Meget ubehageligt og uhøfligt…
Meget ubehageligt og uhøfligt personale!
Jeg bestiller en pizzasandwich og to pastasalater (salat og udvalg ligger til skue så man kan se hvad man kan vælge mellem). Men pizzamanden begynder at lave en pastasalat, med alt i, uden at spørge mig som kunde hvad jeg kunne tænke mig at have i den. Jeg bliver derfor i tvivl og spørger om det er min pastasalat han er ved at lave. Allerede dér bliver jeg mødt med en håbløs attitude, jeg forklare at jeg ikke ønsker alt i min pastasalat og at jeg bl.a ikke tåler majs. Så bliver han meget ubehagelig i sin tone og adfærd, han snærer af mig, ryster på hovedet af mig og siger “hvor skulle jeg vide det fra” “du fortæller ik, du fortæller ik” jeg siger så at jeg havde regnet med at han ville spørge hvad jeg ønskede i min pastasalat inden han begyndte at lave den, (ligesom hos alle andre madsteder hvor at indredienserne ikke står beskrevet på et skilt for kunden). Jeg blev fortsat mødt at med en meget dårlig attitude og umådelig dårlig service. Endte med at finde min mad et andet sted. Meget ubehagelig oplevelse.
(til jer der ansvarlige for dette pizzeria, så vil jeg meget gerne oplyses når denne uhøflige mand ikke arbejder hos jer længere, frem til da vil jeg ikke støtte jeres pizzeria, dette gælder også min familie) Meget meget ærgerligt.
11 de abril de 2022
Opinión espontánea