MIAB jewels Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn vrouw is groot fan, heel makkelijk met verjaardagen krijg ik standaard een lijstje. Koop dus al heel wat jaren naar tevredenheid! Erg leuk ook sinds we kinderen hebben voor moederdag, sier... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mooie sieraden, goed materiaal. Ik heb een tijdlang van alles gekocht en er zeer van genoten. De laatste serie vind ik echter minder goed, ik ben al tweemaal een oorringetje verloren vanwege een niet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blijft de beste prijs/kwaliteit sieraden voor mij, mooi materiaal, mooie modellen en echt altijd blij met mijn sieraden van miab! Ik heb zeker 10 paar oorbellen die wissel ik graag af, draag ze ook ‘s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer mooie kwaliteit, supersnelle levering. Heb er al meerdere sieraden van en het gouden laagje blijft goed.

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Joyería
  2. Joyería personalizada
  3. Diseñador de joyas

Escrito por la empresa

MIAB jewels is a Dutch jewelry brand creating timeless, minimal designs meant to be worn every day. Rather than following fast trends, MIAB jewels focuses on timeless designs that remain relevant season after season. As a Dutch brand, we place great value on reliability, transparency, and customer satisfaction. We aim to provide fast shipping, clear communication, and products that meet — or exceed — expectations.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

66 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

34 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben altijd tevreden en blij met de…

Ben altijd tevreden en blij met de bestelling.

29 de julio de 2026

Respuesta de MIAB jewels

Fijn om te horen dat je altijd zo tevreden en blij bent met je bestellingen! Hopelijk mogen we je in de toekomst nog vaak blij maken

Zeer mooie kwaliteit

29 de julio de 2026

Respuesta de MIAB jewels

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je opnieuw voor MIAB hebt gekozen. Veel draagplezier van je nieuwe sieraden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima kwaliteit en juiste info gekregen…

Prima kwaliteit en juiste info gekregen over het product en de levering!
Het is de 2de keer dat ik iets bestelde en het telkens was het een positieve ervaring!

6 de julio de 2026

Respuesta de MIAB jewels

Fijn om te horen dat je opnieuw zo tevreden bent! Veel plezier met je aankoop

Kwaliteit, gemak en persoonlijk

Koop dus al heel wat jaren naar tevredenheid!

Erg leuk ook sinds we kinderen hebben voor moederdag, sieraden waar mijn kinderen dan zelf een bericht bij kunnen schrijven! Super persoonlijk en leuk, en makkelijk voor mij als vader!

En nu kan ik er dus ook voor mijn dochter gaan shoppen!

Respuesta de MIAB jewels

Wat leuk om te horen dat onze sieraden al jarenlang zo geliefd zijn om cadeau te geven. Fijn om dit te mogen verzorgen

Heel blij mee!

Hele mooie kwaliteit van zowel de kettingen armbanden en ook de echt gouden ringen heel blij mee. Snelle verzending en komt nu in die mooie doosjes gelijk een mooi cadeau!

Respuesta de MIAB jewels

Fijn dat alles zo goed bevalt! Geniet van de sieraden en bedankt voor je mooie woorden over de kwaliteit en verpakking

Prachtig met kwaliteit

Prachtige sierraden met goeie kwaliteit! Ik doe er alles mee en ze blijven echt goed.
Zowel prachtig voor moeder en dochter!

Respuesta de MIAB jewels

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat de sieraden zo goed bevallen en mooi blijven.

Ze is er blijkbaar heel tevreden mee

Ze is er blijkbaar heel tevreden mee
En ik zelfs ook omdat toen ik haar ogen zag bij het pak openen was voor mij àlles gezegd 😊

26 de mayo de 2026

Respuesta de MIAB jewels

Wat mooi om te horen dat het cadeau zo goed in de smaak viel

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd al fan, mooi merk!

Ik was altijd al fan en nog steeds! Twister oorbellen besteld en echt superblij mee. Bedankt wederom MIAB!

27 de mayo de 2026

Respuesta de MIAB jewels

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de twister oorbellen. Veel draagplezier!

Kwam snel binnen

Kwam snel binnen. Goede kwaliteit en ideaal om cadeau te geven!

1 de mayo de 2026

Respuesta de MIAB jewels

Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de sieraden als de verzending!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vind de aangekochte oorbellen erg…

Vind de aangekochte oorbellen erg onprettig om in te doen. Zitten ook echt niet lekker en een instructie was prettig geweest.

29 de abril de 2026

Respuesta de MIAB jewels

Hi Anke, jammer om te lezen. Je hebt altijd 14 dagen retourrecht, zodat je ze thuis rustig kunt passen. Ik heb je per mail nog wat extra uitleg gestuurd en op onze Instagram vind je ook verschillende instructievideo’s. Heb je nog vragen of hulp nodig, dan kun je ons altijd mailen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering, de oorbellen zijn mooi verpakt in doosje en daarna nog in een fluwelen hoesje, kaartje waar je zelf tekst kan opschrijven. Kortom dikke 9

18 de enero de 2026

Respuesta de MIAB jewels

Super dat je blij bent met de snelle levering en de verpakking. Veel plezier met je oorbellen.

8 consejos para escribir buenas reseñas.