Mie Christiansen Jewelry Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fabelagtig god "butik". Købte et par VIRKELIG smukke ørenringe til min kommende svigerdatter hos Mie. Da jeg lige inden var faldet for hvad der viste sig at være en falsk hjemmeside, var jeg både lid... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig fine og smukke smykker. Fortryder jeg har købt noget fra Mie før. Har lige fået dem, så kan ikke tale for hvordan kvaliteten holder, men lige nu ligner de noget man skulle give tusinde af kr... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hos Mie købte jeg Valora Barok Hjerte Armbånd. Rigtig godt armbånd og mega god service! Taker

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig smukke og fine smykker. Jeg bestilte et par øreringe og de levede op til forventningerne!! Så smukke. De blev leveret hurtigt og kom med en lille hilsen, hvilket kun gør oplevelsen endnu bedre... Ver más

Información sobre la empresa

1. Joyería
  2. Orfebre (oro)
  3. Diseñador de joyas
  4. Fabricante de joyas

Escrito por la empresa

Mie Christiansen Jewelry er en smykkevirksomhed opstartet i 2019. Vores smykker håndlaves i Aarhus med ædelmetaller og naturlige ferskvandsperler. Hver en perle er derfor unik - præcis ligesom de kvinder, der bærer dem. Vi går meget op i at give vores kunder den bedst mulige oplevelse ved køb af vores smykker. Derfor får du hurtig levering og smykker i god kvalitet pakket fint ind med omhyggelige hænder og en stor portion kærlighed. Hos Mie Christiansen Jewelry finder du perlesmykker, guldsmykker og sølvsmykker til gode priser. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Har du ønsker til længden af din halskæde eller armbånd, så kan vi imødekomme dine behov, så du får præcis det smykke du drømmer om. Vi glæder os til at sende vores smykker afsted til jer.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

23 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og smukke…

Hurtig levering og smukke perle-øreringe 👍🏻🤩

6 de enero de 2025

Hej Stine

Mange tak for din fine anmeldelse 😍
Jeg er så glad for, at du fik dem leveret hurtigt, og at du er glad for dem 🐚

Hav en dejlig dag,

Hej Peter

Mange tak for din fine anmeldelse 😍
Jeg er glad for, at du oplevede en god service, og at du kan lide smykkerne.

Hav en dejlig dag,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt at kunne støtte en lille dansk…

Dejligt at kunne støtte en lille dansk virksomhed. Lynhurtigt ekspedition. Flotte smykker, som levede helt op til beskrivelsen. Og så var det hele pakket meget lækkert og med en personlig hilsen. Jeg handler meget gerne igen hos Mie Christiansen Jewelry.

5 de agosto de 2024

Fin kvalitet

Fin kvalitet. Hurtig levering.

23 de julio de 2024

Hej Ruth

Mange tak for din fine anmeldelse😍
Hav en dejlig søndag

En fornemmelse af omhu

Man får en fornemmelse af at Mie lægger personlighed og omhu i ens ordre

30 de julio de 2024

Hej Gustav

Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er utrolig glad for, at det var den fornemmelse du fik, da jeg pakker hver ordre med stor taknemmelighed og glæde 😍

Hav en dejlig søndag,

10/10 ⭐️

Hurtig levering og pænt indpakket. 10/10 ⭐️

18 de julio de 2024
Opinión espontánea

Hej Eleanor 🤎

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er jeg så glad for. Jeg håber, at du er glad for dine perleøreringe 😍

Hav en dejlig søndag,

Meget meget flotte smykker

Meget meget flotte smykker. God kundeservice.

10 de junio de 2024

Hej Line

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for dine ordre. Jeg er glad for, at du kan lide dine nye smykker, og at du kan lide den service vi yder😍

Hav en dejlig sommer☀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte et par perlesløjfe-øreringe og…

Bestilte et par perlesløjfe-øreringe og de er hurtigt blevet mine yndlings! Hurtig levering også. Jeg vil helt klart handle der igen. Det eneste minus er, at jeg fik en rabatkode på 15% på mit næste køb, men koden virker ikke, når jeg prøver at bruge den

10 de junio de 2024

Hej Julie

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er så glad for, at du kan lide dine sløjfe perleøreringe 😍
I forhold til rabatkoden, så kan man ikke kombinere mit udsalg med rabatkoder, da jeg har mit store oprydningsudsalg på 20% på alt og 30-57% på Archive Sale lige nu. Men når udsalget er slut gælder koden igen.

Hav en rigtig dejlig dag ✨

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.