Det har været et trygt og meget nemt bilkøb gennem Nicklas. Vi oplevede en imødekommende og rolig bilsælger, som tog sig tid til at lytte til vores behov og interesserede sig for os som kunder. Alt ko... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har fået en rigtig god oplevelse af Matchbiler i Viby J. Vi satte især stor pris på vores kontakt person i virksomheden Anders Meyer, som var meget professionel. Tak for en god oplevelse.
La empresa ha respondido
Jeg er meget tilfreds med Matchbiler, hvor jeg har købt min helt nye Mazda 6e. Professionel service af Anders Meyer som var yderst omhyggelig til at forklare og der blev lyttet til mine behov, sa... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har lige købt en ny Mazda 6e hos Matchbiler, grunden til at det blev der, er at deres sælger Anders Meyer er yderst kompetent på den bil, det gør at vi føler os meget trygge ved købet og er sikker... Ver más
La empresa ha respondido
Matchbiler er en familie drevet virksomhed med mere end 33 års erfaring. Hos os er kunden i fokus og vi bestræber os altid på at skabe den bedste kundeoplevelse samt skabe tryghed. Hos Matchbiler kan vi hjælpe jer med det meste fra nye Hyundai og Mazda til alt i brugte biler samt indenfor leasing. Vi tilbyder alle leasingformer og dækker alt fra high-end til minibilen. Hvis ikke vi har det du søger er du altid velkommen til at ringe ind. Besøg os på: www.matchbiler.dk
Fabrikvej 16, 8260, Viby J, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God oplevelse med køb af ny bil. Hurtigere levering end forventet takket være Anders. Anders er en meget professionel og menneskelig sælger, der stod for hele salget og var tilgængelig for alle spørgsmål jeg havde, og gav en grundig instruktion i den nye bil. Vil gerne handle med MatchBiler igen 👍

Respuesta de Matchbiler A/S
Vi faldt for et godt tilbud, og blev omgående grebet af sælgeren Andy. Det var et tilbud der var rift om, og før vi var på plads, med valg, byttebil mm.
Så var bilerne væk, hvis det ikke var for Andy, som havde lagt en billet ind for os.
Så stor ros, for hurtig og handlekraftig håndtering af vores ønsker.
Nu glæder vi os til at få vores nye Ioniq 😎

Respuesta de Matchbiler A/S
Rådgivning, service og pris var helt i top. Anders er serviceminded og tilgængelig ud over hvad man kan forvente af en almindelig bilforhandler. Kunne vi give flere stjerne havde vi gjort det.

Respuesta de Matchbiler A/S
Super samtaler omkring behov bil og økonomien ind i det. God viden omkring produktet og en realistisk snak ind i tingen, i salgssituationen. God efterbehandling og fin tilgang til os når vi kommer op til dem når der er lidt vente tid.
Mazda var lidt lang tid om at få de sidste ting på plads, så bilerne kunne leveres. Men dette kan ikke holdes mod Matchbiler

Respuesta de Matchbiler A/S
Venlige og imødekommende personale. Gode til at hjælpe og forklare.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har købt elbil hos Match Biler og er meget tilfreds med hele forløbet. Nicklas lyttede til mine ønsker og guidede mig trygt gennem processen. Jeg følte mig virkelig taget i hånden fra start til slut. En service, man sjældent oplever i dag – kan varmt anbefales!

Respuesta de Matchbiler A/S
Til trods for leveringstiden blev udskudt, så god service og behagelig sælger, som også brugte tid på at sætte én ordentlig ind i bilens funktioner.

Respuesta de Matchbiler A/S
Super dejlig oplevelse at løbe ny bil hod Jer.

Aftaler overholdt
Bil aflev. til tiden og meget flinke og behagelig personale.
Mvh. Paul H.

Respuesta de Matchbiler A/S
Måden som Anders var sælger på. Naturligvis var han sælger - men han var sælger på en måde, hvor han var god til at gøre os klogere på, hvad forskellige bilen kan og kunne.
Og i sin rolle som far - kunne han også sætte sig ind i vores behov i en bil.
Glimrende oplevelse :)

Respuesta de Matchbiler A/S
Vi har været rigtig glade for hele forløbet hos Matchbiler. Der har været høj service og fokus på, at vi skulle være trygge og glade i processen. Vores kontakt var Anders, og han er super flink, imødekommende og tilgængelig, så vi har kunnet ringe med spørgsmål undervejs.

Respuesta de Matchbiler A/S
Det er første gang jeg ikke haft en eller anden frustration efter at have købt en bil. Andy var simpelthen så behagelig og nede på jorden.
Der var et par ting med bilen som blev udbedret på garantien hurtigt og uden problemer på værkstedet.

Respuesta de Matchbiler A/S
Meget god service, men svartiderne kan være lidt lange, når man skriver til medarbejderne via sms.
Very reassuring experience thanks to the helpful staff. They took the time to explain the controls and give clear demonstrations. The car’s condition was superb — an absolute pleasure to drive.

Respuesta de Matchbiler A/S
I recently bought a Hyundai i10 — many thanks to Anders Meyer for his great support. He answered all my questions, addressed my concerns, and made the entire process smooth and easy. I’ll definitely choose Matchbiler again!

Respuesta de Matchbiler A/S
Helt igennem fantastisk oplevelse, at handle hos Matchbiler! Det var trygt og behageligt. Og så var prisen også god. Kæmpe anbefaling herfra!

Respuesta de Matchbiler A/S
Más información sobre otros tipos de reseñas.