Middelfartgenbrug Opiniones 2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ubehagelig medarbejder

Kære ledelse,

Jeg er normalt meget glad for at handle i jeres genbrugsbutik, som har et stort udvalg og mange søde medarbejdere. Desværre har jeg oplevet gentagne ubehagelige episoder med en enkelt medarbejder, som har ødelagt mine indkøbsoplevelser.

Ved første episode blev jeg uretmæssigt beskyldt for at have byttet et prismærke om, da jeg ville købe en vare, som medarbejderen åbenbart fandt var sat for billigt. Dette skete på en intimiderende måde og i andre kunders påhør.

Ved en anden lejlighed rullede medarbejderen med øjnene, da jeg ville dele mit køb op og betale for to af varerne kontant og resten på kort.

Senest har medarbejderen igen gjort sig ubehageligt bemærket med sin kommentar om, at "der er forskel på folk!" Dette blev sagt til mig, da jeg ikke sammen med en anden kunde kunne få adgang til at kigge ind på kontoret, hvor I gemmer de bedre ting.

Jeg er målløs og ked af, at sådan en person kan ødelægge en ellers god oplevelse. Dette er nu tredje gang, jeg har oplevet dårlig behandling fra præcis den samme medarbejder.

Jeg håber, I vil tage denne klage alvorligt og gøre noget ved situationen.

12 de septiembre de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fuld tilfredshed eller pengende spildt…

Fuld tilfredshed eller pengende spildt…

Min datter købte to vitrtine med halogenlys i, men da hun kommer hjem med dem og vi skal montere dem opdager vi at transformerne til lyset mangler.
Jeg henvender mig i butikken og får svaret at det er bare ærgeligt og vi selv skulle have fundet checket om alt var der inden vi købte varen(hvordan skulle min 17 årige datter og kone vide at der manglede noget her?)

Jeg skrev til ledelsen, som ville vende tilbage, men har ikke hørt mere.

Så vil du rulles i en fart, så tag til Genbrug Middelfart….

Det slogan fik i helt gratis af mig for jeres dårlige eller rettere manglende kundeservice.

7 de agosto de 2022
Opinión espontánea

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.