Matchbiler A/S Opiniones 828

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har været et trygt og meget nemt bilkøb gennem Nicklas. Vi oplevede en imødekommende og rolig bilsælger, som tog sig tid til at lytte til vores behov og interesserede sig for os som kunder. Alt ko... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fået en rigtig god oplevelse af Matchbiler i Viby J. Vi satte især stor pris på vores kontakt person i virksomheden Anders Meyer, som var meget professionel. Tak for en god oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget tilfreds med Matchbiler, hvor jeg har købt min helt nye Mazda 6e. Professionel service af Anders Meyer som var yderst omhyggelig til at forklare og der blev lyttet til mine behov, sa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har lige købt en ny Mazda 6e hos Matchbiler, grunden til at det blev der, er at deres sælger Anders Meyer er yderst kompetent på den bil, det gør at vi føler os meget trygge ved købet og er sikker... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos
  2. Tienda de reparación de automóviles
  3. Servicio de arrendamiento de automóviles
  4. Concesionario Hyundai
  5. Servicio de leasing
  6. Concesionario de automóviles usados

Escrito por la empresa

Matchbiler er en familie drevet virksomhed med mere end 33 års erfaring. Hos os er kunden i fokus og vi bestræber os altid på at skabe den bedste kundeoplevelse samt skabe tryghed. Hos Matchbiler kan vi hjælpe jer med det meste fra nye Hyundai og Mazda til alt i brugte biler samt indenfor leasing. Vi tilbyder alle leasingformer og dækker alt fra high-end til minibilen. Hvis ikke vi har det du søger er du altid velkommen til at ringe ind. Besøg os på: www.matchbiler.dk

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Professionel og personlig service

God oplevelse med køb af ny bil. Hurtigere levering end forventet takket være Anders. Anders er en meget professionel og menneskelig sælger, der stod for hele salget og var tilgængelig for alle spørgsmål jeg havde, og gav en grundig instruktion i den nye bil. Vil gerne handle med MatchBiler igen 👍

5 de noviembre de 2025

Hej Peter
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner, det sætter vi stor pris på, at du har taget dig tid til.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse – og at Anders har givet dig både professionel og personlig service hele vejen gennem forløbet.

Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.

Hurtig, reel og transperant 👍

Vi faldt for et godt tilbud, og blev omgående grebet af sælgeren Andy. Det var et tilbud der var rift om, og før vi var på plads, med valg, byttebil mm.
Så var bilerne væk, hvis det ikke var for Andy, som havde lagt en billet ind for os.
Så stor ros, for hurtig og handlekraftig håndtering af vores ønsker.
Nu glæder vi os til at få vores nye Ioniq 😎

Hej Kristian
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de 5 stjerner, det sætter vi stor pris på, at i har taget jer tid til.

Det glæder os at høre, at I har haft en god oplevelse – og at Andy fik sikret jer bilen midt i den store efterspørgsel.
Hurtig handling og ærlig rådgivning er netop det, vi stræber efter.

Stort tillykke med jeres kommende IONIQ – vi glæder os til at overrække nøglerne til jer, samt byde jer velkommen fremover!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god oplevelse med bilkøb

Rådgivning, service og pris var helt i top. Anders er serviceminded og tilgængelig ud over hvad man kan forvente af en almindelig bilforhandler. Kunne vi give flere stjerne havde vi gjort det.

Hej Mette
Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse

Det betyder virkelig meget for os at høre, at I har oplevet både rådgivning, service og pris helt i top – og at Anders har gjort en ekstra indsats for at give jer en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på jeres tillid og de flotte ord

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super bil, super betjening, lidt lang ventetid

Super samtaler omkring behov bil og økonomien ind i det. God viden omkring produktet og en realistisk snak ind i tingen, i salgssituationen. God efterbehandling og fin tilgang til os når vi kommer op til dem når der er lidt vente tid.

Mazda var lidt lang tid om at få de sidste ting på plads, så bilerne kunne leveres. Men dette kan ikke holdes mod Matchbiler

Hej Tom
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner, det sætter vi stor pris på, at du har givet dig tid til.

Det glæder os ligeledes at høre, at du har oplevet ærlig rådgivning, god dialog og professionel opfølgning – præcis sådan ønsker vi, at det skal være.

Tak også for din forståelse i forhold til Mazdas leveringstid – vi sætter stor pris på din tålmodighed og tillid gennem hele processen.

Rigtig god fornøjelse med bilen, vi glæder os til at byde jer velkommen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlige og imødekommende personale. Gode til at hjælpe og forklare.

31 de octubre de 2025

Hej Mads
Tusind tak for din fine anmeldelse

Det glæder os at høre, at du har oplevet vores personale som både venlige, hjælpsomme og gode til at forklare – lige præcis sådan ønsker vi, at det skal være hos Matchbiler.

Holdt i hånden…

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har købt elbil hos Match Biler og er meget tilfreds med hele forløbet. Nicklas lyttede til mine ønsker og guidede mig trygt gennem processen. Jeg følte mig virkelig taget i hånden fra start til slut. En service, man sjældent oplever i dag – kan varmt anbefales!

30 de octubre de 2025

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en tryg og positiv oplevelse – og at Nicklas har givet dig den personlige service, vi altid stræber efter.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ønsker dig mange gode kilometer i din nye bil

Kompetent og serviceminded

Kompetent og serviceminded
Kvalitet og tillid

30 de octubre de 2025

Hej Carsten
Tusind tak for din flotte anmeldelse

Vi sætter stor pris på dine ord – kompetence, service, kvalitet og tillid er netop det, vi ønsker, at alle kunder skal opleve hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang

Fed bil og god service

Til trods for leveringstiden blev udskudt, så god service og behagelig sælger, som også brugte tid på at sætte én ordentlig ind i bilens funktioner.

