Mijn Subsidie BV Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Waar ik natuurlijk tevreden over ben is dat jullie de aanvraag goed verwerkt hebben zodat ik mijn subsidie ook heb ontvangen. Een min puntje is dat ik op voorhand niet had begrepen dat er bemiddeli... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Onze ervaring is dat je niet goed beschermd wordt als je twijfelt over een betaling die gedaan moeten worden, je krijgt eerst een bericht toegestuurd met de vraag of je zeker weet dat je de betaling w... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Betreft aanvraag voor spouwmuur- en dakisolatie. Het formulier is overzichtelijk en eenvoudig in te vullen. De afhandeling verloopt ook vlot. Als u moeite heeft met aanvragen van subsidie is dit de m... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de mediación

Escrito por la empresa

Digitale dienstverlener die particulieren ondersteund bij verschillende digitale processen. Hierbij is het mogelijk klanten te ondersteunen of op te treden als intermediair.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

312 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De service is goed

De service is goed, maar ik geef één ster minder omdat de telefonische bereikbaarheid beter kan. Je staat vaak lang in de wacht. Wel positief is dat je wordt teruggebeld als je daarvoor kiest.

Na telefonisch contact wordt het meestal netjes opgelost, al vraagt de afhandeling soms nog wel de nodige aandacht.

uitstekende hulp

De vragen die we hadden werden snel en professioneel behandeld. Ivm omstandigheden waren we te laat met onze aanvraag maar ook daar zijn we prima mee geholpen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had subsidie aangevraagd voor…

Ik had subsidie aangevraagd voor dakisolatie en spouwmuurisolatie. Deze mensen zijn echt betrouwbaar, niks mis mee. Ze hebben alles keurig geregeld en mij op de hoogte gehouden. Ik snap de negatieve reviews niet. Je weet toch dat als een bedrijf iets voor jou doet dat daar kosten bijkomen. En het staat ook duidelijk vermeld.
Dikke pluim voor subsidie-loket👍

15 de abril de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

de eerste email die e kregen na het…

de eerste email die e kregen na het invullen was het bedrag veel hoger

Logotipo de Mijn Subsidie BV

Respuesta de Mijn Subsidie BV

Beste Bryan, Wat vervelend dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Ik ben uw dossier nogmaals goed nagegaan en heb gezien waarom het verwachte subsidiebedrag afweek van het uiteindelijke bedrag. Op onze website heeft u twee keer 9m2 aan glasisolatie opgegeven. Één keer met een tripleglas meldcode en één keer met een dubbelglas meldcode. Uit de documentatie is gebleken dat u eenmaal glasisolatie van 9m2 heeft toegepast. U heeft dus denk ik per ongeluk de maatregel twee keer ingevuld. Hierdoor komt het subsidiebedrag anders uit dan de verwachting die wij geven aan de door u ingevulde informatie. Ik hoop dat u nu snapt waar het verschil vandaan komt. Heeft u vragen, dan horen wij het graag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Let op: dit lijkt een overheidswebsite, maar is dat niet

Ik heb gistermiddag rond 16.30 uur per abuis en te gehaast mijn subsidieaanvraag ingediend, in de veronderstelling dat ik op een officiële website van de overheid zat. Achteraf bleek dit een commerciële partij te zijn die kosten rekent voor iets wat je zelf gratis en eenvoudig via de RVO kunt doen.De website, opzet en vragen zijn vrijwel identiek aan die van de overheid, waardoor het voor mij niet duidelijk was dat ik niet op een officiële instantie zat. Dit wekt naar mijn mening onterecht vertrouwen en kan consumenten gemakkelijk op het verkeerde been zetten.

Pas nadat ik mijn gegevens had ingevoerd en documenten had geüpload, werd duidelijk dat er kosten in rekening worden gebracht. Daarnaast wordt het herroepingsrecht zodanig ingericht dat je hier in de praktijk nauwelijks gebruik van kunt maken zodra de aanvraag in behandeling is genomen.

Ik vind deze werkwijze misleidend en zou anderen nadrukkelijk adviseren om hun subsidieaanvraag altijd direct via de officiële RVO-website te doen en niet via tussenpartijen.

N.a.v. de reactie op mijn review:
Dank voor uw reactie en het kosteloos annuleren van de aanvraag.

Ik had hier zelf beter op moeten letten. Dat is zeker waar. Tegelijkertijd is bij mij door de opzet en uitstraling van de website de indruk ontstaan dat ik te maken had met een (al dan niet betaalde) officiële aanvraag via de overheid, in plaats van een commerciële tussenpartij.

Daardoor ging ik ervan uit dat eventuele kosten bij de aanvraag zelf hoorden en niet bij een externe dienstverlener. Dat onderscheid was voor mij op dat moment niet voldoende duidelijk.

Daarnaast heb ik inmiddels gezien dat je via de officiële website van de overheid praktisch dezelfde gegevens en documenten moet aanleveren, terwijl je dat daar zelf eenvoudig en kosteloos kunt doen. Vanuit dat perspectief vind ik het zonde van het geld en vraag ik mij af of veel consumenten zich hiervan bewust zijn.

Ik waardeer dat u de aanvraag uiteindelijk kosteloos heeft geannuleerd. Tegelijk denk ik dat het belangrijk is dat voor gebruikers nog explicieter en direct zichtbaar wordt gemaakt dat het om een betaalde tussenpartij gaat, zodat dit soort verwarring in de toekomst wordt voorkomen.

Voor mij is de kwestie hiermee afgerond.

10 de abril de 2026
Opinión espontánea
Logotipo de Mijn Subsidie BV

Respuesta de Mijn Subsidie BV

Beste Djohndoe, Wat vervelend dat u ontevreden bent met onze dienstverlening. Wij zijn een intermediair die onze klanten helpt met het aanvragen van meerdere typen verduurzaming subsidie. Na het indienen van uw aanvraag is annulering echter altijd mogelijk totdat wij onze dienst volledig hebben voltooid. Bij u is gebleken dat wij uw aanvraag al volledig hadden gecontroleerd en hadden ingediend. Echter is klanttevredenheid voor ons erg belangrijk. Hierdoor hebben wij besloten de aanvraag kosteloos voor u te annuleren. Hopelijk vindt u dit een nette oplossing.

Ervaring voelt dubbel

Helaas wist ik niet dat ik moest betalen het indienen van de subsidieaanvraag tot dat ik alles had ingevuld. Als ik dat van te voeren had geweten had ik dat rechtstreeks gedaan. Maar alles verwijst naar deze link. Want dacht dat je de volledig bedrag krijgt moet je nog EUR89 voor betalen. Bizar. Maar goed ging best snel maar zou het beter zelf direct doen.

8 de abril de 2026

8 consejos para escribir buenas reseñas.