Netjes gebeld en alles gesproken maar inmiddels andere hulp gekregen dus terug gekoppeld en netjes verzocht mijn geld terug te storten. Nu mijn 3 e mail verstuurd nog Geen reactie … vind ik jammer W... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb na een eerste gesprek helaas niets meer vernomen. Ik heb uiteindelijk een mail gestuurd dat ik af wilde zien van de dienstverlening, maar dit was na 14 dagen. Ondanks dat ze in principe geen te... Ver más
La empresa ha respondido
Een wacht muziekje 'Don't worry, be happy' vind ik totaal ongepast! Daarnaast had ik afgesproken dat ik zou terug bellen. Tot 2x toe geprobeerd maar na 20 minuten wachten was ik er klaar mee. Daarnaas... Ver más
La empresa ha respondido
Geachte tot nu toe heb ik geen problemen ik waardeer de snelle antwoorden op mijn vragen vooral omdat er een dubbele aanvraag verzonden was dit kwam door internet verbinding en lof voor Mevr Quint... Ver más
La empresa ha respondido
Net zoals elk ander bedrijf, ontvangen wij feedback van onze klanten en die nemen wij serieus. Wij zetten ons in om de klantbeleving te optimaliseren, met een focus op klanttevredenheid. Uw feedback is waardevol; deel het met ons, we luisteren en streven naar verbetering.
Postbus 8308, 3009AH, Rotterdam, Holanda
İk had al eerder een beoordeling geschreven naar jullie, omdat ik tevreden bent met jullie wil toch wel nogmaals zeggen dat ik heel blij met jullie ben, en dat ik gelijk een reactie van u krijg over de situatie.

Respuesta de MijnUrgentie
Ik wacht nog op de uitspraak van de urgentie commissie,maar ben zeer tevreden over het opgestelde rapport dat door jullie is opgesteld. Dank jullie wel voor de fijne hulp.

Respuesta de MijnUrgentie
Ik dacht dat er rechtstreeks mijn urgentie werd ingediend. Maar moest dit zelf nog doen en nog een keer 150 euro betalen. Vond er onduidelijk en zonde van mijn geld.

Respuesta de MijnUrgentie
Ik heb een positieve ervaring met Mijnurgentie. Altijd via Whatsapp bereikbaar en duidelijk in de communicatie.
Wat fijn is de mogelijkheid om in hoger beroep gaan, wat bij de koop erin zit.

Respuesta de MijnUrgentie
Uitetende service ze helpen goed en ze legen goed uit ! Dat is fijn top service

Slecht ervaring
Geld betaald, urgentie afgekeurd

Respuesta de MijnUrgentie
Ik kreeg aan het eind van de procedures niet wat ik gehoopt voor had.

Respuesta de MijnUrgentie
Ben goed geholpen tijdens mijn proces om urgentie aan te vragen

Respuesta de MijnUrgentie
Mijnurgentie.nl een website dat bovenaan komt te staan in bij google met de zoekterm urgentie aanvragen.
Dit hebben zij slim gedaan met het geld van mensen in nood.
Ik heb al mijn persoonlijke informatie op moeten sturen, zodat zij konden beoordelen of zij wat voor mij konden doen. Hieruit hadden zij al kunnen opmaken dat zij mij niet konden helpen, omdat ze er regels zijn om urgentie te kunnen krijgen. Hier zijn zij zeker van op de hoogte.
Wanneer je als mens in paniek bent en in noodsituatie verkeerd, heb je alle hulp nodig die je maar kunt krijgen. Hier maakt mijnurgentie.nl zeer goed gebruik van.
Je gaat alles proberen en betaalde ook maar liefst 110 euro aan dit bedrijf net als ieder ander, om zo hopelijk sneller urgentie te kunnen krijgen.
Ze hebben een afspraak gemaakt bij het Vierde Huis, na veel heen en weer gemail en mij niet op de hoogte gebracht van mijn cases. Deze afspraak had ik ook zelf kunnen maken en had ik hun echt niet bij nodig gehad of 110 euro voor hoeven betalen.
Zij hebben totaal niks voor mij gedaan en verdienen hier makkelijk geld mee. Bij de afspraak van Het Vierde huis, werd ook gelijk genoemd dat mijnurgentie op de hoogte is van de voorwaarden van urgentie en zij mijn cases niet in behandeling hadden moeten nemen.
Dit is helaas wel gebeurd en zelfs na mijn klacht via de mail naar mijnurgentie, nemen zij geen contact met mij op om mijn broodnodige geld terug te storten voor het werk dat zij niet verricht hebben.
Antwoord op reactie hieronder: En nu ik het openbaar plaats, krijg ik ineens direct contact. Ik weet dat dingen niet gratis zijn, maar zoals jullie beloven op de website: "wij kijken of je situatie kans van slagen heeft en nemen dan je case aan, als dat niet zo is krijg je het geld terug."
Uit mijn gegevens had gebleken dat in mijn geval urgentie niet mogelijk was geweest en jullie het niet hadden moeten aannemen! Daarmee val ik inderdaad over jullie werk. Jullie weten dondersgoed wat de regels zijn om urgentie aan te kunnen vragen en weten wanneer iemand kans maakt.
Toch namen jullie mijn case aan en hielden mij daarin niet op de hoogte. Ik heb gemaild om te vragen wat de status was en ik kreeg niks te horen. Toen heb ik weer gemaild en zonder reactie kreeg ik alleen uitnodiging van het Vierde Huis, die ik zelf had kunnen maken. Verder hebben jullie geen werk in mijn case gestoken en vraag mij af waarom jullie het überhaupt hebben aangenomen?
Ik wil dit best telefonisch bespreken, beter laat dan nooit.

Respuesta de MijnUrgentie
Hele duidelijke stappen en een snel process.

Respuesta de MijnUrgentie
Het aanvragen van een A1 verklaring ging enorm vlot. De website is duidelijk en het proces voltooien duurt nog geen 5 min. De communicatie via mail verloopt ook goed.
Kortom, erg tevreden!

Respuesta de MijnUrgentie
Alles is makkelijk te vinden
Alles is makkelijk te vinden en de communicatie via de mail loopt goed. het enige is dat ik nooit mijn A1 heb ontvangen via de post. Limosa was er binnen een dag.

Respuesta de MijnUrgentie
Alles is duidelijk, alleen heb ik niks meer gehoord over mijn aanvraag. Hier zou misschien nog een extra mailtje voor kunnen komen.

Respuesta de MijnUrgentie
Super handig om alles in te vullen, en hele snelle service

Respuesta de MijnUrgentie
Makkelijk aan te vragen en snel ontvangen. Erg fijn.

Respuesta de MijnUrgentie
De aanvraag doen was eenvoudig en snel geregeld.
Wat onduidelijk was waren de totale kosten voor de aanvraag.

Respuesta de MijnUrgentie
Het was zeer makkelijk in te vullen en zo gedaan