Matrabike Opiniones 5897

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elektrische fiets van stokvis gekocht. Ik was op zoek naar een betaalbare elektrische fiets en kwam na wat vergelijken bij Mantrabike terecht. Bestellen gaat makkelijk, levering ging goed en kreeg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn bedrijf wat afspraken goed nakomt. Ruime keus aan fietsen, netjes thuis afgeleverd. Fijn dat je zelf dag van bezorging kan kiezen. Duidelijk uitleg over nieuwe fiets. En zeer goede prijzen .... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas

Escrito por la empresa

Matrabike is al meer dan 30 jaar het voordeligste adres voor uw fietsplezier! We zijn uitgegroeid naar een team van meer dan 50 fietsliefhebbers. Wij staan voor u klaar om u te helpen met de aankoop van uw fiets. Wij helpen u graag in onze webwinkel, maar ook in één van onze negen winkels in Nederland en België. We verkopen ruim 20 duizend fietsen op jaarbasis en zijn daarmee één van de grootste fietsenwinkels van de Benelux. Het volume voordeel wat dit oplevert rekenen wij door aan onze klanten. U mag bij ons dus altijd rekenen op de scherpste prijzen!

Matrabike

Escrito por la empresa

Al meer dan 25 jaar online!
Het aanbod op het internet is flink gegroeid de laatste jaren. Nieuwe aanbieders komen en verdwijnen weer. Dit is niet handig wanneer u gegarandeerd wilt zijn van een goede levering en service na aankoop. Matrabike.nl bestaat al meer dan 25 jaar en verkoopt al online fietsen sinds 2001. U bent dus gegarandeerd van jarenlange service en assistentie na uw aankoop. Wel zo fijn natuurlijk.
Gratis verzending van uw fiets!
Alle fietsen worden door ons gratis verzonden. Dit geldt voor elke bestelling boven de € 25,-. Voor bestellingen die onder de grens van € 25,- vallen, rekenen wij verzendkosten van € 4,95.
14 dagen omruilgarantie!
Al uw aankopen op Matrabike.nl vallen onder de Wet "kopen op afstand". Hierdoor heeft u altijd 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren wanneer deze uiteindelijk toch niet naar wens is.
Van fabrikant naar klant!
Matrabike is één van de grootste fietsenwinkels in Nederland en België. Hierdoor kunnen wij groot inkopen. Het voordeel wat dit oplevert rekenen wij door aan u! Onze fietsen gaan rechtstreeks van fabrikant naar klant, de totale tussenhandel is hierdoor weggenomen. Hierdoor vindt u altijd de scherpste prijzen bij Matrabike.
10.000 producten op voorraad!
We hebben altijd meer dan 10.000 fietsen op voorraad. Hierdoor kunnen wij een snelle levering garanderen en komt u niet voor verrassingen te staan.

4,8

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

In Januari de fiets gekocht

In Januari de fiets gekocht, toen ik voor het eerst erop wilde stappen bleek de ketting gebroken te zijn, ik heb ze gebeld en kreeg een hele nieuwe terug, het werd niet gemaakt. de ervaring is supergoed hier en ik ga binnenkort nog een fiets kopen voor mijn dochter

15 de enero de 2026
Opinión espontánea

Goedemiddag Bianca,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. We vinden het belangrijk dat alles direct goed opgelost wordt, dus we zijn blij dat we u snel hebben kunnen helpen met een nieuwe fiets. Geweldig om te horen dat u binnenkort ook een fiets voor uw dochter bij ons wilt aanschaffen. We helpen u natuurlijk graag weer!
Tot snel en alvast veel veilige en plezierige kilometers gewenst 🚴‍♂️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie fongers electrische transport…

Mooie fongers electrische transport fiets gekocht.
Fiets voldoet erg goed geen problemen gehad.

Goedemiddag,

Bedankt voor je fantastische review! Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met je Fongers elektrische transportfiets en dat alles naar wens is verlopen 🚲

Fijn dat zowel de snelle levering als onze eigen bezorgservice zo goed zijn bevallen! Nog mooier om te horen dat de fiets zelf ook uitstekend bevalt en dat je er probleemloos van kunt genieten.

We wensen je ontzettend veel fietsplezier en natuurlijk heel veel veilige kilometers! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we graag voor je klaar.

