Trevlig läkare, som verkligen lyssnade o visa intresse för mig o min vikthistoria .. Han ville ha in provsvar på en del blodprover ,, sen kom vi överens om en start med saxenda ,,, efter en tid... Ver más
Jag fick snabbt tid. Läkaren var inkännande och föreslog medicin. Jag fick påbörja behandling pga högt bmi + högt kolesterol. Läkaren svarar på meddelanden inom timmar. Utlovade dietist men inge... Ver más
- Servicio de adelgazamiento
- Tienda de salud y belleza
- Consultor de salud
- Centro médico público
- Centro de bienestar
- Programa de bienestar
Escrito por la empresa
MedFacilis erbjuder digital vård med ett vårdteam av legitimerade läkare, dietister och fysioterapeuter som har god erfarenhet av träning och viktnedgång. Vi erbjuder skräddarsydda kost- och träningsprogram utifrån individuella förutsättningar för att hjälpa våra patienter i deras viktnedgång.
Solna Business Park, Svetsarvägen 15 2 tr, 171 41, Solna, Suecia
- kontakt@medfacilis.se
- www.medfacilis.se
Ett gäng banditer
Ett gäng banditer med omoraliska värderingar som bara vill tjäna pengar. Önskar att jag aldrig kommit i kontakt med dem.

Respuesta de MedFacilis
Det bästa jag gjort
Trevlig och lyhörd läkare som satte sig…
Trevlig och lyhörd läkare som satte sig direkt in i min sjukdomshistoria inför behandling. Vi började med Saxenda och ska nu härnäst övergå till Ozempic och behandling har fungerat bra hittils, jag är hittils väldigt nöjd av bemötandet jag har fått.
Proffessionellt och varmt bemötande
Proffessionellt och varmt bemötande, mkt förstående och hjälpsam. Enkelt att komma i kontakt och flecibel med tider.
Safe, caring and understanding!
Had a good experience. The doctor listens and the medical treatment is adjusted when needed. Diet plans are made to suit my lifestyle and it feels safe to be able to see my doctor and have a chat available. They usually answer fast and are professional! Highly recommend MedFacilis!
Ser hela människan med stort engagemang
Han ville ha in provsvar på en del blodprover ,, sen kom vi överens om en start med saxenda ,,, efter en tid övergång till ozempic ..
Läkaren va tillgänglig vid frågor inom nån timme , alltid lika trevlig ..
Uppföljning med kost ,motion samt läkemedel
Toppen nöjd
Sandra
Very professional and friendly service
Very professional and friendly service. I was able to book a time rather quickly to meet the doctor. He explained the plan to me, what I needed to do and what my next steps were. Very happy with the interationc.
Rekommenderas varmt
Läkaren Mansoor som jag pratade med var jätte trevlig och jag fick ett bra bemötande. Förstod det jag behövde hjälp med och jag känner att jag fick den hjälp jag behöver.
Rekommenderas varmt från mig🙂
Professionellt och kunnigt intryck
Dr Dawood gav ett professionellt och varmt intryck. Jag fick hjälp snabbt och bemötandet kändes personligt. Är mycket positiv.
Egen upplevelse
Under en lång tid har jag varit överviktig. Jag har försökt att gå ner i vikt eller åtminstone kontrollera det men kunde inte. För 4 veckor sedan fick jag Ozempic utskriven av läkare Mansoor. Start vikt 108,5 och idag 100,7. Kan inte förvänta mig bättre än såhär. Rekommenderar starkt för er som lider av fetma/övervikt, mycket duktig, lyhörd och trevlig läkare.
Dr Mansoor
Dr. Mansoor was very helpful he was very trustworthy and promising. Had an amazing conversation, highely recommed women who are seeking help.
Jag upplever att jag fått jättefin…
Jag upplever att jag fått jättefin hjälpa och bemötande från MedFacilis. Bra information och en vilja att hjälpa.
Extra plus för den snabba feedback och hjälpen man får längst vägen.
Kan starkt rekommendera MedFacilis.
Allt har fungerat väldigt bra
Allt har fungerat väldigt bra från första kontakt. Läkaren är lyhörd och kunnig samt svarar på mina frågor inom ett par timmar, oftast snabbare. Kan rekommendera Medfacilis.
Fantastiskt bemötande- läkaren är…
Fantastiskt bemötande- läkaren är tillgänglig och svarar på alla mina frågor. Kan varmt rekommenderas 👏🏼👏🏼
Det är inte lätt att komma i kontakt för…
Det var lätt att komma i kontakt för första o andra kontakten. Däremot var det väldigt svårt att kontakta företaget när jag hade frågor om min behandling. Jag har fortfarande inte fått svar på mina frågor trots flera försök o vet inte hur jag ska göra.
Återkomma när man sagt att man ska göra…
Återkommer inte när man sagt att man ska göra det. Kommer inte med förslag på hur man ser på den uppkomna situationen där jag betalat för att få hjälp men där det i nästa steg inte går att få tag i förskrivet läkemedel. Kontaktpersonen (läkaren) har sagt att han skulle kontrollera var det finns att köpa och sedan återkomma men hör inte av sig eller svarar på en förnyad fråga.
En kanske inte helt ogenomtänkt affärsidé när 90% av den marknadsförda tjänsten består av en komponent man inte har kontroll över och inte kan påverka.

Respuesta de MedFacilis
Snabbt och lite oseriöst
Läkaren svarar på meddelanden inom timmar. Utlovade dietist men inget de nämde efteråt. Kändes lite oseriöst eftersom jag bara messade läkaren när jag ville ha nytt recept. Och fick en faktura för det.
Jag tror dock att de styrt upp efter att jag använde mig av tjänsten. De ville att jag skulle ha ett abonnemang. Men jag slutade ist.
Bra och trygg läkare .dom bryr sig…
Bra och trygg läkare .dom bryr sig verkligen och följer dig hela vägen .
Más información sobre otros tipos de reseñas.