Mini Trans A/SOpiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

- Lyver om prisen i telefonen. - Oversælger produktet med urealistisk lav læsse/lossetid, så de fremstår billigere end konkurrenten. - Presser dig ved levering til at betale ekstra - For... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg giver max stjerner Ali & Omar / Mini Trans👌🏽✨ Faktisk blev min planlagte flytning i sidste øjeblik aflyst af Flytbedst, men så var jeg heldig at have verdens dygtigste flyttefolk Ali & Omar.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Chauffør BOBBY vogn 473 hjalp os med at læsse tunge skabselementer på vores trailer foran IKEA i går aftes, selv om vi ikke skulle benytte Mini Trans. Enestående hjælpsomhed fra hans side. Da vi ville... Ver más

Información sobre la empresa

1. Parada para camiones

Escrito por la empresa

Mini Trans A/S udfører alle former for transporter. Som for eksempel hastetransport, kurerkørsel, distribution, outsourcing, landsdækkende service, samt alle former for flytninger. Mini Trans A/S er både for privat og erhverv. Ingen transportkørsel er for lille til os.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

18 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fik flyttet tungt havebord

Fik flyttet tungt havebord. Flyttemanden, Mohamed Hajji, var overordentlig præcis, effektiv og venlig. Særdeles god oplevelse og pris.

15 de mayo de 2026

Respuesta de Mini Trans A/S

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Mini Trans sætter stor pris på det

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Friendly driver and wonderful real-time status update

The items I ordered from Bauhaus were delivered by Mini Trans. The driver was very nice and friendly, and delivered them on time, also helped to set the items in the place I wished. They kept me updated via text SMS from the moment the driver arrived at the pick-up address, the driver also rang me again before arriving. This meant I knew exactly when to be out to receive the delivery. I've never experienced another delivery company can do that. I’ll definitely order from them again if needed.

8 de mayo de 2026

Respuesta de Mini Trans A/S

Thank you for the nice review which Mini Trans greatly appreciates

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt effektivt service en god pris

Hurtigt, venlig service til en virkelig god pris.
Chafør Shpend var virkelig rar og imødekommende. Tak for et rigtig godt samarbejde og vil forøvrigt 100 procent anbefale Jer til andre.

8 de mayo de 2026

Respuesta de Mini Trans A/S

Jesper - Tusind tak for den fine anmeldelse som Mini Trans og chaufføren er rigtig glade for.

Kundeservice på første klasse

Lynhurtige til at svare på en mail - fik lavet super aftale om tidspunkt. Buddet ringede og sagde "vi mødes ved den pakkeshop om 40 min". Han var der 39 minutter efter. I godt humør, hjælpsom. Alt i alt en fantastisk oplevelse af kundeservice når den er bedst

23 de diciembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tak for god service af vogn 460

Tak for god service af vogn 460. Hurtig afhentning og aflevering leveret af 2 friske gutter. Godt humør og en rigtig god oplevelse. Tak for hjælpen.

11 de noviembre de 2025

Integrationer
Indstillinger
Hjælp
Prøv Plus helt gratis
Du har fået en 14-dages gratis prøveperiode på Plus.

Fortæl mig mere

Serviceanmeldelser – Indbakke
Søg

13. nov. 2025

af Tina Laursen

9. nov. 2025

Transport fra København til Vestjylland:

super kommunikation, super pris, chaufføren kom før tid, meget sød og hjælpsom. Det kunne ikke have været bedre. Vogn 409 er absolut anbefalelsesværdig!

af Ellen Martine Heuser

Opdateret den 26. okt. 2025

Vi fik flyttet en ret tung skænk af…
Vi fik flyttet en ret tung skænk af folkene på vogn 410 og det selvom de fik aflyst en tur i vores område som er nede på Møn, det blev derfor kun til vores flytning.

af At

26. okt. 2025

Hej Tina

Hos Mini Trans A/S forsøger vi hver dag at gøre vores bedste for at give vores kunder en rigtig god oplevelse.

Tusind tak for din positive anmeldelse, som er videregivet til vores vognmand.
Han blev naturligvis rigtig glad for at blive anderkendt for hans indsats, hvilket jo kun ansporer ham og resten af Mini Trans A/S til at forsætte med at yde en god service.

26 de octubre de 2025

Integrationer
Indstillinger
Hjælp
Prøv Plus helt gratis
Du har fået en 14-dages gratis prøveperiode på Plus.

Fortæl mig mere

Hej Ellen

23 de octubre de 2025

Hej Allan

Super gode

Super gode - tung opgave og meget venlige. - vogn 410 - Tak for hjælpen var der før tid

21 de octubre de 2025

Hej Ole

Topdygtige fragtmænd og service

God og effektiv service på telefonen og virkelig dygtige fragtmænd (vogn 410) som klarede opgaven hurtigt, med stor hjælpsomhed og venlighed.

7 de octubre de 2025

Hej Anne-Marie

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg havde Fatina Transport til at…

Jeg havde Fatina Transport til at flytte for mig. Han og hans makker var super professionelle og meget behagelige og hjælpsomme. Det er ikke sidste gang jeg ringer til ham hvis jeg skal have flyttet noget.