On Fri, Apr 17, 2026, at 09:15 AM, E Wijnsma <erikhennie@hotmail.com> wrote:
Mooie fongers electrische transport fiets gekocht. Absoluut geen spijt van snelle levering maar ook een hele nette levering door eigen bezorging. Fiets voldoet erg goed geen problemen gehad.,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gevaarlijke fietsen

Stokvis fietsen zijn gevaarlijk. Alle gewicht op achterwiel (aandrijving, batterij), waardoor de fiets niet in balans is. Flink gevallen doordat het voorwiel geen grip had op de grond.

Helaas klopt de reactie hieronder niet.

8 de enero de 2026
Opinión espontánea

Beste Marieke ,

Spijtig dit te horen over de fiets die wij u indertijd ter beschikking hadden gesteld tijdens de reparatie van uw eigen fiets .

Wij zijn steeds met u in gesprek om u van dienst te zijn en zijn wederom zeer verbaasd , gezien het feit dat de plaats van accu van ca 3 kg ( hier op de drager ) geen enkel effect heeft op de balans van de fiets .
De positie van de achterwiel motor is hier ook niet van invloed op .
Indien u de juiste zitpositie heeft en start met rijden in de juiste versnelling is dit voldoende veilig .

Uw eigen fiets heeft overigens een midden motor ,waarbij we opmerken dat de voorwiel en midden motoren nog steeds het meest gekozen worden .

Gelieve contact op te nemen met onze klanten service zodat wij u kunnen helpen .

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vakkundig en Vriendelijk personeel.

Vakkundig en Vriendelijk personeel.

Goedemiddag Eline,

Bedankt voor jemmooie review! Wat geweldig om te horen dat je ons personeel als vakkundig én vriendelijk hebt ervaren – dat vinden we ontzettend belangrijk! 🚲 Daar doen we elke dag ons best voor!

We wensen je veel fietsplezier en vooral heel veel veilige kilometers! Graag tot ziens en we staan natuurlijk altijd voor je klaar!

On Fri, Apr 17, 2026, at 08:45 AM, Eline <elinenijman@gmail.com> wrote:

Goedemiddag Ed,

Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding – daar doen we het voor! We vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen rekenen op een goede fiets voor een eerlijke prijs, dus jouw feedback maakt ons extra blij.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar!

On Fri, Apr 17, 2026, at 08:45 AM, Ed <ed_daats@hotmail.com> wrote:

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De fiets kwam netjes op tijd en al…

De fiets kwam netjes op tijd en al gemonteerd bij ons thuis

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat de fiets netjes op tijd en volledig gemonteerd bij u thuis is geleverd. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe!🚲

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elektrische fiets van stokvis gekocht

Bestellen gaat makkelijk, levering ging goed en kreeg keurig uitleg bij de aflevering.
Ik heb gekozen voor een al gemonteerde fiets, was prima in orde!

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Fijn om te horen dat u via uw zoektocht bij ons bent uitgekomen en dat het bestellen, de levering en de uitleg bij aflevering allemaal naar wens zijn verlopen. Goed om te lezen dat de gemonteerde fiets direct naar tevredenheid was! Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe met uw elektrische fiets! 🚲

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Erg goedkope fiets met goede levering

Erg goedkope fiets met goede levering. Enige kritiekpunt was een ondermaatse snelbinder die meteen kapotging (de bouwkwaliteit hiervan was subpar). Dit heb ik echter niet zwaar laten meewegen, omdat de rest van de fiets goed beviel.

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor uw eerlijke en uitgebreide review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de fiets en de levering. Jammer dat de snelbinder niet aan de verwachtingen voldeed, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe! 🚲

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Netjes gelevert en had nog wat vragen…

Netjes gelevert en had nog wat vragen na af levering zeer netjes te woord gestaan de fiets is supper is niets op aan te merken gewoon goed

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat de levering netjes is verlopen en dat u ook na aflevering goed bent geholpen met uw vragen. Geweldig dat de fiets zo goed bevalt! Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe! 🚲

Een hele fijne fiets

Een hele fijne fiets. Had wat problemen met het slot. Maar dat is echt super netjes opgelost.

Goedemorgen Judith,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de fiets. Jammer dat u even problemen had met het slot, maar goed om te lezen dat dit naar tevredenheid is opgelost. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe! 🚲

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima levering met duidelijke uitleg

Prima levering met duidelijke uitleg. Fiets zelf bevalt erg goed en voor betaalbare prijs.

