Totul ok pana pleci din apartement
Totul ok pana pleci din apartement. Am inchiriat 2 ani si la final cand am plecat, chiar daca am facut curatenie eu, mama, si prietena mea luna si bec, tot ne-au incarcat factura dupa ce au trimis echipa de curatenie fiindca 'era mizerie'. Si nu costa 2-300 de lei cum ti-ai imagina — costa 6 sau 7.
Pe langa asta, proprietara a declarat canapeaua 'inutilizabila' deoarece avea niste zgarieturi pe colt de la pisica. Unde am mai fost fara agent proprietarul a zis ca nu e problema si chiar le-a cusut el (desi ne oferisem noi); aici a decis sa cumpere una noua si sa ne urce factura + taxa de aruncare pentru cea veche.
Pe partea tehnica, daca nu e ceva serios (tevi sparte, prize defecte) nu vine nimeni sa te ajute. Iar eu personal cand am luat apartamentul in primire a venit cu dulapurile pline de catrafuse, miros de urina in paturi, pe balcon si pe canapea; si nici nu era 'curatenie' desi ar fi trimis echipa de curatat inainte.
Facturile ti le incarci singur si le platesti singur in aplicatie— nici macar aici nu e mare ajutor.
Per total, nu voi mai folosi Milluu niciodata. Singurul avantaj este ca aplicatia este intuitiva si iti gasesti repede un loc (plus nu dai din prima avans de 'agent'), dar in rest nu am nimic bun de spus despre ei.
1 de julio de 2025
Opinión espontánea