MijnUrgentie

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Netjes gebeld en alles gesproken maar inmiddels andere hulp gekregen dus terug gekoppeld en netjes verzocht mijn geld terug te storten. Nu mijn 3 e mail verstuurd nog Geen reactie … vind ik jammer W... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik heb na een eerste gesprek helaas niets meer vernomen. Ik heb uiteindelijk een mail gestuurd dat ik af wilde zien van de dienstverlening, maar dit was na 14 dagen. Ondanks dat ze in principe geen te... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een wacht muziekje 'Don't worry, be happy' vind ik totaal ongepast! Daarnaast had ik afgesproken dat ik zou terug bellen. Tot 2x toe geprobeerd maar na 20 minuten wachten was ik er klaar mee. Daarnaas... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geachte tot nu toe heb ik geen problemen ik waardeer de snelle antwoorden op mijn vragen vooral omdat er een dubbele aanvraag verzonden was dit kwam door internet verbinding en lof voor Mevr Quint... Ver más

Información sobre la empresa

1. Finanzas y seguros

Escrito por la empresa

Net zoals elk ander bedrijf, ontvangen wij feedback van onze klanten en die nemen wij serieus. Wij zetten ons in om de klantbeleving te optimaliseren, met een focus op klanttevredenheid. Uw feedback is waardevol; deel het met ons, we luisteren en streven naar verbetering.

Información de contacto

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Beoordeling sitautie

İk had al eerder een beoordeling geschreven naar jullie, omdat ik tevreden bent met jullie wil toch wel nogmaals zeggen dat ik heel blij met jullie ben, en dat ik gelijk een reactie van u krijg over de situatie.

31 de diciembre de 2020

Geachte heer Akkoyun,

Namens het gehele team van mijnUrgentie bedank ik u voor deze geweldige beoordeling.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik wacht nog op de uitspraak van de…

Ik wacht nog op de uitspraak van de urgentie commissie,maar ben zeer tevreden over het opgestelde rapport dat door jullie is opgesteld. Dank jullie wel voor de fijne hulp.

Geachte heer Driessen,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik dacht dat er rechtstreeks mijn…

Ik dacht dat er rechtstreeks mijn urgentie werd ingediend. Maar moest dit zelf nog doen en nog een keer 150 euro betalen. Vond er onduidelijk en zonde van mijn geld.

Geachte mevrouw de Ridder,

Jammer dat u een vergissing heeft gemaakt, zeker nu er op onze homepagina duidelijk staat:

'Veel kunt u ook zelf doen, maar in de praktijk is het toch fijn als iemand met ervaring en specialistische kennis met u meekijkt zodat u zeker weet dat een bepaald formulier goed is ingevuld. Dat geeft vertrouwen in het proces van uw aanvraag. Wij treden bij het doen van de aanvraag als uw gemachtigde op. '

Hieruit kan tenminste worden aangenomen dat wij geen overheidsorgaan zijn. Desalniettemin zal ik opdracht geven om dit nogmaals op de website duidelijk te maken, zodat er geen verwarring meer kan ontstaan bij toekomstige cliënten.

In uw geval kan ik weinig voor u betekenen, omdat wij de overeenkomst zijn nagekomen, hierdoor kan er geen sprake meer zijn van een annulering. Ik hoop dat uw aanvraag met een positief resultaat zal worden besloten.

Wenst u mij nog te spreken naar aanleiding van vorengenoemde? Kunt u mij bereiken op info@mijnurgentie.nl

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik heb een positieve ervaring met Mijnurgentie

Ik heb een positieve ervaring met Mijnurgentie. Altijd via Whatsapp bereikbaar en duidelijk in de communicatie.
Wat fijn is de mogelijkheid om in hoger beroep gaan, wat bij de koop erin zit.

