Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dom har chockat mig med sina senaste prishöjningar. Få något år sen betala jag 1000kr för 4kg protein, sen höjde dom till 1300kr för samma produkt, nu har dom höjt igen till 1500:-. Måste kolla på typ... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik tro på de negative anmeldelser, det er tydeligt hvis man bare læser et par stykker at der er tale om en anden virksomhed af lignende navn i sverige, der ikke kan finde ud af det. Randersbaseret MMS... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har nu handlet hos MM Sport to gange, og begge gange har jeg fået virkelig god service. 😊 Særligt en stor tak til Mikkel, som har været utrolig hjælpsom og hurtig til at svare på mine spør... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg købte en sports taske til min søn i julegave Ordre nr. 1367295, tasken gik desværre i stykker kort efter hvortil jeg henvendte mig telefonisk og på mail, jeg fik dette svar at de ikke kunne se min... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vehículos y transporte

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Officielle fodboldtrøjer med navn og nummer tryk fra Liverpool, Real Madrid etc. fodboldstøvler fra Nike og Adidas.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,6

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastisk kundeservice!!

Helt igennem fantastisk kundeservice! Jeg skulle have lavet tryk på min fodboldtrøje og selvom, at det var på en helligdag og de egentlig havde lukket, så kunne jeg komme ind og få det lavet alligevel. Så mange tak for det, Michael! Jeg værdsætter det meget! :) Vil sikkert handle der igen, når jeg skal have min næste fodboldtrøje.

14 de mayo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Køber ALDRIG FOR DENNE SIDE IGEN.

Køber ALDRIG FOR DENNE SIDE IGEN.. der står leverings tid er 1-3 dage.. det er 5 dage siden jeg har bestilt min pre workout. Og har stadig ikke modtaget den. Og der står stadig at produktet er i Sverige.. totalt falsk markeds føring.. kæmpestor TOMMEL FINGER MED AD

8 de mayo de 2022

Respuesta de Mmsport

Forkert firma. Forkert website. Vi sælger fodboldtrøjer og merchandise. Vi har ikke noget at gøre med pre-workout fitness eller kostilskud eller hormon behandlinger. Dette er et svensk firma der hedder MM Sports du skal have fat i istedet................

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er det bare spam eller er der reelt en…

Er det bare spam eller er der reelt en virksomhed bag, det eneste jeg kan være sikker på er, at de spammer mig og jeg kan ikke komme ud af det.

29 de abril de 2022

Respuesta de Mmsport

Forkert firma. Du skal have fat i MM Sport i Sverige. Vi spammer ingen. Vi har ingen SMS service. Vi sender emails ud 3-4 gange om året. Vi sælger fodboldtrøjer og ikke kosttilskud, protein, fitness udstyr mv. ...........

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Denne virksomhed spammer både din email…

Denne virksomhed spammer både din email og dit telefonnummer med "tilbud" efter ethvert køb.

10 de abril de 2022

Respuesta de Mmsport

Forkert firma. Vi har slet ikke nogen SMS markedsføring. Vi udsender emails 3-4 gange om året.
Du skal have fat i MM Sports i Sverige!!!!!!!

Nice mystery box

8 de marzo de 2022

Respuesta de Mmsport

Forkert firma. Du skal have fat i MM Sports i Sverige. Vi sælger fodboldudstyr ikke kosttilskud og fitness produkter. Vi har ikke nogen mystery box eller lignende.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stop med at bruge postlort!!

Stop med at bruge postlort!!
Jeg har betalt for at få min ordre levert hjem til og nu skal jeg selv hente det på en tank!
Tænker at I betaler det, det har koste mit at selv at det.
Kommer aldrig til at bestille hos jer mere, vil heller betale det mere og så få det leveret til min adresse!!

2 de marzo de 2022

Respuesta de Mmsport

Forkert firma. Du skal have fat i MM Sport i Sverige. Vi sælger fodboldtrøjer og ikke fitness produkter og kosttilskud.
Vi er taget til gidsel af JUNKpilot fordi man ikke kan slette sin konto hos dem, fordi de har omdannet det til et "forum" og de således ikke er ansvarlige for indholdet.
Så vi modtager en stor del af de negative anmeldelser der angår et helt andet firma og vi kan absolut intet gøre for at forhindre dette.
JUNKpilot burde gøres ansvarlig for indholdet der publiceres her men deres strategi er at afpresse firma til at betale dem for positive anmeldelser.
Det er rene mafia metoder!
Men du må gerne henvende dig til det rigtige firma under alle omstændigheder.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig virkelig dårlig side lang…

Virkelig virkelig dårlig side lang leveringstid.
Og fået det helt forkerte som jeg har bestilt.

2 de febrero de 2022

Respuesta de Mmsport

Forkert firma. Du skal have fat i MM Sport i Sverige istedet for. Dårlig side er TrustPilot AKA JunkPilot der bliver ved med at levere negative anmeldelser der angår et andet firma.......

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag hittade ett par bra byxor som hade…

Jag hittade ett par bra byxor som hade kostat 449 men var nedsatta till 299. Jag beställde och kom till kassan men då var det ordinarie pris. Jag mailade MM och meddelade mitt problem. Rickettsiabakterien Mail tillbaka där de skrev att dom i princip förstod problemet och frågade om info som de redan fått. När jag gick in på hemsidan var priset ändrat tillbaka (499).
Detta är inte seriöst och jag rekommenderar att ni som vill köpa av MM är försiktiga och inte litar på deras information.😡

16 de noviembre de 2021

Respuesta de Mmsport

Forkert firma! Du skal have fat i MM Sport i Sverige. Vi er MM Sport i Danmark og forhandler sportsartikler!

Rigtig godt websted

Rigtig godt websted - har nu købt flere ting derfra og er meget tilfreds med både pris og kvalitet.

Har oplevet en enkelt gang at der manglede et par vare i min levering, men kundeservice er super hurtige og søde til at svare og sendte de manglende vare uden problemer. :-)

12 de noviembre de 2021

Yes....

Yes..... endnu en super god web butik, gode og rimelige priser, hurtig levering. Dog er den købte tanktop, lidt lille i str.

7 de agosto de 2021

De sender sms' er ud

De sender sms' er ud, som man ikke kan afmelde. Noget fusk med dem.

7 de marzo de 2021

Respuesta de Mmsport

Endnu engang bliver jeg nødt til at gøre opmærksom på at vi er MM Sport i Danmark og vi sælger fodboldudstyr. Vi har ikke noget at gøre med MM Sport i Sverige der sælger kosttilskud.
Vi sender overhovedet ikke SMS'er ud i forhold til markedsføring. Du har fået fat i det forkerte firma!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

god hjemmeside

god hjemmeside, jeg elsker det

5 de noviembre de 2020

Respuesta de Mmsport

Tak for anmeldelsen, men du har fat i den forkerte website.
Vi sælger fodboldtrøjer men vi har ikke noget at gøre med det svenske firma MM Sport der sælger kosttilskud og vitaminer.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.