Información sobre la empresa

1. Joyería
  2. Joyero
  3. Diseñador de joyas
  4. Fabricante de joyas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

salg af smykker i sølv og forgyldt med halvædelsten, ferskvandsperler og glas, samt smykkematerialer.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super god butik

Super god butik med fint udvalg. Jeg har især været rigtig tilfreds med Mazys fine udvalg af kobber: perler, låse, ørebøjler osv. Ting, som jeg tit har svært ved at finde andre steder, men Mazy har det, i god kvalitet, superflot design og til billige penge.
Samtidig får man fin service, også hvis man klokker i sin bestilling og glemmer noget, og altid hurtig levering. Jeg kan kun anbefale denne butik.

24 de febrero de 2012
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvaliteten er i orden, priserne er fine, dag til dag levering og serviceminded kvinde bag shoppen. Har aldrig været skuffet over mine køb hos Mazy.

18 de febrero de 2012
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bedste anbefalinger herfra !!

Du får mine allerbedste anbefalinger og kan varmt anbefale folk derude, at handle i denne skønne shop.

Jeg har handlet flere gange og det lever mere end op til de forventninger jeg nu måtte have og være stillet i udsigt.

Den lille gave er bare super hyggelig og i tråd med det man har bestilt...og måske en fristelse til næste bestilling ;) Skønt!
Super sød ejer, super god service & hurtig levering.

På gensyn =o)

7 de febrero de 2012

Altid tilfreds!

Jeg har handlet hos Mazy rigtig mange gange nu. Jeg er selv ivrig smykkenørd og jeg er til dags dato aldrig blevet skuffet. Hvis jeg skal købe større sten af dyrere kvalitet, så VED jeg, at køber jeg dem hos Mazy, så er de hos mig næsten før jeg har afsendt min bestilling og de er altid i god stand! (Og så elsker jeg den lille gave hun sender med, hvor hn tegner en lille smiley på. Det gør mig lige glad hver gang :D )

20 de enero de 2012

Super webshop

Billige varer, god kvalitet og hurtig levering. Så er der vel ikke så meget andet at sige :-)

8 de noviembre de 2011

Perfekt

Kan helt sikkert anbefale at handle hos mazy.dk - Stort udvalg, billigt og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg har handlet hos dem.

9 de marzo de 2011

Hurtig og billig

Super butik! Har kun handlet her en gang indtil videre, men vender helt sikkert tilbage. Flotte smykkesten til en god pris, leveret lynhurtigt. Bedre kan det ikke gøres :o)

19 de enero de 2011

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.