Geachte mevrouw Zaadnoordijk,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitetende service ze helpen goed en ze…

Uitetende service ze helpen goed en ze legen goed uit ! Dat is fijn top service

Geachte heer Hasso,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slecht ervaring

Slecht ervaring
Geld betaald, urgentie afgekeurd

Geachte,

Heer El Ouarizi, niets in het leven is gratis.

Indien u de dialoog wenst aan te gaan met mij om bovenstaande nogmaals te bespreken, en een mogelijke oplossing te zoeken in uw klacht, sta ik u graag te woord.

Neemt u hiervoor contact met mij op?

Eerlijk

Eerlijk, behulpzaam en vriendelijk.

Geachte mevrouw Carbon,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Alles voor niks

Ik kreeg aan het eind van de procedures niet wat ik gehoopt voor had.

Hallo Samuel,

Wat jammer om te horen dat u ontevreden bent, en dat wij u niet hebben kunnen voorzien in uw verwachtingen. Ik wil van deze gelegenheid graag gebruik maken om de dialoog met u aan te gaan en een oplossing te zoeken in uw klacht.

Ik verzoek u mij een mail te sturen op info@statempire.nl met daarin uw klacht. Ik zal daarop reageren middels een oplossing en hoop u zo vooralsnog tevreden te stemmen.

goed geholpen

Ben goed geholpen tijdens mijn proces om urgentie aan te vragen

Geachte mevrouw van der Vlugt,

Top service en snel

Top service en snel. Bedankt!

18 de diciembre de 2020

Geachte heer, mevrouw,

Uw mening is belangrijk voor ons.

Onze meest belangrijke drijfveer is dat onze cliënten tevreden zijn over onze dienstverlening en de service daaromheen, dus daarom waarderen we uw mening en nemen wij iedere beoordeling mee in het verbeteren van ons bedrijfsproces.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijnurgentie.nl is een bedrijf dat van mensen in nood steelt!

Mijnurgentie.nl een website dat bovenaan komt te staan in bij google met de zoekterm urgentie aanvragen.
Dit hebben zij slim gedaan met het geld van mensen in nood.

Ik heb al mijn persoonlijke informatie op moeten sturen, zodat zij konden beoordelen of zij wat voor mij konden doen. Hieruit hadden zij al kunnen opmaken dat zij mij niet konden helpen, omdat ze er regels zijn om urgentie te kunnen krijgen. Hier zijn zij zeker van op de hoogte.

Wanneer je als mens in paniek bent en in noodsituatie verkeerd, heb je alle hulp nodig die je maar kunt krijgen. Hier maakt mijnurgentie.nl zeer goed gebruik van.

Je gaat alles proberen en betaalde ook maar liefst 110 euro aan dit bedrijf net als ieder ander, om zo hopelijk sneller urgentie te kunnen krijgen.

Ze hebben een afspraak gemaakt bij het Vierde Huis, na veel heen en weer gemail en mij niet op de hoogte gebracht van mijn cases. Deze afspraak had ik ook zelf kunnen maken en had ik hun echt niet bij nodig gehad of 110 euro voor hoeven betalen.

Zij hebben totaal niks voor mij gedaan en verdienen hier makkelijk geld mee. Bij de afspraak van Het Vierde huis, werd ook gelijk genoemd dat mijnurgentie op de hoogte is van de voorwaarden van urgentie en zij mijn cases niet in behandeling hadden moeten nemen.

Dit is helaas wel gebeurd en zelfs na mijn klacht via de mail naar mijnurgentie, nemen zij geen contact met mij op om mijn broodnodige geld terug te storten voor het werk dat zij niet verricht hebben.

Antwoord op reactie hieronder: En nu ik het openbaar plaats, krijg ik ineens direct contact. Ik weet dat dingen niet gratis zijn, maar zoals jullie beloven op de website: "wij kijken of je situatie kans van slagen heeft en nemen dan je case aan, als dat niet zo is krijg je het geld terug."

