Valorada con 1 estrellas sobre 5

Något är galet när samma namn dyker upp som vinnare. Det är oavsett om det är 100 eller 20 som spelar. Hur stora är oddsen att samma dyker upp? Jag har vunnit mågon enstaka gång men aldrig dykt upp... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Själva lotteriet är som alla andra lotterier. Endast någon liten vinst. Men bingon är väldigt dålig. I stort sett ett litet gäng som vinner i stort sett hela tiden.Säkert mer än 85%. Samma runt 10 na... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Miljonlotteriet kräver att jag accepterar "information", dvs marknadsföring, för att kunna ta ut en vinst. Om jag hade vetat om hur j-a krångligt det skulle vara att få ut 20 kr och hur mycket informa... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

85 årig anhörig , normalt sett klok och kritisk, blev pålurad detta abonnemang. Fick veta när han bad mig skrapa 35 !!! lotter a 50-60 kr/st som blivit liggande. Småvinster genererade i en dryg tus... Ver más

Información importante

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,3

Todas las opiniones

18 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

1) Märkligt upplägg med en massa…

1) Märkligt upplägg med en massa onödiga skrapningar då tydligen alla eventuella vinster ändå redovisas efter en skrapning och efterkommande registrering.
2) Som vanligt mycket otydlig information hur man säger upp prenumerationen. Det anges två alternativ; ringa eller fylla i ett formulär, som naturligtvis inte går att ladda upp!

Förvånansvärt oseriöst med tanke på vilka organisationer som ligger bakom.

Mycket besviken (snart) f.d. Prenumerant (om jag nu lyckas hitta formuläret eller orkat vänta i telefonen…..)

19 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

3e samtalet sedan igår...

3e samtalet sedan igår.... Bad dem nu fara dit pepparn växer och SLUTA trakassera mig med påringningar jag INTE vill ha!!! Respekterar inte Nix-anmälan!

10 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ni ringer hela tiden lägg ner s*iten…

Ni ringer hela tiden lägg ner s*iten jä*la s*it sida är inte ens 18 ändå ringer ni hela tiden jä*la sopor släng företaget i soptunnan och gå hem ingen gillar hemsidan säger nej och att jag är under 18 år och ändå så försöker dem att jag ska köpa lotter ingen vill köpa era jä*la lotter

29 de junio de 2023

Rent skräp!

Rent skräp!
Har varit kund hos Miljonlotteriet i flera års tid nu och betalat 1000:- tals kronor utan att en enda vinst över 200:-. Den totala vinstsumman ligger på 1.500:- Det är helt orimligt uselt och jag avråder från att köpa lotter öht av Miljonlotteriet. Det är inte värt besväret att skrapa lotterna ens...

27 de abril de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tragiskt lotteri med många…

Tragiskt lotteri med många tveksamheter.
Har efter 20 år som lottköpare tvingats avsluta. Och nu när jag ska ta ut vinsterna på totalt ca: 10000kr så har priset på skräpvinsterna gått upp till orimliga nivåer. Jag förstår att man blir lurad här. Skönt att slippa er. Behåll era skräp produkter. Tack för 20 år.

9 de febrero de 2023

Lurendrejeri av miljonlotteriet.

Först ringer en dam som ska göra en kundundersökning, hon ställer ett antal konstiga frågor, därefter får man ett erbjudande om att få delta i miljonlotteriet som tack för deltagande i kundundersökningen.
Efter någon dag bli man kontaktad för att få del av utlottningen, vilket går ut på att få köpa ett antal lotter för rabatterat pris.
Kundundersökningen är alltså en fejkundersökning för att få sälja lotter i miljonlotteriet. LURENDREJERI!

1 de marzo de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Alldeles för krångligt!

Det är alldeles för mycket "finstilt"att läsa, och alldeles för lätt att "skriva fast sig" p.ga olika stopptider vid ev. uppsägning av månadslotterna. En djungel av information, som lätt kan missas - och misstolkas. 😟

2 de enero de 2023

Nytt bottennapp från miljonlotteriet

Nytt bottennapp från miljonlotteriet, ringer och gör en "marknadsundersökning", men för att delta ska man godkänna att de får ringa upp dig efteråt. Gissa varför? Frågan i undersökningen var "vad skulle du göra med en vinst på 3 miljoner kronor?" Hur oseriöst kan ett företag agera?

26 de diciembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning undvik att ha med detta företag…

Varning undvik att ha med detta företag att göra deras säljare bryter mot nixlagen ringer nixade telefonnummer och försöker lura på dig ett abonnemang för att du glömt bort att du är med i nixregistret.

Vad du än gör tacka aldrig ja till detta lurendrejarföretag

Dom bara luras o ljuger dom förtjänar att gå i konkurs

26 de marzo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

efter många samtal har jag gått med att…

efter många samtal har jag gått med att spela kampaniet lotto ,tre månader 6 lotter per gång men jag fick första sändelse på 6 lotter,har ring många gånger och dom säger det är posten som har tappat dom och att jag kommer att få dom ,men tiden går och det finns inte dom förtfarande,väldig ledsen.och jag kommer att stänga mitt autogiro.

25 de diciembre de 2021

Se upp!

Det belopp du vinner går inte att ta ut i kontanter utan du måste handla i deras "vinstshop" för dem! Dessutom är deras produkter i vinstshopen på belopp som slutar med 9 (utom ett par stackars, självklart inklusive deras egna lömska lotter) vilket gör att du skänker bort en krona när du väljer vinst. Det blir många enkronor i deras ficka när alla tvingas göra så...

14 de enero de 2021

En ond organisation

En ond organisation. Deras försäljningsmetoder är kränkande. De ringer upp gamla människor (75+) och pressar dem att köpa lotter. Och deras moderorganisation är IOGT-NTO. Mycket motbjudande och skamligt.

An evil organization. Their selling methods are abusive. They are phoning old people (75+) and pushing them to buy their lottery ticket. And their mother organization is IOGT-NTO. Very disgusting and disgraceful.

Göran Carlsson

28 de enero de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Miljonlotteriet trevlig kundtjänst...

Väldigt trevlig kundtjänst och snabb leverans. Önskar fler produkter i er vinstshop men annars är jag super nöjd med min prenumeration. Känns väldigt skönt att pengarna går till något gott!

25 de junio de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett bra lotteri

Bra lotteri där allt överskott går till IOGT-NTO-rörelsen. Att göra en bra grej blir verkligen enkelt och kul.

16 de mayo de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ringer i tid o otid o stör mig

Ringer i tid o otid o stör mig. Jag är inte intresserad av några j*vla lotter. Bett om att bli borttagen från deras listor 5000 ggr ändå så fortsätter dom trakka mig. Lägg ner skiten! Stor del av Sveriges befolkning har spel problem. O ni utnyttjar bara detta. Fyfan

8 de abril de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.