3,3

Medio

I can’t figure out which one to connect…

I can’t figure out which one to connect to with IPhone setting WIFI choices. 2 are different multi line and I didn’t dare click one lol. I also have the digits to manually, I guess add the numbers. I’m 71 do not do tech savvy. It’s still plugged in though either directions and s magnifying glass. Print is too little to read🇺🇸. Seems like it will work but silly people said it won’t. I shall prove them wrong

29 de mayo de 2026

I only wanted one crossbody bag

I only wanted one crossbody bag. Couldn’t get it changed. Said it was too late, yet I didn’t receive them weeks afterward. Did not realize or see any where it said they were coming from overseas. Will not order again. Purses are nice enough except the zippers are questionable.

25 de abril de 2026

Arrived as advertised

Arrived as advertised. Really cool little gadget. My friends all thought it was cool, too. Only downside was the shipping time because it came from Europe, but that's not the fault of the seller.

10/10

1 de mayo de 2026

Happy Wife

I ordered this item to find studs/electrical wiring for when my wife wants pictures/shelving put up on the walls. ITS PERFECT, found every one.

16 de mayo de 2026

¿Es ésta tu empresa?