Uit mijn gegevens had gebleken dat in mijn geval urgentie niet mogelijk was geweest en jullie het niet hadden moeten aannemen! Daarmee val ik inderdaad over jullie werk. Jullie weten dondersgoed wat de regels zijn om urgentie aan te kunnen vragen en weten wanneer iemand kans maakt.

Toch namen jullie mijn case aan en hielden mij daarin niet op de hoogte. Ik heb gemaild om te vragen wat de status was en ik kreeg niks te horen. Toen heb ik weer gemaild en zonder reactie kreeg ik alleen uitnodiging van het Vierde Huis, die ik zelf had kunnen maken. Verder hebben jullie geen werk in mijn case gestoken en vraag mij af waarom jullie het überhaupt hebben aangenomen?

Ik wil dit best telefonisch bespreken, beter laat dan nooit.

6 de diciembre de 2020

Respuesta de MijnUrgentie

Mevrouw Patrice, niets in het leven is gratis.

Wanneer er diensten worden afgenomen dan moet daarvoor worden betaald. U schakelt een jurist in, ook al is het gewenste resultaat niet bereikt, wij hebben hetgeen nodig is, gedaan. Op ons rust immers een inspanningsverplichting, wij kunnen nooit resultaat garanderen. Wij hebben u vanaf het begin op al uw rechten en verplichtingen gewezen, zeer uitgebreid.

Ik wil graag geloven dat u deze discussie voert omdat u in een moeilijke financiële positie zit, als u dat zou zeggen kan ik over mijn hart strijken, kunnen we naar oplossingen werken maar beschuldigingen uiten, het werk dat wij gedaan hebben aanvallen, doen alsof wij het niet goed hebben aangepakt, dat stuit mij tegen de borst.

U heeft bij het plaatsen van uw bestelling expliciet ingestemd met directe levering en daarmee geen gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht. Hierdoor hebben wij de aanvraag direct doorgezet naar onze jurist en heeft hij uw casus bekeken. Wij hebben hiermee werk voor u verricht.

Indien u uw klacht telefonisch wilt bespreken, zie ik graag uw telefoonnummer tegemoet via info@mijnurgentie.nl.

Heel behulpzaam

Heel behulpzaam! En fantastisch team

5 de noviembre de 2020

Geachte heer, mevrouw Sura,

Kort maar krachtig

Hele duidelijke stappen en een snel process.

Geachte mevrouw Struijen,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede service, snel en goed

Het aanvragen van een A1 verklaring ging enorm vlot. De website is duidelijk en het proces voltooien duurt nog geen 5 min. De communicatie via mail verloopt ook goed.
Kortom, erg tevreden!

Geachte mevrouw Feijen,

Alles is makkelijk te vinden

Alles is makkelijk te vinden

Alles is makkelijk te vinden en de communicatie via de mail loopt goed. het enige is dat ik nooit mijn A1 heb ontvangen via de post. Limosa was er binnen een dag.

Geachte heer Vriens,

Alles is duidelijk

Alles is duidelijk, alleen heb ik niks meer gehoord over mijn aanvraag. Hier zou misschien nog een extra mailtje voor kunnen komen.

Geachte mevrouw de Legé

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super handig om alles in te vullen

Super handig om alles in te vullen, en hele snelle service

5 de octubre de 2020

Geachte mevrouw Brenda,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makkelijk aan te vragen en snel…

Makkelijk aan te vragen en snel ontvangen. Erg fijn.

5 de octubre de 2020

Geachte mevrouw Maaike,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De aanvraag doen was eenvoudig en snel…

De aanvraag doen was eenvoudig en snel geregeld.
Wat onduidelijk was waren de totale kosten voor de aanvraag.

30 de septiembre de 2020

Geachte heer de Bruijn,

Snel en makkelijk

Het was zeer makkelijk in te vullen en zo gedaan

28 de septiembre de 2020

Geachte mevrouw van der Woude,

Saloua

8 consejos para escribir buenas reseñas.