6 de octubre de 2025

Hej Ronny

3x34 brændte os af, vogn 410 kom os til undsætning

3x34 brændte os af, men Josef / Vogn 410 stod klar indenfor få minutter og klarede flytningen på 1 time og 15 minutter. Fra Frederiksberg til Nørrebro👏🏼

Kæmpe anbefaling herfra, super kundeservice fra vogn 410👍🏼

1 de octubre de 2025

Hej Luccas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De trådte til da alt ramlede

De trådte til da alt ramlede, på en søndag og til en rigtig god pris. Super go, professionel og effektiv service. De kommunikerede undervejs og leverede helt som aftalt. Dem vil jeg uden tvivl ringe til igen.

17 de agosto de 2025

Hej Marie

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestiller til kl 11.00 dagen efter ...

Bestiller til kl 11.00 dagen efter ....

Automail - vendt venligst på bekræftigelse på at vi godkender opgaven ...... tik tak ... 20-22 timer er der gået ....

Men ja ... efter 22 timer efter ... Mailer og ringer jeg selv - Som er ca 2 timer før de skal være det "hvaaa - kommer i .... og yes - der blir sagt ja .... Vi har fundet en bil, der tager opgaven ...

Ringer ingen ved godt 10 tiden og fortæller vi er klar - så - kan han komme før - såå - han velkommen .... Det blir sagt ja - det ordner vi ...

Ringer igen kl 12.00 - Spørger hvor blir han af ?! I know - I har plus minus 2 timer fra min oprindelige 11.00 booking .... Meeen .....

12.50 Ankommer han ..... bevares - Det så fint i når det 10 min før - jeres dead line ....

Dog - ser han 10 hylder - på hjul - der skal rulles med min hjælp op på liften - og op i bilen på under 3 min ... Siger ... Hvaaa ... Hvor høje er de ....

Jeg ... Hmm ... tjaa... Jeg er 186 cm - såå - mon ikke de er 2.0 - 2.10 cm .... Desværre - så det en takst 3 - fordi de er over 2 meter .....

Jeg - Aaaargh what .... Men nej - Han holder fast ....

Så - selv om det tager 2 min og trille på - skal man os selv om man "venter" i time`vis betale 14% mere - da man optager 7 cm mere i højden i en bil der er 220 cm i forvejen ....

Sorry - meeeen .... GAAAAB - en snæver synet sammenarbejde ....

Så - 4 x 42 .... Jeg trækker 8 fra næste gang - og ringer til jeres kollegaer ..... De ved da hvad service og sammenarbejde er ....

I am done - med MiniTrans

5 de agosto de 2025

Hej Stellan
Vi er kede af, at vi ikke er lykkedes med at yde dig en tilfredsstillende service på trods af, at vi forsøger at gøre netop dette hver gang, vi udfører en opgave.

På vores hjemmeside oplyser vi en angivet priser beregnet ud fra forskellige forudsætninger, og det er desværre ikke altid disse forudsætninger holder.

Vi håber alligevel, at du vil vælge at benytte Mini Trans næste gang, du har en transportopgave.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde i god tid bestilt flytning…

Jeg havde i god tid bestilt flytning hos 3 x 34 men på flytte dagen blev jeg brændt af. Jeg ringede til MiniTrans vognmand Josuf kl.ca.18. Han kunne stille med 3 mand og en vogn kl.19 på afhentnings adressen. Kl.22:30 var alt båret op på 4. Sal på leveringsadressen. De var fantastisk til at samarbejde og strukturere. Det bliver MiniTrans og Josuf's team fremover. Tak for fantastisk service.

1 de julio de 2025

Hej Helle
Hos Mini Trans forsøger vi hver dag at gøre vores bedste for at give vores kunder den bedste oplevelse.

Tusind tak for din positive anmeldelse, som er videregivet til vores vognmand.
Han blev naturligvis rigtig glad for at blive anderkendt for hans indsats, hvilket jo kun ansporer ham og resten af Mini Trans til at forsætte med at yde en god service.

Mvh.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vanvittig chauffør

Jeres chauffør på vogn 850 var her 8:56 den 10/6 på Thorvaldsensvej på Frederiksberg ved at pløje en hel børnehave ned da han åbenbart ikke fatter hvad en fodgængerovergang var, eller hvordan man fører en lastbil. Havde jeg ikke nået at hive en anden fodgænger tilbage havde det sagt smat. Synes i selv det er fedt?
Revideret den 19 juni: selskabet synes ikke det er fedt, og har behandlet sagen yderst professionelt. Jeg er tryg ved at chaufføren giver mere plads i trafikken næste gang.

10 de junio de 2025

Hej Emil

Som vi talte om i telefonen, har jeg talt med vores vognmand, som ligesom jeg og resten af Mini Trans-teamet er rigtig ked af, at du har haft den oplevelse.
Alle vores vognmænd forsøger hver dag at køre ordentligt og hensynsfuldt, og når der alligevel opstår en situation som denne, lægger det os voldsomt meget på sinde at få det håndteret.
Det gør vi bl.a. ved at have en dialog om det, så vi sikrer os, at vi gør vores yderste for, at vi netop fremstår ansvarlige og hensynsfulde i trafikken.

Jeg beklager endnu engang din oplevelse.

Mvh.

Direktør

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.