MeningsTorget Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Irriterende å få invitasjon til stadighet også når du klikker på linken så står det at man ikke passer til undersøkelsen. Dette burde vært helt unødvendig når man har fylt ut profilen sin slik at de... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Same story som mange andre her: svarte på undersøkelser, ble suspendert og kastet ut når jeg ville hente ut belønning via PayPal. Har etterspurt på mail hvorfor jeg ble suspendert, men får ikke n... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg fikk sjeldent undersøkelser og betalingen per undersøkelse var mildt sagt dårlig. Ofte kom jeg til slutten av en undersøkelse og så var jeg plutselig ikke kvalifisert lenger. I tillegg til dette b... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Var medlem i to dager. Har tatt tre undersøkelser. Så når jeg skal logge på står det at kontoen min er slettet pga brudd på meningstorgets retningslinjer. Fantastisk, det eneste jeg har gjort er å... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vehículos y transporte

Escrito por la empresa

Delta i betalte spørreundersøkelser og få kontanter og premier hos Meningstorget. Si din mening og tjene penger. Norske undersøkelser på nett for alle!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lite poeng til undersøkelsene

Lite poeng til undersøkelsene, synes m3 panel er greiere. Greie butikker å velge «betaling» mellom men dessverre så er det maks opptil 500kr gavekort. Skulle ønske jeg kunne spare til mere og da bruke gavekort engang i året og unne meg noe fint.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er medlem fordi jeg er et…

Er medlem fordi jeg er et samfunnsengasjert menneske og meningsmålingsinstituttene får meg til å holde meg orientert om hva som skjer i samfunnet.
Det skader heller ikke at man opparbeider poeng til diverse gavekort.

Hittil helt topp...

Hittil helt topp - intet noe å klage på...
Blir det noe å klage på - så sender jeg evt feil :)

Svindel.

Svindel.
Stengte kontoen min "fordi jeg svarte for fort" på en undersøkelse hvor det bare var ett alternativ på de fleste svarene.
Nekter å svare eller rette opp eller gi erstatning.
Styr LAAAAANGT unna.

15 de junio de 2020

Nekter utbetaling

Har brukt lang tid på å svare nøyaktig og seriøst på undersøkelsene deres, og samlet opp mange poeng. Jeg prøvde så å ta ut poengene, men fikk opp at jeg måtte verifisere Paypalkontoen min. Jeg gjorde så det, men fikk beskjed om at jeg måtte vente en uke før jeg kunne prøve på nytt igjen å ta ut poengene mine. Da jeg skulle logge meg inn etter en uke, ja da var plutselig kontoen min sperret pga brudd på retningslinjene deres. For meg virker det som om de sperret kontoen min kun for å slippe å betale ut poengene mine. De nekter å gi meg konkrete eksempler på hva som er brudd på retningslinjene deres. Anbefaler å styre unna Meningstorget.

19 de mayo de 2020

Svindel

Nå har jeg deltatt i undersøkelser i diverse panel i flere år, men aldri opplevd maken.
Etter å ha gjennomført endel studier og samlet opp noen poeng bestemte jeg meg for å veksle disse inn i cash med Paypal. I det jeg hadde logget inn og bekreftet min Paypalkonto blir jeg kikket ut og får beskjed om at jeg er suspendert fra Meningstorget for brudd på deres retningslinjer og noe svada om at jeg har brukt uriktig profilinformasjon samt unøyaktigheter og manglende seriøsitet i mine svar på undersøkelsene.
Jeg vet at Meningstorget operere på regning for andre selskap og putter dermed pengene i sin egen lomme ved å suspendere medlemmer som vil ta ut sin opptjente "lønn".
Råttent og tvers gjennom useriøs aktør som alle bør holde seg langt unna.

8 de abril de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wow må jeg bare si først

Wow må jeg bare si først, på ca 4 dager har jeg tjent 1500 poeng. 800 brukte jeg på itunes gavekort, og innen 24 timer fikk jeg faktisk koden i email.

7 de abril de 2020

Bortkastet tid

Meningstorget gir gode undersøkelser som et lett å svare på. men hvis du forsøker å bruke poengene du har opptjent til å ta ut belønninger, blir de å terminere kontoen din grunnet "brudd på retningslinjer". Det anbefales ikke å bruke tid på dette.

28 de marzo de 2020

Var medlem i to dager

Var medlem i to dager. Har tatt tre undersøkelser.
Så når jeg skal logge på står det at kontoen min er slettet pga brudd på meningstorgets retningslinjer. Fantastisk, det eneste jeg har gjort er å svare på de undersøkelsene.
Bortkastet tid, og noe av det mest useriøse jeg har opplevd!
Styr unna!!!

17 de enero de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Registrerte meg og ble straks kastet ut

Registrerte meg. Og før jeg fikk startet 1. undersøkelse, ble jeg plutselig logget ut. Ved forsøk på innlogging, fikk jeg beskjed om at jeg hadde brutt vilkårene og måtte kontakte help desk / kundeservice. Nei, DET gidder jeg ikke! Er ikke så veldig viktig å få være med på dette...

1 de enero de 2020

scam

Fjerner bruker uten grunn når du skal hente ut poeng i penger.

19 de diciembre de 2019

Svindel

Svindel. Kontoen din blir automatisk slettet når du skal få ut penger på paypal for poengene dine. Ikke kast bort tiden din.

1 de noviembre de 2019

anbefales

enkelt å bruke, morsome undersøkelser

4 de septiembre de 2019

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.