MillePerCille Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fragtomkostninger blev mere end varen, som jeg i øvrigt aldrig fik. Ingen kundeservice trods henvendelse. Køber et andet sted fremover.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi handler altid tøj til den mindste i MillePercille, de er gode til at fange hendes stil, og tanker om hvordan hun gerne selv ønsker at sammensætte tøj. Hun havde længe ønsket en mor datter dag, og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi tager gladelig turen fra Viborg til MPC - altid fantastisk personale, som rummer og ser ens børn i øjenhøjde. Flot udvalg af sæsonaktuelle sko, som opfylder de behov vores børn har. Vi glæder os... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var på besøg men min 11 årige datter som skulle have nyt tøj og hun er meget stædig hvad tøj angår🤣 Den oplevelse hun og jeg gik der fra med, vil jeg bare sige "wauw" Jeg har da aldrig været i... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa infantil
  2. Tienda de ropa para bebés
  3. Tienda infantil
  4. Tienda de abrigos
  5. Zapatería
  6. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

MillePerCille er en ægte butik på 350 kvm. 🏬Som både har webshop 💻 & butik i Randers. Der er masser af lækre brands og altid noget på udsalg. Vi følger hele tiden med på moden & gør alt for kunderne 🫶🏼. Fragt er 0/29kr. eller afhentning i butikken. Find Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Wheat, Molo, Hummel, Puma, Hound og mange flere. Det er også en skobutik 👟 med størrelser helt op til 42. Når du bestiller en pakke, følger der altid en gratis returlabel med 🚚, som sidder uden på pakken, sammen med den label der sad på den pakke man modtog ☀️ Kontakt os genre hvis der er det mindste - MillePerCille Lone

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

15 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Det levede op til alle forventninger.

11 de septiembre de 2026

Respuesta de MillePerCille

Tusind tak for de 5 stjerner ❤️ Hvor er vi glade for at høre, at leveringen var lynhurtig, og at alt levede op til forventningerne. Det betyder rigtig meget for os 🥰 De bedste hilsner - MillePerCille Lone

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service

Fragtomkostninger blev mere end varen, som jeg i øvrigt aldrig fik.
Ingen kundeservice trods henvendelse.
Køber et andet sted fremover.

8 de septiembre de 2026

Hej Tina

Vi er rigtig kede af at se din anmeldelse, særligt fordi vi faktisk har været i dialog med dig omkring din ordre og har forsøgt at hjælpe dig.

Du kontaktede os selv, da du opdagede, at du havde overset adviseringen om, at pakken lå klar til afhentning. Pakken, som indeholdt en top til 39,98 kr., blev derfor ikke afhentet og endte med at blive sendt retur til os.

Vi svarede dig, at vi ville holde øje med pakken, og vi tilbød samtidig at sende den afsted til dig igen for 29 kr., når den kom retur.

Da vi efterfølgende modtog pakken retur, kontaktede vi dig igen for at finde en løsning, men vi har desværre ikke hørt tilbage fra dig. Vi skrev sidst til dig d. 27.08. og har d.d. først behandlet den som en retur ordre.

Det fremgår samtidig af vores handelsbetingelser, hvordan vi håndterer pakker, der returneres til os. Det er de betingelser, der accepteres i forbindelse med købet, og dem har vi naturligvis fulgt i denne sag.

Derfor er vi meget ærgerlige over at modtage en anmeldelse på 1 stjerne, når pakken ikke blev afhentet, og når vi samtidig flere gange har forsøgt at kontakte dig og finde en løsning.

Vi er en mindre butik, og vi gør os hver eneste dag umage for at give vores kunder en god oplevelse. Derfor rammer en anmeldelse som denne naturligvis ekstra hårdt, når vi oplever, at vi har gjort, hvad vi kunne for at hjælpe.

Du er selvfølgelig stadig velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få sagen afsluttet.

De bedste hilsner - MillePerCille Lone

Hurtig ekspedition :)

Fint udvalg, gode priser og mega hurtig ekspedition/levering. Bestilte vare mandag aften og er allerede modtaget onsdag.

24 de agosto de 2026

Respuesta de MillePerCille

Tusind tak for din virkelig søde anmeldelse ❤️
Det gør os så glade at høre, at du både er tilfreds med vores udvalg, priser og ikke mindst den hurtige levering. Vi ved, hvor dejligt det er, når man går og venter på en pakke, så vi gør altid vores bedste for at få ordrerne hurtigt afsted 📦✨

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive til os – det betyder virkelig meget for os som lille butik 🥰 Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb, og vi glæder os til at byde dig velkommen hos MillePerCille igen - Lone ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var på besøg men min 11 årige datter…

Den oplevelse hun og jeg gik der fra med, vil jeg bare sige "wauw"
Jeg har da aldrig været i en børne/ung tøjs forretning hvor betjeningen var i så høj klasse.
Søde, og ekstreme kompetent ekspedienter der bare har styr på at klæde på og samtidig fanger børnenes opmærksomhed🙏🫶
Bestemt den times køretur værd, og datteren og jeg gør det bestemt når hun skal have nyt tøj igen.
1000 tak siger vi bare❤️

20 de julio de 2026

Respuesta de MillePerCille

Tusind tak for din skønne anmeldelse ❤️ Det betyder virkelig meget for mig at læse, at både du og din datter har haft en god oplevelser hos os – og hvor er det bare dejligt 🥹

Og kæmpe tak for de søde ord om mit personale. Jeg er utrolig stolt af mit team, så det gør mig ekstra glade at høre, at deres engagement, vejledning og måde at møde jer på bliver værdsat.

