Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijn bedrijf. Na dat er een miscommunicatie was gelijk telefonisch contact gehad en is het probleem netjes opgelost. Wij zijn erg blij met de loveseat die we hebben binnen gekregen Ik raad je aan om... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Manzilon heeft onze woonkamer echt naar een hoger niveau getild. We hebben inmiddels twee tapijten in huis en wat een verschil maakt dat! De uitstraling is chic en tijdloos, maar tegelijkertijd warm... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles

Escrito por la empresa

De specialist in vloerkleden en meubels!

4,7

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Fijn bedrijf

Ik raad je aan om hier wat te bestellen.

27 de marzo de 2026

Gave loveseat en vloerkleed

Laatst bij Manzilon een te gekke loveseat en een vloerkleed besteld. Beide hartstikke fijn, de loveseat zit erg lekker en heeft een mooie stof, en de vloerkleed is super zacht en heeft een hele mooie rustige uitstraling en het past perfect bij elkaar!

1 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top prijskwaliteit verhouding !

Ik heb een prachtige spiegel besteld bij Manzilon en ben er ontzettend blij mee! De kwaliteit is top en hij staat perfect in mijn interieur. Wat het helemaal afmaakt, is de prijs. By far de goedkoopste voor een formaat van 180cm. Absoluut een aanrader!

✨ Onze droominrichting gevonden bij Manzilon! ✨

Wij zijn echt meer dan blij dat we onze volledige inboedel bij Manzilon hebben besteld! 🤩 Hoewel we pas geleden onze bestelling hebben geplaatst, zijn we nu al ontzettend tevreden over de hele ervaring.

De service was echt top niks was te gek en elke vraag werd met alle geduld en vriendelijkheid beantwoord. Ze zijn enorm gastvrij en je voelt je daar meteen welkom. Wat we vooral heel fijn vonden is dat ze echt met ons meedachten omdat we onze hele inrichting daar hebben uitgezocht. Dat maakte het proces niet alleen makkelijker, maar ook een stuk leuker!

Daarnaast zijn de prijzen ook nog eens heel goed vergeleken met andere meubelzaken wat het helemaal compleet maakt.

Wij kunnen Manzilon dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, goede service en een fijne winkelervaring! 🙌

28 de marzo de 2026

Prachtige meubels

We hebben vrijdag onze Kimberly tafel van 210 en Andy bank nummer 4 ontvangen en het staat prachtig 😍 zo blij met deze prachtige meubels van Manzilon!

Inmiddels 2 banken van manzilon

Inmiddels 2 banken van manzilon! De eerste liet even op zich wachten, maar waren zo tevreden over de bank (zeker prijs/kealiteit) dat we er nog 1 hebben gekocht! Deze werd supersnel geleverd. Aardig jongens in de showroom, goed geholpen!

5 de enero de 2026

Meer dan perfect!

Als ik meer sterren kon aangeven dat had ik dat zo gedaan. Top klantenservice!! Op afspraak langs geweest. Al snel beslissing gemaakt van onze MEGA bank. En natuuuuurlijk de kimberly set!! We zijn DIK te vreden.

Mijn moeder vond t so mooi dat zij ook besloot om de kimberley set te kopen bij jullie

Enorm bedankt voor het vertrouwen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

k ben super tevreden over mijn aankoop

k ben super tevreden over mijn aankoop! De gouden boogspiegel is echt prachtig en precies zoals beschreven op de website en te zien is op de foto. De kwaliteit is top en hij staat heel stijlvol in mijn interieur.

Wat me ook positief verraste, is de snelle levering. Er stond een levertijd van 1 tot 2 weken, maar ik had de spiegel al binnen 5 dagen in huis. Alles was netjes en goed verpakt geleverd.

Ik wacht nu nog op het vloerkleed dat ik heb besteld en ben daar ook erg benieuwd naar.

Ik ga zeker kijken om nog meer dingen voor m’n interieur te bestellen.

