Información sobre la empresa

1. Diseñador de joyas
  2. Joyería

Escrito por la empresa

Jeg heter Heidi Katrine Aune, og jeg kommer fra Jevnaker. Her bor jeg sammen med min mann og våre fire barn i alderen 16, 13 og tvillinger på 6. Ja, og så har vi to kattepuser, da, som maser nesten like mye som seksåringene til tider. 😂 Høsten 2020 startet jeg opp Minoria minnesmykker med et sterkt ønske om å lage morsmelksmykker. 🤍 Siden da har jeg laget hundrevis av smykker med morsmelk og andre personlige minner, som for eksempel hårlokk fra noens kjære, pels og aske fra kjæledyr, tørkede blomster fra livsforandrende begivenheter og tøybiter fra klærne til noen som har gått bort og så videre. 🥹❤️ Det er utrolig givende å få lage disse smykkene. Jeg er en lettrørt, sentimental person, og kan rett som det er finne på å felle noen tårer over historiene dere sender meg og betydningen av smykkene. Det betyr mye for meg at jeg kan få bruke mine kreative evner til å lage noe som er så dyrebart og viktig for andre. De siste par årene har jeg også brukt til å lære meg blomsterpreservering og kan nå tilby dette i en større skala. Minnesteiner, telysholdere og pyntefat er bare noe av det jeg kan lage med dine spesielle blomster. 🤩 Leveringstiden kan variere noe, ettersom jeg er én person som gjør alt i min bedrift. På smykker jeg har på lager er det 3-6 uker, mens på bestillingsvarer kan det ta opptil 15 uker. Spesielt ringer og alle smykker av solid gull er bestillingsvarer, som man må regne med å vente på. Men den som venter på noe godt... 😘 Jeg har hittil jobbet som lærer i tillegg til å drive bedriften, men skoleåret 24/25 har jeg tatt et permisjonsår for å fokusere på Minoria minnesmykker. Det er både skummelt og veldig, veldig spennende. 😃 Du kan være trygg på at morsmelken din og andre personlige minner du sender inn til meg blir behandlet med den største respekt og varsomhet. 🥰 Send meg gjerne ei melding hvis du lurer på noe.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan varmt anbefales

Flott produktutvalg. Utmerket kundeservice. Rask og personlig utførelse av bestillingen. Flott sluttresultat av noen som kan jobben sin og har øye for de gode detaljene. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke har bestilt tidligere.

10 de agosto de 2023
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.