Jeg elsker mine Maststudio produkter! Smukke hårspænder, elastikker og hårbånd til gode priser.
Super god service og hurtig levering :-)
Mast Studio blev skabt i 2018 ud fra en idé om at designe håraccessories med kant af høj kvalitet til rimelige priser. Vores håraccessories er god stil og cool elegance, designet med stor kærlighed til farver og glitter, og vi tilføjer det ekstra kant, som enhver kvinde mangler i sin accessories-samling. …lige til at blive i godt humør af.
Dinamarca
Super god service og hurtig levering :-)
Fornuftig pris, smukke produkter, overskuelig hjemmeside, hurtig levering. Jeg er meget tilfreds.
Har købt et par gange på MAST-web og også nu efter der er kommet ny ejer, er jeg meget tilfreds med min oplevelse.
Kan kun anbefale MAST Studio - God service, hurtig levering, fede/unikke produkter med farver og glimmer. Elsker det!!! Ikke sidste gang jeg handler her..
Virkelig uprofessionelt firma, med virkelige usmagelige service og utrolig amatør agtigt kompetencer må jeg bare sige, aldrig i mit liv har jeg følt mig så meget til grin ved at handle med nogle små piger der gav udtryk for de var service minded og høflige over for kunder!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.