MiniFinans Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er hurtigt ekspedition, godt man kan vælge straks udbetaling, mod gebyr eller 1 til 2 dages ekspedition.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og effektiv behandling og det ganske særlige var/er at i denne verden hvor alt foregår ganske upersonligt, enten via mail eller sms, blev jeg faktisk ringet op af en sød medarbejder hos minifi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var overrasket over hvor hurtigt det gik, eneste minus, ikke nok til en stjerne mindre, var den dårlige telefon forbindelse da minifinans ringede op, men maks 15 min fra ansøgning til pengene stod... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virksomheden sletter ikke persondata ved forespørgsel pga. Lovgivning om hvidvask. De gemmer dine oplysninger i 5 år. Det er ikke Tydeligt oplyst for kunder. Ubehageligt Denne anmeldelse... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Agencia de préstamos
  2. Institución financiera
  3. Servicio financiero no bancario

Información proporcionada por diversas fuentes externas

MiniFinans er en dansk långiver, der tilbyder forbrugslån. MiniFinans er et brand under Finans 247 ApS. Hos os kan du låne mellem 10.000 og 50.000 kr. i dag - Minifinans.dk

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god og uden gebyrer

17 de abril de 2019

Hej Haissam,

Tusind tak for din fine anmeldelse, og ikke mindst de 5 stjerner! Vi er glade for, at synes godt om os. Skulle du have spørgsmål eller problemer er du altid velkommen til at kontakte os :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

perfekt behandling hurtig og høfligt

7 de abril de 2019

Hej Marlene,

Tusind tak for din fine anmeldelse, og ikke mindst de 5 stjerner! Skulle du have spørgsmål eller problemer er du altid velkommen til at kontakte os :)

Hurtig udbetaling

21 de marzo de 2019

Hej Heidi,

Nemt

Nemt og hurtigt

13 de marzo de 2019

Hej Michael,

Tusind tak for din fine anmeldelse, og de 5 stjerner. Skulle du have spørgsmål eller problemer er du altid velkommen til at kontakte os :)

Fremragende service

21 de septiembre de 2018

Hej Mathias,

Tusind tak for din fine anmeldelse, og de 5 stjerner. Skulle du have spørgsmål eller problemer er du altid velkommen til at kontakte os.

Dårligt

Dårlig service

31 de julio de 2018

Hej Abdul

Jeg beklager hvis du har haft en dårlig oplevelse med Minifinans. Hvis du føler at vores service er dårlig, fordi du ikke er blevet godkendt til et højere lånebeløb ud fra vores kreditvurdering, så kan jeg forsikre dig om, at vi kun har disse krav af ansvarlige grunde. Det er så du ikke ender med at låne noget, vi vurderer, at du ikke kan betale tilbage.
Hvis der er en anden grund til at du er utilfreds med at bruge vores service flere gange, så må du meget gerne kontakte os.

Hav en god dag.

Mvh

God service☺️

God service☺️
Kan anbefales

26 de julio de 2018

Hej Ejvind,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og de 5 stjerner. Skulle du have spørgsmål eller problemer er du altid velkommen til at kontakte os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget godt de giver mulighed for at du…

Meget godt de giver mulighed for at du betaler når du vil bare du betaler renter hver månede ❤️

26 de julio de 2018

Hej Ekaterina,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virksomheden sletter ikke persondata…

Det er ikke
Tydeligt oplyst for kunder.

Ubehageligt

Denne anmeldelse er blevet rapporteret af mimifinans. Virksomhederne har magten herinde.
Skrev ikke de havde overtrådt loven, blot at andre kunder skulle vide at virksomheden beholder dine indtastede data i 5 år.

Håber det kan hjælpe andre

16 de julio de 2018

Hej Anne,

Vi har prøvet at kontakte dig via telefon, for at høre dig hvad der gør at vi fortjener denne dårlige anmeldelse. Vi beholder bruger data i 5 år, fordi loven siger at vi skal. Dette fremgår tydeligt under vores privatlivspolitik: https://minifinans.dk/privatlivspolitik/
Vi ønsker selvfølgelig, ligesom mange andre firmaer, at opretholde loven.
Vi håber på din forståelse, og du må meget gerne kontakte os hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Mvh

Minifinans.dk

De er virkelig uforskammet

De er virkelig uforskammet, når man ringer til deres kundeservice. Når man spørger om noget som man ikke forstår, får man bare at vide “kan du ikke forstå hvad det er jeg siger til dig eller hvad”.. De giver på ingen måde god service, eller holder en pæn ton!

25 de mayo de 2018

Hej Signe,

Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse med Kundeservice. MEN, jeg sætter pris på den gode snak vi havde, hvor vi fik redt tingene ud. At du har følt dig alt andet end godt behandlet, strider meget imod vores målsætning her hos Minifinans, og det er noget vi arbejder ihærdigt for.
Hvis du har nogle spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, og så lover vi at du får en rigtig god oplevelse!

Hav en rigtig god dag.

Hurtigt og effektivt

16 de abril de 2018

Hej Morten,

Super kundeservice

Super kundeservice! kan varmt anbefales

15 de abril de 2018

Hej Emma,

Tusind tak for din fine anmeldelse, og de 5 stjerner. Vi sætter pris på at du vil anbefale os! Skulle du have spørgsmål eller problemer er du altid velkommen til at kontakte os.

Anmelselse af MiniFinans

Fremragende betjening fra MiniFinans

13 de febrero de 2018

Hej Solveig,

Tusind tak for din fine anmeldelse, og de 5 stjerner. Vi sætter stor pris på at du synes vores betjening er fremragende. Skulle du have spørgsmål eller problemer er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilfredshed med MiniFinans

Stor tilfredshed med MiniFinans

13 de febrero de 2018

Hej Ole,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for fin og hurtig betjening på …

Tak for fin og hurtig betjening på Jeres fine minilån som jeg betalte færdigt i går. Håber jeg ved fremtidig behov såfremt det opstår kan anvende jer igen.

MVH

Bjarne

30 de enero de 2018

Hej Bjarne,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lige at går til

30 de enero de 2018

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse, og de 4 stjerner. Hvis der er noget du synes vi kan gøre, for at få den 5. stjerne, er du altid velkommen til at kontakte os.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fint

De far disse sterner , og grundet er at man ikke kan laane I wekenden . Men ellers har det fungeret fint.

28 de enero de 2018

Hej Yusuf,

Tak for din anmeldelse. Du kan søge lån 24 timer i døgnet, alle ugens dage. Vi udbetaler lån 2 gange på alle hverdage. Hvis der er noget du mener vi kan gøre for at få 5 stjerne, må du meget gerne sende det til os på kontakt@minifinans.dk

Har du yderlige spørgsmål er du altid velkommen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kanon selvbetjening,lige ud af …

Kanon selvbetjening,lige ud af landevejen,hurtig svar ,og pengene som regel senere på dagen el dagen efter så har du pengene ,kan ikke være nemmere med MINI FINANS/NEM FINANS ,kan klart anbefales ......GO FOR IT...🤗🤗

16 de enero de 2018

Hej Mette,

Nemt og ligetil

15 de enero de 2018

Hej Paneeraq,

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.