Har gennem mere end 10 år købt og anvendt bukser, t-shirts, skjorter, underwear, sko og shorts med stor fornøjelse og tilfredshed - design og kvalitet er perfekt. Har købt flere gange online på j... Ver más
La empresa ha respondido
Heb een aantal keren besteld bij Matinique en ben zeer tevreden. Het zijn Zeer mooie producten, goede kwaliteit, er gaan wel een paar dagen overheen tot het geleverd wordt.
La empresa ha respondido
Jeg er meget imponeret over Matinique MApete jeans. Jeg har nu haft otte par gennem mere end tre år og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Det er bemærkelsesværdigt, at de – selv efter regelmæs... Ver más
La empresa ha respondido
Matinique provides the modern man with the wardrobe to lead a confident and enjoyable life in the city. We create fashionable collections blending formal and casual looks with high quality and affordability. This provides him with a modern style that enables him to express his individuality.With over 40 years of experience, Matinique is the urban mans preferred brand. Our designs are masculine, sharp, modern and functional with great attention to fabrics, a perfect fit and craftsmanship. Visit matinique.com now.
Kanonbådsvej 10, 1437, København, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Har købt flere gange online på jeres webshop over de seneste 4-5 år. Når jeg læser andres oplevelse om leveringstiden, så stemmer jeg i ift. at der går 1 uge inden tøjet kommer frem, selv når det er købt en mandag formiddag.
Jeg har selv arbejdet med webshop og lager og vil blot nævne, at der virkelig er forbedringspotentiale og der ligger en højere kundetilfredshed i vente...

Respuesta de Matinique
Duidelijk overzichtelijk en snel voor een prachtige prijs.

Respuesta de Matinique
Fast delivery ahead of anticipated time with clothes that are true to size and good quality happy with my purchases

Respuesta de Matinique
Top bezorging en altijd betrouwbaar in kwaliteit en maatgeving

Mooie spullen
Prima prijs
Veel betere kwaliteit, model en afwerking dan de prijs doet vermoeden.
Zeer tevreden!

Respuesta de Matinique
Lång leveranstid. Ange din längd, vikt och dina mått för att få rätt storlek. Fyller i allt och får en förslagen storlek som sen visar sig vara ca 4 storlekar för stort. Bara att skicka tillbaka och få en kostnad på 59kr. Skitsida

Respuesta de Matinique
Der gik for lang tid fra køb til fragt. Først da jeg ville afbestille vare blev det sendt med det samme

Som altid god kvalitet.
Dertil hurtig og sikker levering

Respuesta de Matinique
God hjemmeside, nem bestilling, pakket og afsendt, modtaget til tiden- top nice

Respuesta de Matinique
Det tok lang tid før pakken kom, bestilte for to nesten to veke sida, og det sto at den skulle komme ganske så raskt da eg bestilte. Hadde også vert lettere å handle om størrelsane va oppgitt på varen, og om eg fikk vite kor høy og ka størrelse modellen brukte

Respuesta de Matinique
Fire stjerner det havde været fem hvis man kunne bruge sit gavekort på hjemmesiden, har kørt forgæves til to butikker hvor det ikke kunne bruges fordi det sammenarbejds butikker med Salling.

Respuesta de Matinique
Fik ingen besked om at varen var sendt. Blev nød til at ringe ind for, at få beskeden om at de ikke var sendt endnu. Det tog to uger for at få mine støvler.
Ikke godt nok!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!
God kvalitet - godt udvalg - god service !!!

Respuesta de Matinique
Förbluffande långsam kundtjänst. Mail tar minst en vecka att få svar på. Paket skickas utan namn(!) på mottagaren så utlämningsstället har svårt att lämna ut det och man kan inte identifiera med BankID. Jag skulle råda att undvika denna handelsplats.

Respuesta de Matinique
Kundtjänst svarar inte på mail,fick vänta 8 vardagar på min beställning,ingen respons överhuvudtaget från kundtjänst,kommer aldrig mer att handla här!

Respuesta de Matinique
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.