Har beställt delar vid några tillfällen och det har alltid varit snabb leverans. En gång så beställde jag diverse prylar bland annat några packningar till oljepluggen. När leveransen kom så leta... Ver más
La empresa ha respondido
Vilken bra service, skickar delen under deras semester. De kommer jag att kontakta varje gång om jag behöver något.... Suzuki bandit 1200 Mvh Kent
La empresa ha respondido
Snab leverans och bra pris på produkten. Rock Oil Foam Luftfilterolja Syntetisk luftfilterolja för skumgummifilter. Mycket god ”klisterförmåga” gör att den sitter kvar samt ger filtret en mycket... Ver más
La empresa ha respondido
Väldigt snabb och duktig kompetens vid svar via mail. Produkten kom också bara på någon dag efter beställning. Absolut toppen!!
La empresa ha respondido
MC Doktorn är ett serviceföretag och återförsäljare av mc-delar och tillbehör i Blekinge. Egen import av Suzuki original reservdelar, vi har ett stort lager av rena reservdelar, slitdelar och mc-däck. Butik och verkstad på ett och samma ställe, i Ronneby, Blekinge. Vi skickar ordrar dagligen både med DHL och Postnord. Personlig service är viktig för oss. Välkommen.
Emaljervägen 7, 37230, Ronneby, Suecia
Invita a los clientes a opinar

Respuesta de Mc Doktorn
Ni har alltid det man behöver o är snabba att leverar.

Respuesta de Mc Doktorn
Jag hade eb del fel beställd och de ringde mig direkt och berättade mig. De hade ta hand om beställningen och ändrade det. Mycket bra service och snabb leverans

Respuesta de Mc Doktorn
Hej! verkar vara fint material, ett stort minus var att
det 20 mm centrumhålet INTE var i centrum Måste därför spännas fast utvändigt på kuggar i svarven
och centreras i botten av kuggen i backskiva med induviduell backspänning vilka få har tillgång till. Jag fick dock låna en större svarv och löste det på 3 timmar. Så nu är jag nöjd.

Respuesta de Mc Doktorn
Ännu en gång ett mycket lyckat köp inför vinterns skrivande. Även fick jag bra tips och hjälp på ett bra och en fin beskrivning.
Tack MC DOKTORN.
PS kommer och shoppar mera i vinter.

Respuesta de Mc Doktorn
The product description says the product is compatible with my motorcycle but it’s not.
PS: changing my review. After explaining my situation to the shop owner, he generously proposed to send me the OEM part as replacement for free. Great customer service 😀

Respuesta de Mc Doktorn
Snabb leverans . Fick det jag ville ha. Enda negativa är att det var dåligt packat endas en papperspåse som va trasig så det va tur att delarna fanns kvar.

Respuesta de Mc Doktorn
Inte första gången jag handlar hos MC Doktorn. Har det mesta man behöver till premiumkvalite.
Bra pris och snabb leverans.
Rekommenderas!

Respuesta de Mc Doktorn
Bra pris, brett sortiment, blixtsnabb leverans.