Zeker een aanrader 😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. We wilden vijf eettafelstoelen kopen en natuurlijk wil je die eerst even testen. Via hun website moet je dan een afspraak maken en precies aangeven welke stoel je komt bekijken. Prima. Dus wij 1,5 uur in de auto richting hun loods.

En wat denk je? Die stoel stond níét klaar. Helemaal niks voorbereid. In plaats daarvan kregen we een slap excuusverhaal voorgeschoteld: “Oja, die stoel is hetzelfde als deze, alleen met andere pootjes.” Nou, als dat écht zo was geweest, had ik het nog geaccepteerd. Maar de stoel leek niet eens op het model dat wij hadden doorgegeven.

Dus daar sta je dan, na 1,5 uur rijden naar Leerdam, voor helemaal niks. Wat een ongelooflijk slecht bedrijf.

28 de marzo de 2026

In tweede instantie...TOP

Ik heb een kleed gekocht wat ik binnen kreeg met een vlek. Het eerste contact met de klantenservice verliep op z'n zachts gezegd niet naar tevredenheid. Nadat ik dat had aangegeven werd ik gebeld door Sascha en die heeft het top opgepakt en opgelost!

24 de marzo de 2026

Prachtig tapijt

Heb een prachtig tapijt met luxe uitstraling gekocht en nog steeds erg blij mee! De stof voelt erg zacht aan en de kwaliteit is top! Mooie prijs kwaliteit verhouding en ik zou iedereen adviseren om iets te kopen bij Manzilon!

21 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben vorig jaar een prachtig…

Wij hebben vorig jaar een prachtig vloerkleed gekocht bij Manzilon. Snelle levering en heerlijk warm aan onze voetjes.
Het kleed ziet er nog steeds prachtig uit....... En dat een jaar later.
Dus alle lof voor Manzilon🙏💪😊

21 de marzo de 2026

Vloerkleed

Super mooie vloerkleed gekocht. Kwaliteit is top en dat voor die prijs. Gaan zeker nog meer bestellingen doen bij Manzilon. Zal het iedereen aanraden!!

2 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor een eye catcher in je woning

Lang geleden Manzilon leren kennen vanwege de bizarre kortingen op vloerkleden, maar inmiddels ook ons nieuwe huis ingericht met meubels van Manzilon in de Japandi stijl. Onze grootste eye catcher in huis is de organische salontafel. Wat onverwachts een meevaller was dat de tafel zo goed te reinigen is, zelfs als onze kinderen eens met verf uitschieten op de tafel.
Als het soms iets langer duurt met bezorgen krijg je netjes tussendoor daar updates over. De prijs kwaliteit is erg goed en het assortiment wordt steeds groter. Ook is het een mogelijkheid om met Klarna te betalen, wat ik een fijne optie vind als je een grotere bestelling plaatst of een product dat nog niet op voorraad is.

20 de mayo de 2025

Top kunstgras prijs/kwaliteit

Wij hebben begin vorig jaar kunstgras (Kunstgras Impressive 25mm op maat) besteld bij Manzilon. Wij kozen hiervoor omdat deze op groot formaat en uit 1 stuk geleverd kon worden. Wij zijn hier nog steeds zo blij mee. Gister even de stofzuiger er over na een lange winter, de herfstblaadjes eraf en weer als nieuw! De kinderen kunnen nu weer heerlijk buiten spelen zonder vies te worden. Helemaal top! Bedankt Manzilon voor deze mooie prijs/kwaliteitsverhouding!

Snelle levering voor kwaliteitsproduct

We zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Mazilon! We hebben een vloerkleed besteld en het hele proces verliep super soepel. De bestelling was eenvoudig te plaatsen, de levering was snel en alles werd netjes en goed verpakt bezorgd.

Het vloerkleed zelf voldoet volledig aan onze verwachtingen en ziet er prachtig uit in huis. De service en snelheid van Mazilon hebben ons echt positief verrast.

Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooie producten en een betrouwbare levering!

Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.