MC er altid hurtige til at svare på spärgsmål og er meget samarbejds villige mht test af nye produkter og tiltag fra eksisterende. Super flink og kompetent direkte kontakt mellem MC og Fiskars af sælg... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Vores ordre blev desværre leveret til de forkerte (Fejl fra GLS side) men så snart at vi kontaktede MC Emballage om dette rykke Jeanette og fik løst problemet hurtigt. Handler her meget gerne igen.
Jeg hentede selv mine varer og fik en fuldstændig fantastisk betjening af de gutter der arbejder på lageret. De bar pr automatik papkasserne ind i min bil - tusind tak for det. 👌🏻 Det var tydeligt,... Ver más
Ud over den sædvanlige gode service og det gode samarbejde, så bliver vores hasteopgaver altid mødt med entusiasme og velvilje. Hvis ikke det kan løses af vores daglige kontakt, så bliver vi hurtigt s... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
MC Emballage er en af Danmarks førende leverandører af emballageløsninger til virksomheder. Med mere end 40 års erfaring hjælper vi hver dag kunder i hele landet med alt fra papkasser, plastemballage og forsendelsesmaterialer til specialudviklede emballageløsninger. Vores store højlager er fyldt med standardemballage, hvilket gør det muligt at levere hurtigt og effektivt – ofte fra dag til dag. Det betyder, at vores kunder kan regne med høj leveringssikkerhed, kort leveringstid og en servicegrad, der holder deres forretning kørende. Uanset om du driver en webshop, produktionsvirksomhed eller lager, står vores erfarne medarbejdere klar med rådgivning og emballageløsninger, der passer til netop dit behov. Vi kombinerer et bredt sortiment, stærk faglig viden og høj leveranceevne, så du får en pålidelig samarbejdspartner til alle dine emballagebehov. Hos MC Emballage handler det ikke kun om at sælge emballage – det handler om at skabe løsninger, der gør hverdagen lettere for vores kunder. Derfor sætter vi en ære i god service, personlig rådgivning og hurtig levering hver eneste dag.
Información de contacto
Delta 3, 8382, Hinnerup, Dinamarca
- mcemballage@mcemballage.dk
- www.mcemballage.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
MC er altid hurtige til at svare på…
MC er altid hurtige til at svare på spärgsmål og er meget samarbejds villige mht test af nye produkter og tiltag fra eksisterende. Super flink og kompetent direkte kontakt mellem MC og Fiskars af sælger.

Respuesta de MC emballage A/S
God service, fornuftige priser og altid imødekommende personale.
Jeg har handlet hos MC emballage igennem flere år, fordi de altid har være imødekommende og løsningsorienteret. Servicen har alle år være i top og leveringen er hurtig.

Respuesta de MC emballage A/S
De har bare det jeg skal bruge
De har bare det jeg skal bruge , og skal ikke bruge forskellige leverandører.

Respuesta de MC emballage A/S
det bedste emballage firma i dk
det er altid en fornøjelse at samarbejde med Mc emballage de er altid hurtige til at hjælpe med div emballage opgaver og gode priser er meget tilfreds med deres feedback når man bestiller varer hos dem

Respuesta de MC emballage A/S
Som altid professioneltog godt.
godt godt godt. Super service, vi er ret glade for deres Webside.

Respuesta de MC emballage A/S
Blive bedre til at informerer om…
Blive bedre til at informerer om forsinket vare.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.