Wij zijn bij Landelijk Label super geslaagd voor de totale make-over van onze boerderij. Het gemak waarmee alles ging en vooral de adviezen zijn goud waard. Van advies aan huis tot het even meeneme... Ver más
Wat een prachtige winkel🥰 zeer stijlvol. Leuk, lief personeel. Heel sociaal. Lekker cappuccino gehad. Zeker een aanrader!!🤩🥰
Een aantal weken geleden hier geweest. Wat een lieve, behulpzame mensen werken hier.❤️ Ze hebben zulke prachtige spullen. Ik raakte niet uitgekeken. Ons werd ook nog een heerlijk kopje koffie aange... Ver más
La empresa ha respondido
Is een super sfeervolle mooie winkel . Je kunt er uren lopen en telkens zie je weer nieuwe dingen en doe je veel inspiratie op. Vriendelijk personeel en ze hebben heerlijke koffie die je tussendoor... Ver más
Información sobre la empresa
Oonksweg 28E, 7622AW, Borne, Holanda
- 0742671892
- info@metlandelijklabel.nl
- www.metlandelijklabel.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Wat een prachtige winkel🥰 zeer…
Wat een prachtige winkel🥰 zeer stijlvol.
Leuk, lief personeel.
Heel sociaal.
Lekker cappuccino gehad.
Zeker een aanrader!!🤩🥰
Hele fijne winkel
Hele fijne winkel! Word goed geholpen met advies, al vele mooie dingen gekocht!
Hele mooie collectie
Hele mooie collectie. Prima service met een lekker bakkie koffie
Hele fijne winkel met geweldig mooie…
Hele fijne winkel met geweldig mooie woonspullen! Fijne service! Wij komen hier graag terug.
Mooie winkel als je van de landelijke…
Mooie ruime winkel als je van de landelijke stijl houdt. Vriendelijk personeel.
Een super leuke winkel met heel veel…
Een super leuke winkel met heel veel mooie accessoires en meubels, heel vriendelijk personeel. Ze denken met je mee en helpen je graag en goed. Ben super tevreden en echt een aanrader om deze winkel te bezoeken.
Goed advies
Goed advies, fijne sfeer, prachtige spullen! En snelle levering!
vriendelijke leuke winkelmensen en leuke…
vriendelijke mensen en leuke accessoires en meubels
Ik ga hier graag naar toe…
Zo mooie winkel en super goed geholpen
Zo mooie winkel en super goed geholpen!
Mooi kleed gekocht!
En hand gemaakte tegeltje voor onze badkamer gekocht!
Geweldige winkel !!
Een flinke poos geleden leuke kleien…
Een flinke poos geleden leuke kleien potjes gekocht.
Na een poosje verkruimelde 1 potje en de andere is nu ook bezig.
Helaas waren de potjes een tijdje niet in de collectie.
Ik zag dat ze er weer waren heb vanmiddag 2 nieuwe aangeschaft.
Het kwam ter sprake dat de andere kapot waren gegaan.
Ik werd bij de kassa helemaal blij verrast. Ik kreeg de nieuwe potjes nl cadeau.
Heel hartelijk dank voor de service.
Prima geholpen leuke winkel
Prima geholpen, leuke ideeen opgedaan. Met meer weggegaan dan waar we voor kwamen. Echt een aanrader !!!
Altijd weer een feestje om bij met…
Altijd weer een feestje om bij met Landelijk Label langs te gaan.
Prachtige spullen en een heerlijk bakje koffie met wat lekkers erbij.
Wordt altijd super goed en leuk geholpen.
Is een super sfeervolle mooie winkel .
Is een super sfeervolle mooie winkel .
Vriendelijk personeel en ze hebben heerlijke koffie die je tussendoor aangeboden krijgt en tijdens het winkelen kan nuttigen 😍
Omdat wij zou gezellig en goed geholpen…
Omdat wij zou gezellig en goed geholpen zijn en. En een mooie winkel .
Fijne winkel een mooi en groot assortiment.
Fijne winkel een mooi en groot assortiment. Uitgebreid advies met een heerlijk kopje koffie erbij. Fijn en persoonlijk geholpen.
Landelijke woonbeleving
t is een landelijke woonwinkel waar je alrijd vriendelijk en deskundig geholpen wordt. Ze nemen rustig de tijd om advies te geven.
Super geslaagd met mooie lampenkap en…
Super geslaagd met mooie lampenkap en krans. Heel goed geadviseerd en geholpen. Tot een volgende keer!
Groetjes Chantal Gelmers
Más información sobre otros tipos de reseñas.