Dom har chockat mig med sina senaste prishöjningar. Få något år sen betala jag 1000kr för 4kg protein, sen höjde dom till 1300kr för samma produkt, nu har dom höjt igen till 1500:-. Måste kolla på typ... Ver más
La empresa ha respondido
Ik tro på de negative anmeldelser, det er tydeligt hvis man bare læser et par stykker at der er tale om en anden virksomhed af lignende navn i sverige, der ikke kan finde ud af det. Randersbaseret MMS... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har nu handlet hos MM Sport to gange, og begge gange har jeg fået virkelig god service. 😊 Særligt en stor tak til Mikkel, som har været utrolig hjælpsom og hurtig til at svare på mine spør... Ver más
Det er den beste nettbutikken for fotballelskere. De har stort utvalg med gode priser og knallbra kundeservice som hjelper deg innen kort tid. Jeg er fra Norge, men jeg fikk varene innen et kort tid.... Ver más
Officielle fodboldtrøjer med navn og nummer tryk fra Liverpool, Real Madrid etc. fodboldstøvler fra Nike og Adidas.
Ostervold 14, 8900, Randers, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Et af de få steder, hvor jeg fandt trøjen min kæreste ønskede sig. Altid nye og gode varer. Klart anbefaling værdig!
Altid det nyeste indenfor fodboldtrøjer, støvler mm., god service og hurtig levering.
Har handlet flere ganger på mmsport.dk (fra Norge). Rask håndtering/forsendelse, gode priser og god kommunikasjon. Svarer hurtig på spørsmål! Kommer til å handle fra nettsiden igjen!!
Super hurtig og god service med rigtig gode produkter til fine priser. Helt klart det sted jeg fremover vil købe mine sports produkter.
Kanon service og gode priser!
Er helt klart favoritten, når der skal handles fodboldtrøjer eller sportsudstyr!
Super god oplevelse med mmsport.
Købte en trøje der blev leveret super hurtigt og uden fejl/mangler. Kan kun anbefale mmsport!
Mmsport.dk besidder et bredt sortiment af fodboldtrøjer og øvrige produkter. Enkelte produkter, såsom deres retrokollektion er meget unik og findes kun på mmsport.dk, hvorfor mmsport.dk altid vil være den første hjemmeside jeg besøger, når jeg skal have diverse fodbold produkter.
Helt sikkert det sted jeg køber sportstøj fremover!
Lækkert træningstøj udvalg og priser.
God hjemmeside, gode priser, det er til at overskue. De har næsten alle hold og de nye trøjer. Hurtig levering.
Jeg bestilte en fodboldtrøje med tryk og ærmemærker, der var en fejl med ærmemærkerne. Fik skrevet til dem, og fik at vide de bare sendte en ny trøje. Så et par dage efter fik jeg en fodboldtrøje med tryk og ærmemærker uden fejl. Så god service hele vejen.
Fantastisk oplevelse med MMSPORT.
ANBEFALES TIL ALLE FODBOLDFANS!
Suveræn webshop med alt hvad et fodboldhjerte begærer!!
Kan kun anbefale mmsport, de har altid det man skal bruge. Kan kun anbefalde dem
Fremragende webshop med hurtige leveringstider!
Super fed netbutik altid super service flink kundeservice,siden som man bare må prøve når der skal købes fodboldstøj jeg vil anbefale mmsport til enhver tid
Nemt, hurtigt og enkelt!
Altid super god kundeservice med det rigtige sortiment til en rigtig pris.
Kan kun varmt anbefales og glæder mig allerede til næste køb ;)
Selvom det jeg ikke bestilte var på lager sendte de en anden model til samme pris! Kanon god service! 5 Stjerner herfra. Skud ud til Mmsport.
Fin vare, ok pris og hurtig levering op til jul.
Kommer helt sikkert forbi igen