Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevlig läkare, som verkligen lyssnade o visa intresse för mig o min vikthistoria .. Han ville ha in provsvar på en del blodprover ,, sen kom vi överens om en start med saxenda ,,, efter en tid... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag fick snabbt tid. Läkaren var inkännande och föreslog medicin. Jag fick påbörja behandling pga högt bmi + högt kolesterol. Läkaren svarar på meddelanden inom timmar. Utlovade dietist men inge... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

1. Servicio de adelgazamiento
  2. Tienda de salud y belleza
  3. Consultor de salud
  4. Centro médico público
  5. Centro de bienestar
  6. Programa de bienestar

Escrito por la empresa

MedFacilis erbjuder digital vård med ett vårdteam av legitimerade läkare, dietister och fysioterapeuter som har god erfarenhet av träning och viktnedgång. Vi erbjuder skräddarsydda kost- och träningsprogram utifrån individuella förutsättningar för att hjälpa våra patienter i deras viktnedgång.

3,8

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ett gäng banditer

Ett gäng banditer med omoraliska värderingar som bara vill tjäna pengar. Önskar att jag aldrig kommit i kontakt med dem.

7 de noviembre de 2024
Logotipo de MedFacilis

Respuesta de MedFacilis

Hej Kristina,
Vi har inga uppgifter i vårt system att du har varit en betalande kund hos oss. För att förstå din upplevelse i kontakt med oss har vi har bett om kompletterande uppgifter men inte mottagit något svar från dig.
Vänligen kontakta oss via mail (info@medfacilis.se) för att föra dialogen vidare.
Teamet på MedFacilis

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevlig och lyhörd läkare som satte sig…

Trevlig och lyhörd läkare som satte sig direkt in i min sjukdomshistoria inför behandling. Vi började med Saxenda och ska nu härnäst övergå till Ozempic och behandling har fungerat bra hittils, jag är hittils väldigt nöjd av bemötandet jag har fått.

9 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Safe, caring and understanding!

Had a good experience. The doctor listens and the medical treatment is adjusted when needed. Diet plans are made to suit my lifestyle and it feels safe to be able to see my doctor and have a chat available. They usually answer fast and are professional! Highly recommend MedFacilis!

29 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ser hela människan med stort engagemang

Han ville ha in provsvar på en del blodprover ,, sen kom vi överens om en start med saxenda ,,, efter en tid övergång till ozempic ..
Läkaren va tillgänglig vid frågor inom nån timme , alltid lika trevlig ..
Uppföljning med kost ,motion samt läkemedel
Toppen nöjd
Sandra

28 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very professional and friendly service

Very professional and friendly service. I was able to book a time rather quickly to meet the doctor. He explained the plan to me, what I needed to do and what my next steps were. Very happy with the interationc.

22 de agosto de 2023

Rekommenderas varmt

Läkaren Mansoor som jag pratade med var jätte trevlig och jag fick ett bra bemötande. Förstod det jag behövde hjälp med och jag känner att jag fick den hjälp jag behöver.
Rekommenderas varmt från mig🙂

22 de agosto de 2023

Egen upplevelse

Under en lång tid har jag varit överviktig. Jag har försökt att gå ner i vikt eller åtminstone kontrollera det men kunde inte. För 4 veckor sedan fick jag Ozempic utskriven av läkare Mansoor. Start vikt 108,5 och idag 100,7. Kan inte förvänta mig bättre än såhär. Rekommenderar starkt för er som lider av fetma/övervikt, mycket duktig, lyhörd och trevlig läkare.

27 de junio de 2023

Dr Mansoor

Dr. Mansoor was very helpful he was very trustworthy and promising. Had an amazing conversation, highely recommed women who are seeking help.

18 de mayo de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det är inte lätt att komma i kontakt för…

Det var lätt att komma i kontakt för första o andra kontakten. Däremot var det väldigt svårt att kontakta företaget när jag hade frågor om min behandling. Jag har fortfarande inte fått svar på mina frågor trots flera försök o vet inte hur jag ska göra.

5 de marzo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Återkomma när man sagt att man ska göra…

Återkommer inte när man sagt att man ska göra det. Kommer inte med förslag på hur man ser på den uppkomna situationen där jag betalat för att få hjälp men där det i nästa steg inte går att få tag i förskrivet läkemedel. Kontaktpersonen (läkaren) har sagt att han skulle kontrollera var det finns att köpa och sedan återkomma men hör inte av sig eller svarar på en förnyad fråga.
En kanske inte helt ogenomtänkt affärsidé när 90% av den marknadsförda tjänsten består av en komponent man inte har kontroll över och inte kan påverka.

17 de febrero de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Trevlig o proffsig läkare är ett plus

Trevlig o proffsig läkare är ett plus.

19 de febrero de 2023
Logotipo de MedFacilis

Respuesta de MedFacilis

Hej Gunilla,

Tack för din rating! När du har haft ditt första läkarsamtal sker all kommunikation direkt med läkaren via chatten i vår webbplattform som du får tillgång till. Läkaren har mottagit dina mejl och svarat i webbplattformen.

Vi hoppas att du är fortsatt nöjd med din behandling hos oss!

Teamet på MedFacilis

Snabbt och lite oseriöst

Läkaren svarar på meddelanden inom timmar. Utlovade dietist men inget de nämde efteråt. Kändes lite oseriöst eftersom jag bara messade läkaren när jag ville ha nytt recept. Och fick en faktura för det.

Jag tror dock att de styrt upp efter att jag använde mig av tjänsten. De ville att jag skulle ha ett abonnemang. Men jag slutade ist.

12 de febrero de 2023

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.