24 de octubre de 2025

Hej Nicklas
Tusind tak for din fine anmeldelse

Vi sætter stor pris på din tålmodighed i forbindelse med leveringstiden – og det glæder os at høre, at du alligevel har oplevet god service og en behagelig gennemgang af bilen.

Rigtig god fornøjelse med din nye bil , vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super dejlig oplevelse at løbe ny bil…

Super dejlig oplevelse at løbe ny bil hod Jer.

14 de octubre de 2025

Hej Vivi
Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at du har haft en super god oplevelse med at købe ny bil hos os – det betyder meget for hele teamet!

Endnu engang tillykke med din nye bil. Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang

Aftaler overholdt

Aftaler overholdt
Bil aflev. til tiden og meget flinke og behagelig personale.
Mvh. Paul H.

22 de octubre de 2025

Hej Paul
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glade for at høre, at alt forløb som aftalt, og at du har haft en god oplevelse med vores team – det betyder meget for os.

Rigtig god fornøjelse med jeres nye bil

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Måden som Anders var sælger på

Måden som Anders var sælger på. Naturligvis var han sælger - men han var sælger på en måde, hvor han var god til at gøre os klogere på, hvad forskellige bilen kan og kunne.

Og i sin rolle som far - kunne han også sætte sig ind i vores behov i en bil.

Glimrende oplevelse :)

18 de octubre de 2025

Hej Kasper
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god og tillidsfuld oplevelse – og at Anders formåede at gøre jer klogere og finde den løsning, der passede til jeres behov.

Han bliver rigtig glad for dine ord – netop den ærlige og nærværende tilgang er noget, vi sætter stor pris på hos Matchbiler.

Rigtig god fornøjelse med jeres nye bil

Højt serviceniveau

Vi har været rigtig glade for hele forløbet hos Matchbiler. Der har været høj service og fokus på, at vi skulle være trygge og glade i processen. Vores kontakt var Anders, og han er super flink, imødekommende og tilgængelig, så vi har kunnet ringe med spørgsmål undervejs.

17 de octubre de 2025

Hej Anja
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de flotte ord.

Det glæder os virkelig at høre, at I har følt jer trygge og godt hjulpet hele vejen gennem forløbet – præcis sådan ønsker vi, at alle kunder skal opleve det.

Anders bliver helt sikkert glad for rosen – han gør en stor indsats for at give hver kunde en personlig og positiv oplevelse.

Tak fordi I valgte Matchbiler – og rigtig god fornøjelse med jeres nye bil.

En super sælger

En super sælger

17 de octubre de 2025

Hej Jonna
Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores sælger – det betyder meget for os!

Rigtig god service

Det er første gang jeg ikke haft en eller anden frustration efter at have købt en bil. Andy var simpelthen så behagelig og nede på jorden.
Der var et par ting med bilen som blev udbedret på garantien hurtigt og uden problemer på værkstedet.

17 de junio de 2025

Hej Asbjørn
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de flotte ord.

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en tryg og problemfri oplevelse – både i salgsprocessen med Andy og efterfølgende på værkstedet.

Vi sætter stor pris på din tillid og håber, du får mange gode kilometer i bilen.

Fleksibilitet

Fleksibilitet, ærlighed

13 de octubre de 2025

Hej Aase
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord. Dem sætter vi stor pris på. Fleksibilitet og ærlighed er netop nogle af de værdier, vi lægger stor vægt på hos Matchbiler.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very reassuring experience thanks to…

Very reassuring experience thanks to the helpful staff. They took the time to explain the controls and give clear demonstrations. The car’s condition was superb — an absolute pleasure to drive.

13 de septiembre de 2025

Hi Sebastian
Thank you so much for your kind words!

We’re delighted to hear that you had such a reassuring and positive experience, and that our team took the time to guide you through everything.

Enjoy your new car — we’re glad to know it’s a pleasure to drive!

Best regards,

I recently bought a Hyundai i10

I recently bought a Hyundai i10 — many thanks to Anders Meyer for his great support. He answered all my questions, addressed my concerns, and made the entire process smooth and easy. I’ll definitely choose Matchbiler again!

12 de septiembre de 2025

Hi Kasper
Thank you so much for your wonderful review!

We’re really happy to hear that you had such a smooth and positive experience with Anders, and that he could help you throughout the entire process.

Enjoy your new Hyundai i10 – and we look forward to welcoming you again in the future!

Best regards,

Trygt og behageligt

Helt igennem fantastisk oplevelse, at handle hos Matchbiler! Det var trygt og behageligt. Og så var prisen også god. Kæmpe anbefaling herfra!

10 de octubre de 2025

Hej Tenna
Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner.

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en tryg og positiv oplevelse – og at både service og pris levede op til forventningerne.

Tak for anbefalingen – og fordi du valgte Matchbiler.

Vi glæder os til at tage imod dig igen en anden gang.

Super god service

Super god service

9 de octubre de 2025

Hej
Tusind tak for din anmeldelse, de 5 stjerner og de pæne ord.

Vi sætter stor pris på din feedback – og er glade for, at du har oplevet god service hos os!

Vi glæder os til at tage imod dig en anden gang!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.