewerkers je prettig kunnen helpen.

Bedankt voor je compliment en graag tot een volgende keer!

Prima schoenwinkel

Bij Manfield is er een breed aanbod van meerdere stijlen en ook zeer goede kwaliteit te vinden. De bediening was correct en de Manfield service is zeer goed.
Zeker een prima adres voor wie degelijke schoenen zoekt aan een betaalbare prijs.

10 de julio de 2026

Respuesta de Manfield

Bedankt voor deze mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons ruime aanbod, de kwaliteit van onze schoenen en de service in de winkel. We vinden het belangrijk dat onze klanten prettig geholpen worden en met een goed gevoel de winkel verlaten.

Bedankt voor je aanbeveling en graag tot een volgende keer bij Manfield!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Had hier een zwarte leren tas gekocht…

Had hier een zwarte leren tas gekocht en het hengsel GEEFT AF waardoor er 2 tshirts van mij verpest zijn!!!

24 de julio de 2026

Respuesta de Manfield

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat het hengsel van de tas heeft afgegeven en hierdoor twee van je T-shirts zijn beschadigd. Onze excuses voor het ongemak.

Kan je ons mailen met foto's van de tas en de beschadigde T-shirts? Dan kijken we graag met je mee om tot een passende oplossing te komen.

We zien je reactie graag tegemoet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ontzettend goed geholpen en met een WoW…

Ontzettend goed geholpen en met een WoW gevoel denk ik terug aan de service van Mansfield.

15 de julio de 2026

Respuesta de Manfield

Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen en met een echt wauw-gevoel terugkijkt op onze service. Dat is precies waar we het voor doen.

We waarderen je compliment enorm en hopen je graag weer te mogen verwelkomen bij Manfield!

Black series... altijd goed

Ik bestel eigenlijk altijd schoenen uit de Black series van Manfield. De kwaliteit van de schoenen is altijd erg hoog en ik doe er jarenlang mee (8-10 jaar). Ik heb dit jaar ook weer 2 paar nieuwe schoenen besteld uit de Black series, maat is ook altijd goed. Ik draag ze dagelijks, maar pasvorm is goed, lopen comfortabel en zien er altijd goed uit. Levertijden zijn ook prima, zit vaak 2 dagen tussen bestellen en levering.

14 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op 6 juli een bestelling geplaatst van…

Op 6 juli een bestelling geplaatst van 90!!! euro, waarover je ook nog zelf de verzendkosten moet betalen maar tot nu toe nog steeds niks ontvangen...
Nooit weer dus!

6 de julio de 2026

Respuesta de Manfield

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen. Onze excuses voor de lange wachttijd en het ongemak.

Je kan ons hier zeker voor mailen, zodat wij met je mee kunnen kijken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personeel in ALMERE-STAD verdiend een vette dikke pluim! Denken met je mee en ze hebben een hoge klant vriendelijkheid!

16 de julio de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering en mooi en schoenen

Snelle levering en mooi en schoenen. Ik heb alleen wel het idee dat de schoen al een keer gedragen waren door iemand.

13 de julio de 2026

Respuesta de Manfield

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de schoenen.

Jammer dat je het idee hebt dat de schoenen al eerder gedragen zijn. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We kijken dit graag even met je mee. Neem gerust contact met ons op en stuur eventueel een foto mee, dan zoeken we het voor je uit.

Top (online)winkel, kwaliteit schoenen

Top (online)winkel, vriendelijke verkoper. Schoenen op website gekocht en, omdat ze iets te klein waren, gepast en geruild in de winkel. Binnen twee dagen stond het geld weer op de rekening. Mooie kwaliteit schoenen van leer, zodat het plastic uit de wereld blijft en de koeien niet voor niets hun jasje uittrekken.

9 de julio de 2026

Slechte service

Schoenen online besteld. Die bleken al gedragen te zijn gezien de slijtplekken op de zool en beschadiging van de schoenen. Dus retour. Ongeveer een week later bevestigden ze de ontvangst. Nu ruim 2 weken later zitten we nog te wachten op het retourbedrag. We kunnen ze niet bellen, de chat werkt niet alleen maar mailen en wachten op antwoord. Slechte service. Zowel voor de aankoop als de afhandeling.

18 de junio de 2026

Respuesta de Manfield

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring heeft gehad. Dat is niet de bedoeling.

Wij zijn wel bereikbaar via de chat, mail en telefoon. Ik wil je dan vragen om alsnog contact met ons op te nemen. Wij kijken dit graag zo snel mogelijk voor je na.

Hele slechte ervaring

Hele slechte ervaring. 14dagen later nog mijn retour geld niet terug.Als ik met ze app,reageren ze niet.Ik koop nooit weer wat bij ze.

8 de julio de 2026

Bedankt voor je bericht.
Vervelend om te horen dat je van ons geen terugbetaling hebt gehad. Dat is zeker niet de bedoeling.

Ik wil je vragen om nogmaals met ons contact op te nemen, zodat wij dit gelijk kunnen nagaan voor je. Excuses voor het ongemak.

8 consejos para escribir buenas reseñas.