Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig sjov og spændende oplevelse i weekenden til zombie outbreak special edition. Vi var to “voksne” og to drenge på 12 år og alle havde den fedeste oplevelse ! Gys og spænding og adrenalin .... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft besøg af Midgaard Event ved FGU Trekanten i Middelfart. De medbragte et mobilt Escape Room "Outbreak". Vores elever skulle finde kuren til en global pandemi. Det var et meget professionelt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig fed oplevelse…igen. Vi har før været hos Midgaard i deres escape rooms, og de skuffer aldrig. Denne gang prøvede vi deres OUTBREAK room, og det var virkelig godt tænkt. Dino som var vores... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

"The Godfather Cluedo" event. En fantastisk god oplevelse for vores sølvbryllupsgæster. God dialog og opfølgning fra Daniel og Maria (på dagen), så vi følte os hørt og forstået i hele forløbet. Meget... Ver más

Información sobre la empresa

1. Sala de escape
  2. Empresa de administración de eventos

Escrito por la empresa

TEAMBUILDING, FIRMAFEST og ESCAPE ROOM med EVENTBUREAU MIDGAARD EVENT. Se Billeder fra skræddersyede teambuilding og firmafest events og køb hos professionelt eventbureau.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Alt i orden

Alt i orden. Vi havde en god oplevelse

Vi var 15 personer fra arbejdspladsen i Da Vinci escape room. Selve rummene var gennemtænkte og bestemt ikke for nemme. Personalet og game masters gjorde også alt rigtigt. Det var nemt at booke og der blev taget hensyn til vores økonomisystem under betalingen.

26 de noviembre de 2018

Fedt!

Var til personale arrangement og det var vildt sjovt.

Vi havde det alle sjovt og udfordringerne i rummet var forskellige og krævede derfor at alle kom på banen med deres kompetencer.

Vi nåede ikke ud af rummet, det var meget tæt på, men alligevel skønt at man ikke automatisk vinder.

1000 tak for en god oplevelse, det bliver ikke sidste gang. :)

18 de junio de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hjernegymnastik og samarbejde under…

Hjernegymnastik og samarbejde under tidspres, deres escape rooms er en udfordring for alle typer, hvor alle kneb skal tages i brug for at slippe ud levende.

Super sjovt for både kollegaer, familie og venner :)

14 de junio de 2018

Supergodt bygget op

Jeg havde fornøjelsen at deltage i Escape Rooms Da Vinci mysterium, og det var en både sjov og spændende oplevelse, som jeg meget gerne anbefaler.
Vi blev budt velkommen at et imødekommende personale i pæne faciliteter, og fik en grundig introduktion. Den time vi fik til rådighed til at løse gåderne fløj afsted, og undervejs blev vi både overraskede, underholdt og udfordret. Tak for en rigtig god oplevelse!

5 de enero de 2017

Spændende og sjov oplevelse

Meget proffecionelt med gennemførte detaljer. Velegnet til familier og mindre virksomheder.
Vi var en familie på 10 som havde en fantastisk eftermiddag hvor vi fik brug for både fantasi, hjerne, samarbejde og vores individuelle kompetencer. Kommer gerne igen.

3 de enero de 2017

Super service

Eventet var super sjovt, godt planlagt og alle deltagere blev udfordret, men kun så det stadig var sjovt.
Samarbejdet og planlægningen med MIdgaard fungerede også helt perfekt. Så kan kun anbefale dem.

16 de noviembre de 2016

Fantastisk firma arrangement!

Vi var en gruppe på 14 mennesker som skulle underholdes og udfordres og det gjorde vi. Alle var meget venlig og kun 1 af vores 4 grupper kom igennem det. Perfekt niveau!

27 de septiembre de 2016

Fantastisk

Kan varmt anbefale at booke Midgaard event!
To timer fløj afsted og teamet fra Midgaard var helt fra start til slut top profesionelle, hjælpsomme og super underholdende!!

5 de septiembre de 2016

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.