Información sobre la empresa

1. Mercado online
  2. Servicio de cupones

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Gratis adverteren, iedereen kan op Marktnet gratis adverteren met tweedehands en nieuwe spullen.

2,0

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Fake views

Ik plaatste een paar oproepjes in de rubriek man zoekt vrouw EN spannende dating, in de titel man zoekt vrouw of minnaar zoekt minnares en kreeg een paar reacties van MANNEN!!! Of zij zijn dislecties of zij vallen op hetero mannen.
Geen ren reactie van een vrouw terwijl mijj oproepjes tientallen malen zijn "bekeken".
Ook een oproep om te reageren als vrouw als je mijn oproep had bekeken kreeg veel views maar nul reacties.
Baggersite en ik denk fake views.

6 de marzo de 2026

Een grote fake site

Een grote fake site.
Heel veel "kijkers" maar nul reacties.
Ik had totaal 28 advertenties geplaats, uuteenlopend van gratis en ook in de rubriek dating in alle leeftijden, verschillende posturen, diverse provincies.... nul reacties ondanks de vele "kijkers". Ik denk dat Marktnet de zaak bespeeld en zelf "kijkers" creeert. 1 ster is nog teveel.

16 de diciembre de 2025

Zijn je gegevens beschermd

Pas op met adverteren op marktnet.
Voor je het weet heb je te maken met verkeerde mensen. Heb dit 2 keer medegedeeld en gevraagd of mijn gegevens te zien zijn voor iedereen. Maar krijg daar geen antwoord op. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, gaat niet over.

10 de diciembre de 2025

ongeinterresseerde mensen egoisten

product goed ontvangen niks mis met het product of de levertijd . Maar als bedrijf wil je graag een factuur met btw en die weigeren ze te geven .
Dan gaat het mij dus geld kosten omdat ik minder terug kan reclameren .
belachelijk wat een bedrijf

10 de octubre de 2024

Een en al nepadvertenties

Werkelijk, alle advertenties boven de €500 in de audio rubrieken zijn NEP.
Aangezien er niets aan gedaan wordt, hoop ik dat deze website zo snel mogelijk uit de lucht is.

16 de octubre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Veel nep advertenties van bijv

Veel nep advertenties van bijv. Audioapparatuur/speakers die erg goedkoop worden aangeboden. Vaak met foto's van andere ( buitenlandse ) advertenties
Zeker NEP !! Heb dit gemeld bij Marktnet maar de advertenties blijven gewoon erop staan
geen enkele respons van hen. @Marktnet: zorg voor een scherpere controle op Fakeadvertenties svp, succes !

10 de octubre de 2020

Deze bedrij is nep

Deze bedrij is nep. Aub jullie moeten reporteren als oplichters. Dit is een website van oplichters alles is om geld te krijgen met mooie worden. Gelukkig heb ik op tijd gezien en niets gestort.

8 de octubre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Via puppy's van marktnet een pub…

Via puppy's van marktnet een pub besteld voor 180 euro nadat ik dit betaald heb en fijn mailverkeer heb gehad met Sophie Aletta wordt er gevraagd om nogeens 350 euro te storten voor de verzekering dit zou ik terug krijgen als de pup was bezorgd
Nadat ik dit weigerde eerst zoete broodjes bakken om toch te storten daarna dreigen met politie en rechtzaak.
Als dit geen scam is weet ik het niet meer

29 de septiembre de 2020

Puur bedrog van Daphne (0624311328)/ Heinrich Wolf

Puur bedrog van Daphne (0624311328). Advertentie reductil. Wordt gecontacteerd door Heinrich Wolf ( h.wolf360@outlook ) . Geven zich uit als 24u apotheek met naam Hannah& Stefan Gotz. Moet geld storten op naam van Kevine . Vragen 18 euro verzendkosten en eenmaal gestort vragen ze 85 euro bij te storten voor verzekering, hetgeen je terug zou krijgen bij levering.

4 de mayo de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.