Jeg blev mødt af en sød og smilende ungmedarbejder i butikken. Hun var lyshåret, imødekommende og meget hjælpsom. Hun tog sig tid til at svare på mine spørgsmål og gjorde hele oplevelsen mere behageli... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Til trods for at Miljøfoder ved en fejl leverede et for forkert produkt ved mig, så havde jeg faktisk en rigtig god oplevelse med firmaet, for der var ingen BS og jeg fik en fin rabat. Hurtig ordre... Ver más
Jeg skulle købe en fugleautomet til nødder, men fik fejlagtigt bestilt en til frø, der kostede 10 kr. mere. Straks jeg opdagede fejlen ringede jeg til Miljøfoder, der rettede min fejl og sendte den r... Ver más
Super oplevelse. Pga en fejl på hjemmesiden kontaktede jeg butikken telefonisk. Talt med en medarbejder - Pernille - som bare var verdens bedste. Hun fortalte, at der var et it problem, men hun vill... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Miljøfoder - Hobbylandmandens Grovvarebutik. Her finder du foder og udstyr til dine kæledyr, og vi er altid klar med råd og vejledning, hvis der er behov for det. Vi ved at dine kæledyr betyder meget for dig og derfor er det vigtigt for os at du får det bedste til lige netop dit behov. Vi byder desuden på et stort udvalg til pleje og vedligehold af haven og står altid klar, til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige for dig og din have. Du ka´ anmelde både dine butiksbesøg samt din handel på Miljoefoder.dk, her på trustpilot.
Información de contacto
rømersvej 3, 7430, Ikast, Dinamarca
- webshop@miljoefoder.dk
- www.miljoefoder.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Virkelig hurtig levering
Virkelig hurtig levering! Under 24 timer, selvom det var meget tæt på jul.
😊👍🏻
Hurtig levering og bedre produkt end…
Hurtig levering og bedre produkt end forventet
Gode produkter til fair pris
Gode produkter til fair pris. Købte 80 cm højt grønt pvc belagt havehegn med 5x10 cm masker. Det eneste sted jeg kunne finde et hegn med 5cm bredde masker. Fin kvalitet og fair pris
Jeg ville give 10 ⭐️
Jeg ville give 10 ⭐️ for overskuelig, nem og lynhurtig levering.
Tilmed en medarbejder som kontakter mig for at opdatere på mine varer og da jeg har købt julegaver, modtager jeg dem pakket smukt ind :)
Tingene klar til afhentning med det…
Tingene klar til afhentning med det samme. Venlig betjening
Pakkeposten kunne ikke håndtere pakken
Pakkeposten kunne ikke håndtere pakken, men det fik miljøfoder løst, og pakken ankom. Meget fin service
Rådgivning og service i top
Rådgivning og service i top. Hurtig ekspedition.
Fin levering
Fin levering, MEN, varen-Oksehud 70 cm- var slet ikke samme kvalitet som sidste levering. Sidste år `spise` vore hunde dem med stor fornøjelse ret hurtigt. Men denne levering hvor jeg bestilte 4 stk, udfra sidste ordre. Nu vi hundene ikke have dem , de er ganske enkelt får hårde og seje.. Så jeg er godt skuffet. Hvad skal jeg nu med 4 stk af 70 cm ? Så jeg er ikke tilfreds.
blev glædelig overrasket
Fantastisk at støvlerne allerede var pakket ind da de kom..
Meget hurtig respons på en fejl som…
Meget hurtig respons på en fejl som blev rettede
Super tilfreds
I var hurtige.
I var hurtige.
Nu glæder vi os, til at pakke ud juleaften 🎄
Fin leverance
Fin leverance - alt til ønsket pris og hurtig levering.
Hurtig levering ,...og så på en lørdag…
Hurtig levering ,...og så på en lørdag hjem privat!
Perfekt service
Hurtig ekspedition og lever også op som…
Hurtig ekspedition og lever også op som forventet .
Fremragende virksomhed gode og…
Fremragende virksomhed gode og effektive produkter som er miljøvenlige mange tak 😊
Venlig hilsen Diana Sonzini
kan kun anbefale.
kan kun anbefale....god vare god pris hurtif levering
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.