Mijn vrouw is groot fan, heel makkelijk met verjaardagen krijg ik standaard een lijstje. Koop dus al heel wat jaren naar tevredenheid! Erg leuk ook sinds we kinderen hebben voor moederdag, sier... Ver más
La empresa ha respondido
Mooie sieraden, goed materiaal. Ik heb een tijdlang van alles gekocht en er zeer van genoten. De laatste serie vind ik echter minder goed, ik ben al tweemaal een oorringetje verloren vanwege een niet... Ver más
Blijft de beste prijs/kwaliteit sieraden voor mij, mooi materiaal, mooie modellen en echt altijd blij met mijn sieraden van miab! Ik heb zeker 10 paar oorbellen die wissel ik graag af, draag ze ook ‘s... Ver más
Zeer mooie kwaliteit, supersnelle levering. Heb er al meerdere sieraden van en het gouden laagje blijft goed.
La empresa ha respondido
MIAB jewels is a Dutch jewelry brand creating timeless, minimal designs meant to be worn every day. Rather than following fast trends, MIAB jewels focuses on timeless designs that remain relevant season after season. As a Dutch brand, we place great value on reliability, transparency, and customer satisfaction. We aim to provide fast shipping, clear communication, and products that meet — or exceed — expectations.
Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Ben altijd tevreden en blij met de bestelling.

Respuesta de MIAB jewels
Prima kwaliteit en juiste info gekregen over het product en de levering!
Het is de 2de keer dat ik iets bestelde en het telkens was het een positieve ervaring!

Respuesta de MIAB jewels
Prachtige sieraden. Snelle levering. Top! Goede track en tracé.

Respuesta de MIAB jewels
Super snelle levering en prachtige kwaliteit. Ik bestel al jaren bij miab en de sieraden blijven echt super mooi.

Respuesta de MIAB jewels
Koop dus al heel wat jaren naar tevredenheid!
Erg leuk ook sinds we kinderen hebben voor moederdag, sieraden waar mijn kinderen dan zelf een bericht bij kunnen schrijven! Super persoonlijk en leuk, en makkelijk voor mij als vader!
En nu kan ik er dus ook voor mijn dochter gaan shoppen!

Respuesta de MIAB jewels
Hele mooie kwaliteit van zowel de kettingen armbanden en ook de echt gouden ringen heel blij mee. Snelle verzending en komt nu in die mooie doosjes gelijk een mooi cadeau!

Respuesta de MIAB jewels
Prachtige sierraden met goeie kwaliteit! Ik doe er alles mee en ze blijven echt goed.
Zowel prachtig voor moeder en dochter!

Respuesta de MIAB jewels
Ze is er blijkbaar heel tevreden mee
En ik zelfs ook omdat toen ik haar ogen zag bij het pak openen was voor mij àlles gezegd 😊

Respuesta de MIAB jewels
Ik was altijd al fan en nog steeds! Twister oorbellen besteld en echt superblij mee. Bedankt wederom MIAB!

Respuesta de MIAB jewels
Kwam snel binnen. Goede kwaliteit en ideaal om cadeau te geven!

Respuesta de MIAB jewels
Vind de aangekochte oorbellen erg onprettig om in te doen. Zitten ook echt niet lekker en een instructie was prettig geweest.

Respuesta de MIAB jewels
Snelle levering, de oorbellen zijn mooi verpakt in doosje en daarna nog in een fluwelen hoesje, kaartje waar je zelf tekst kan opschrijven. Kortom dikke 9