Tak fordi, at i vælge os – og tak fordi du tog dig tid til at dele så fine ord ❤️
De bedste hilsner MillePerCille - Lone

Lynhurtig levering

Jeg bestilte et par bukser, som desværre ikke helt var mig, men leveringen var lynhurtig, og derfor får de 5 stjerne af mig :)

1 de junio de 2026

Respuesta de MillePerCille

Nårhh Lækre - tak fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldelse om os <3 Vi ønsker dig en dejlig sommer :) Kh. Lone

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service hos MillePerCille.

Virkelig god service hos MillePerCille.
Jeg sendt en mail til MillePerCille d. 18.05 og et par minutter efter ringede de til mig og sage de ikke måtte sælge produktet over deres webshop, vi fandt dog en anden rigtigt god løsning sammen. Tak for jer og den gode service. Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem.

18 de mayo de 2026

Respuesta de MillePerCille

Tusind tak for din fine anmeldelse ❤️
Hvor er vi glade for, at du oplevede god og hurtig service. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og virkelig tak for rigtig god behandling. De bedste hilsner MillePerCille - Lone

Børnenes favorit ❤️

Vi glæder os allerede til at købe sandaler inden længe ☀️🩷

4 de abril de 2026

Respuesta de MillePerCille

Hej Anne <3 Tusinde tak for din anmeldelse, det betyder mere end du aner. Vi glæder os helt vildt til at hjælpe jer med sandaler. Så fantastisk i tager turen helt fra Viborg for at besøge os. Det er vi meget beæret overfor og jeg elsker fødder og lige præcis sko er det bare vigtigt det sidder godt. Ønsker jer en dejlig weekend og tak for jer <3 - MillePerCille Lone

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Datteren havde det noget Juicy Couture…

Datteren havde det noget Juicy Couture og derfor var vi i butikken i formiddag. Blev mødt af en rigtig sød og venlig yngre pige og selv om vi endte med ikke at købe, gik vi smilende derfra

14 de abril de 2026

Respuesta de MillePerCille

Tak for besøget i dag Klaus og virkelig tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse - det betyder MEGET - Det var med største fornøjelse og Sophie blev så glad da jeg viste hende denne flotte anmeldelse. Vi glæder os til at se jer igen. De bedste hilsner Lone MillePerCille

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for altid dejlig hjælp ❤️

Hun havde længe ønsket en mor datter dag, og havde lavet en liste over ønsker til butikker vi skulle besøge denne dag, og selvfølgelig var MillePercille først på listen. Tak for altid dejlig hjælp ❤️

12 de febrero de 2026

Respuesta de MillePerCille

Vi elsker alle sammen når i kommer - tak for jer altså <3 Du er så sød Line vi er så glade for du har taget dig tid til at lave en anmeldelse :) Det var noget af det sødeste liste hun havde lavet. Tak for jer <3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mine piger (11 og 13 år) elsker…

Mine piger (11 og 13 år) elsker simpelthen at shoppe tøj i MillePercille. Der er altid et kæmpe udvalg i tøj og sko, og børnene får den bedste betjening af butikkens søde personale.

3 de enero de 2026

Respuesta de MillePerCille

Ihhh Anita <3 Tusinde tak, hvor er du sød.. Vi prøver hvert flad på at have lidt af hvert, så de kan prøve lidt forskelligt. Vi elsker at hjælpe pigerne <3 Tak fordi du har taget dig tid til at skrive denne anmeldelse om os. Sætter vi virkelig stor pris på <3 - Ønsker dig en dejlig dag - MillePerCille Lone

Millepercille er bedst

Elsker de har tid til at finde de flotteste outfit. Mine unger elsker og komme ned i den flotte butik og prøve forskellige outfit.
Det er byens bedste børne og teen butik!

