Vi er veldig fornøyd med mentor Norge, og da spesielt med vår datters mentor Håkon. Hun trengte hjelp med matte på ungdomsskolen. Hun jobbet med Håkon hele siste året og bedret karakteren sin både i s... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg opplevde at det var et godt strukturert system som la til rette for god forståelse. Mentor, Ryan, var pålitelig og la inn tiden og arbeidet som trengtes for at jeg skulle lære som best mulig, samt... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg synes at det var bra å ha en som støttet meg mentalt egentlig med matten og det var det jeg følte jeg fikk med mentor norge. Jeg følte at det var mye mer mulig å klare temaer vi gikk igjennom på... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg hadde Ryan som mentor i R1, og han hjalp meg utrolig mye!! Han var fleksibel, klok og hjelpsom, og er mye av grunnen til at jeg klarte en 6er i faget. MentorNorge er en veldig grei og effektiv løs... Ver más
La empresa ha respondido
Med over 1200 mentorer er MentorNorge landets største tilbyder av privatundervisning og privat leksehjelp - i hjemmet, eller over nett. Med så mange mentorer, finner vi en mentor som passer akkurat ditt barn sine behov. Våre mentorer er rekruttert blant landets dyktigste studenter, og har fått opplæring i motivasjon og formidling. De vet selv viktigheten av å utnytte potensialet sitt på skolebenken, slik at man har mulighetene åpne for videre studier.
Universitetsgata 12, 0164, Oslo, Noruega
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vår datter som har slitt med matte lenge gikk inn i siste halvår av 10. klasse med veldig dårlig standpunkt karakter. Møtet med mentor Emma fra Mentor Norge på nyåret snudde alt. I slutten av mars var hun to karakterer opp på første prøve i matte i forhold til standpunkt ved jul. Mentor Norge er veldig profesjonelle, og mentor Emma kan vi ikke få fullrost nok hvor flink hun er med vår datter.

Respuesta de MentorNorge
I 1,5 år fra 10 trinn til et halvt år på videregående fikk vår sønn hjelp med matte og litt norsk av mentor Marte. De fikk god kontakt fra første øyeblikk og Marte er svært tålmodig og utrolig dyktig til å lære kunnskapen sin videre. Karakterene i faget gikk noe opp, men det som var viktigst var at hun gav han tilbake troen på seg selv.
Hele opplegget fra jeg tok kontakt til vi avsluttet har vært preget av profesjonalitet fra begynnelse til slutt - vi kan anbefale MentorNorge på det varmeste!

Respuesta de MentorNorge
Vi hadde første time med privatlærer i løpet av få dager etter at jeg først tok kontakt. Nå har vi holdt på i litt over en måned og sønnen min er strålende fornøyd. Har aldri sett ham så motivert før. Vel verdt pengene!

Respuesta de MentorNorge
Fikk utrolig god hjelp frem mot matteeksamen til min sønn på 16. Det tok under en dag fra første kontakt til mentor stod på døren. Han har alltid slitt i matte, men nå ble det jammen meg en firer på kortet! Tusen takk til MentorNorge og vår stjernelærer Anne Katrine!

Respuesta de MentorNorge
Hjelpen mitt barn vi fikk fra Mentor Norge i matematikk var enestående og karakteroppgangen ble mer enn forventet; fra 2 til 5!! Dyrt, men verd pengene.

Respuesta de MentorNorge
Hvis man treffer riktig person som egner seg til den jobber er ansatt til ,vil det gi den beste gevinst ,Som man forventer takk.

Respuesta de MentorNorge
Vi har benyttet Mentor Norge for en av våre døtre på, 10. klasse. Hun hadde undervisning i både matte og naturfag. Det fungerte svært godt, datteren vår fikk god kontakt med de to som underviste henne. Hun hadde svært godt utbytte av undervisningen. Vi vil absolutt anbefale Mentor Norge og vil benytte tilbudet på nytt om det blir aktuelt

Respuesta de MentorNorge
Det viktigste målet med ekstra undervisning i 10. trinn var å redusere stressnivå for eleven. Skape trygghet i tentamen og eksamenssituasjoner.

Hei :-)
Vi er super fornøyd med Dominyka.
Amalei trives veldig godt med henne og jeg håper at hun fortsetter som mentor :-)
Vennlig hilsen,
trudy Wiegand og Amalie

Respuesta de MentorNorge
Kjempebra. Mentor Norge matchet sønnen vår med en kjempeflink student, som har motivert ham og helt klart økt karakterene hans. Vi har I hovedsak brukt mentoren for mattelekser og sønnen vår sier at mentoren forklarer det slik at han skjønner det. Vi er veldig fornøyd.

Respuesta de MentorNorge
Super oppfølging og man blir ivaretaatt etter behovene man trenger og ønsker. Slet veldig med mattefag og sto bom fast. Kjempe flink lærer som hjalp meg til å komme videre og såg hva jeg trengte slik at jeg kunne søke til høyere utdanning og vidrere inn på sykepleie utdannelsen! Super fornøyd.

Respuesta de MentorNorge
Veldig dyktige mine to lærer
Milad og nadia! Super hjelp

Respuesta de MentorNorge
Min sønn har uvurderlig nytte av timene med mentoren sin og han opplever at det er gøy å jobbe med utfordringer.

Respuesta de MentorNorge
Enestående service, gode mentorer og tett på administrasjon!

Respuesta de MentorNorge
Dårlig opplevelse grunnet manglende evne til å stille med mentor (som skulle slutte.)Dette midt i eksamensforberedelser for elev. Ville ikke refundere beløp da de mente det bar elev som ikke ville akseptere ny mentor, men Mentor Norge kunne ikke stille med mentor som kunne ta hele året. Ville ikke valgt dere om det innebar mentorbutte på denne måten . Blei en dyr og ikke OK opplevelse. Anbefaler dere nok ikke.

Respuesta de MentorNorge
Veldig fornøyd med opplæringen. Spesielt den første delen. Litt dumt at mentoren sluttet og at vi måtte få en ny. Ble ikke helt det samme.

Respuesta de MentorNorge
Vi har vært godt fornøyd med oppfølgingen fra Mentor Norge. Vår datter har fått god hjelp og støtte I det faget hun slet med. Hun har gått opp en karakter og klarer seg nå bra I faget. Mentorene har vært flinke og fulgt godt opp. De har også vist fleksiblitet og hjulpet foran viktige prøver og eksamen.

Respuesta de MentorNorge
Vi benyttet oss av MentorNorge våren 2016 fordi min datter i 9. klasse slet litt i matematikk. Jeg la igjen telefonnummeret og ble oppringt allerede samme dag, og ikke mer enn en uke etterpå troppet vår mentor Martin opp. Etter en fyldig kartlegging, satte vi oss et mål om å gå opp en karakter (fra 3 til 4) i matematikk. Deretter gikk vi i gang, med avtale om ukentlig undervisning. Og SOM det innfridde. Etter jevnlig undervisning gjennom våren, kom karakterkortet, resultatet? 5. FEM. Sjeldent har jeg sett en så lykkelig jente! Tusen takk til Martin og MentorNorge for ufattelig god, profesjonell og ikke minst effektiv oppfølging!