Goedemorgen Jessica,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Goed om te horen dat de levering en uitleg duidelijk waren en dat de fiets u zo goed bevalt. Mooi dat u ook de prijs als prettig heeft ervaren! Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe! 🚲

Hele fijne fiets

Hele fijne fiets en ook hele goede service!

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over zowel de fiets als onze service. Daar doen we het voor! Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe!🚲

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn geholpen in de winkel

Fijn geholpen in de winkel.
Fiets naar tevredenheid afgeleverd.
We kregen na een aantal weken een telefoontje of alles goed gegaan was. Was een fijn gesprek.
Zeer tevreden met de e bike

Goedemorgen Mario,

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met uw e-bike. We vinden het belangrijk om ook na de aankoop betrokken te blijven, dus goed om te lezen dat het telefoontje als prettig is ervaren. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst! 🚲

Een echte aanrader!

Het contact met Matrabike was goed en sopel
De fiets heb ik ongeveer een maand geleden gekocht en so far so good! De prijs was ook gunstig!

Goedemiddag Katarzyna,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat het contact met Matrabike goed is verlopen en dat u tevreden bent met uw fiets. Goed om te lezen dat alles na een maand nog steeds naar wens is! Veel plezier met uw fiets en veilige kilometers gewenst! 🚲

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De fiets werd netjes optijd bezorgd en…

De fiets werd netjes optijd bezorgd en hij rijd heel fijn ik gebruik hem dagelijks ben er erg tevreden mee

10 de abril de 2026

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de fiets netjes op tijd is bezorgd en dat deze zo prettig rijdt. Geweldig dat u er dagelijks gebruik van maakt en er zo tevreden mee bent! Wij wensen u nog heel veel fietsplezier en veilige kilometers 🚲

Top ervaring bij Matrabike

Snelle reacties, prijzen zijn goed, website overzichtelijk, afspraak maken gaat snel en wanneer het jou uitkomt. Na paar weken werd ik gebeld of alles naar wens is (gegaan) super hoor, mooie service. Ik ben heel tevreden en zal zeker in de toekomst weer hier bestellen en Matrabike aanbevelen aan anderen.

4 de febrero de 2026

Goedemiddag Natasja,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze snelle communicatie, scherpe prijzen en gebruiksvriendelijke website waardeert. Goed om te lezen dat het maken van een afspraak soepel verliep en dat alles naar wens is gegaan. We vinden het belangrijk om ook na aankoop betrokken te blijven, dus fijn dat u onze nazorg als positief heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling! Graag tot ziens en alvast veel plezier met uw aankopen 🚲

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel goed geholpen we hadden voor onze…

Heel goed geholpen we hadden voor onze kleindochters 2fietsen gekocht elektrische transport fietsen. Ze hebben ook proef gereden in de zaak tof .goede service en netjes thuis gebracht.we geven dit ook aan andere door super gr mevr vissers

Goedemiddag mevrouw Vissers,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en dat uw kleindochters blij zijn met hun elektrische transportfietsen. Leuk dat ze ook een proefrit hebben kunnen maken in de winkel! We waarderen het enorm dat u ons aanbeveelt aan anderen. Heel veel plezier gewenst met de fietsen en veilige kilometers! 🚲

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Goedemiddag Ben,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle en goede levering. Daar doen we het voor! Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens! 🚲

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ontzettend blij met mijn nieuwe fiets

Ontzettend blij met mijn nieuwe fiets. Komt overeen met de omschrijving en levering was uitstekend. Fiets is in elkaar gezet en heb nu veel fietsplezier.

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe fiets en dat deze volledig aan uw verwachtingen voldoet. Geweldig dat de levering en montage naar wens zijn verlopen, zodat u direct kon genieten van uw fiets. Wij wensen u heel veel fietsplezier en veilige kilometers! 🚲

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, vlotte levering en tegen een kleine meerprijs de fiets perfect afgemonteerd.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u onze service en de vlotte levering waardeert. Goed dat de fiets naar wens perfect afgemonteerd bij u is aangekomen. Wij wensen u veel plezier en veilige kilometers met uw nieuwe fiets 🚲

Team Matrabike.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.