5 de febrero de 2026

Respuesta de MillePerCille

Søde Michelle og vi elsker i kommer <3 Tusinde tak fordi du skriver en anmeldelse om os. Det betyder mere end du aner. Vi prøver hvert flad på at have et udvalg så de skønne unge mennesker har noget at vælge imellem. Vi elsker når i kommer og i er altid mere end velkommen. Rigtig god dag dig. MillePerCille Lone

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var med 2 børnebørn ude handle et sæt…

Var med 2 børnebørn ude handle et sæt tøj til de starter i ny skole. De var så stolte da de kom hjem over den behandling de fik i butikken. Det havde de ikke prøvet før. Så tak for give børnebørn den professionelle behandling. Vi kommer helt sikkert igen ❤️❤️❤️❤️

13 de febrero de 2026

Respuesta de MillePerCille

Nårhh mange tak søde Anne - Det varmer helt vildt.. Vi håber alle de får den bedste start på den nye skole & tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse om os <3 Det var med største fornøjelse vi måtte hjælpe. Vi glæder os helt vildt til at se jer igen. Rigtig dejlig dag til dig. MillePerCille Lone

Hurtig lev

Hurtig lev , og fint udvalg.

Vi havde desværre en reklamation på nogle støvler til vores datter. Men efter en god dialog med Lone . Fandt vi en løsning på problemet.

Vi handler her igen , når vi mangler andet :)

10 de febrero de 2026

Respuesta de MillePerCille

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse, Kasper. Meget taknemmelige for den gode dialog - og for at vi sammen fandt en løsning. Det betyder enormt meget for os, at i vil handle hos og igen. Mange mange tak - rigtig god weekend til jer - MillePerCille Lone

Fantastisk!!

Jamen altså, helt fantastisk butik. Min datter starter med at få et kram! ALLE bliver taget så hjerteligt imod. Der er tøjstil, priser og udstyr til alle. Min datter er altid stolt og glad, når vi tager derfra. Hun føler sig set og at der er hende, der har været i fokus. Hvis flere butikker havde denne behandling- så tvivler jeg på at netbutikker var populære 😂😊 ej, et skønt sted.

31 de enero de 2026

Respuesta de MillePerCille

Nårhh Katrina hvor er du sød altså.. Det varmer mere end du aner :) Tak fordi du tog dig tid til at skrive dette om os. Det betyder så meget for os at i føler jer velkommen. TAK og tak for rigtig god behandling. Rigtig god dag til dig.. MillePerCille Lone

Alt som det skal være

Alt som det skal være. Hurtig service

25 de octubre de 2025

Det varmer os Malou - Tusinde tak. MillePerCille Lone

Fantastisk service og vejledning

Vi har kun købt sko til vores pige hos MillePerCille, og vi er altid blevet mødt med super god vejledning. De hjælper os med at finde det helt rigtige fodtøj, der både fungerer i vuggestuen og kan bruges i længere tid. Personalet er altid imødekommende, og vores datter elsker at komme i butikken – det er en fest hver gang. Vi har også fået rigtig god rådgivning omkring overtøj. Vi kan kun varmt anbefale MillePerCille og vil helt sikkert fortsætte med at handle der og støtte lokalt, da vi bor tæt på.

15 de septiembre de 2025

Respuesta de MillePerCille

Søde Camilla - kan læse sådan en anmeldelse som din igen og igen. Hvor varmer det bare, at du vel dele dette med andre. Vi elsker når i kommer og tusinde tak.. MillePerCille Lone

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har opdaget MillePerCille alt for…

Vi har opdaget MillePerCille alt for sent!!
Vi vil give de varmeste anbefalinger videre herfra. Vores datter på 5 år, er og har altid været meget sensitiv i forhold til tøj.
Men men men efter vi har været hos MillePerCille, har Lone gjort vores hverdag meget nemmere.
Hun kan virkelig trylle og går virkelig i børnehøjde 🙏 wauw en service. Kæmpe tak herfra 🤩

5 de julio de 2025

Respuesta de MillePerCille

Åhh søde Trine - kæmpe tak 🙏 Det betyder mere end du aner. Det har været med største fornøjelse at kunne hjælpe & glæder mig bare over, at hun elsker at komme & at jeg kan hjælpe jer som forældre os 🥹 & ikke mindst de to andre søde børn I har. Ønsker jer en forsat god sommer & tak ☀️🙏😃 - Lone MillePerCille

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin oplevelse

Rigtig fin vare og hurtig levering! Kommunikationen vedr. ombytning fremstår lidt tvetydig og på baggrund af dette opstod en misforståelse. Her var MillePerCille dog hurtig til at rette henvendelse og sørge for en afklaring.

7 de junio de 2025

Respuesta de MillePerCille

Cathrine tusinde tak 🙏 Betyder mere end du aner, at du giver dig tid til at skrive lidt om os. Vi håber i bliver glad for de skønne gummistøvler. Tak - MillePerCille Lone

Den bedste børnebutik!

Det eneste sted, jeg handler fodtøj til mine børn. Min ældste har en lang smal fod og passer bare ikke hvilken som helst sko. Personalet i Millepercille finder hver gang fodtøj som passer. Børnene kommer om bag kassen og kigger med på skærmen for at finde det fodtøj de synes er smart. De får lov til at gå med ud på lageret og finde skoene på hylderne. Så går de også meget stolte ud af butikken. Ejer og personale har den dejligste måde at være på - det er en kanon oplevelse hver gang at være på besøg i butikken! ✨️

15 de marzo de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.