Goed advies, mooie producten en snel gereageerd met een stekker die los was gegaan en een nieuwe ontvangen. Top Service !
We hebben een draagbaar zonnepaneel met accu en stopcontact gekocht voor 1099 euro. Bij ontvangst was die echter defect. Communicatie daarover en service (door hen zelf opgehaald) was snel, persoonlij... Ver más
Wegens specifieke vragen contact gehad met Mobisun en erg vriendelijk en vakkundig geholpen. Mooi product. Draadloze lader werk super.Alleen de laadcapaciteit valt wat tegen, kan mijn IPhone 8 slechts... Ver más
Snelle bezorging. Gewenste producten. Voldoen aan de verwachting. Eén opmerking: Het ging om drie verloopsnoertjes van 2 polige aviation plug naar andere courante pluggen. Was bij elkaar bijna 100 eur... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Leverancier van mobiele zonnepanelen, powerbanks en generatoren. Het gaat hierbij om lichtgewicht, draagbare en high tech zonne-energie-, batterij-, accu- en generator-producten.
Markenhaven 28, 3826AC, Amersfoort, Holanda
- 085-3033500
- info@mobisun.com
- www.mobisun.com
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Werkt super in Spanje
Ik heb 14 dagen in de pyreneën gelopen en had eigenlijk de powerbank thuis kunnen laten, zo goed is deze zonnecel. Hij lijkt ook erg robuust, in zo'n rugzak zou het makkelijk kapot kunnen gaan, maar het ontwerp is echt goed. Een echte aanrader, want het is ook nog eens n lichtgewicht.

Respuesta de Mobisun
Snelle levering van goed werkende apparatuur
Goede apparatuur, werkt top en support is ook prima
Goede hulp en goede producten
Ik ben tevreden over de Powerbank van…
Ik ben tevreden over de Powerbank van 99 euro. Ik ben nu mobiel en niet meer afhankelijk van een stopcontact. Ook fijn zijn de verschillende uitgangen. Ik kan alles opladen en hoef niet alle adapters mee te nemen, alleen maar snoertjes.
De bestelling die ik gemaakt had is…
De bestelling die ik gemaakt had is perfect afgeleverd en heel snel zelf, de dag nadien werd hij geleverd en wel het identiek toestel die werd besteld!! Fabien

Respuesta de Mobisun
Snelle levering en goede Service!
Heel snelle levering
Heel snelle levering. De laptop powerbank werkt voortreffelijk!

Prima bedrijf
Prima bedrijf, goede uitleg en de producten voldoen aan de verwachting, dit wil je vaker zien bij webshops groet J. Hazenberg
Snelle reactie op Email vraag
Mobisun 7.5 watt
Snelle reactie op Email gestelde vraag. Snelle levering. NL service.
Product zelf is ok, werkt!! Iphone, smartphone, tablets en accus (10.000 mA) laden in volle zon redelijk snel op.
Grootte van 7.5 Watt precies goed voor dagrugzak, fiets, etc.
Product mist wel e.e.a. Geen signaal indicatie of het laadt etc., geen nette hoes om op te bergen. Zware stalen snelhaken om op te hangen ipv licht aluminium of zo. (Kan je er natuurlijk er allemaal zelf bij verzinnen, maar voor deze prijs mag je wel wat verwachten.) Vandaar 3ster.
Powerbank gekocht bij Mobisun
Ik heb de powerbank gekocht van 199 euro voor mijn mac air book van apple A1466 model ivm met me werk. Veel onderweg en vaak geen 220volt in de buurt. Ik kan de laptop bijna 4 keer ermee opladen. Goede kwaliteit product en voldoet ruim aan mijn verwachtingen. Simpele handleiding maar voldoende. De levering was ook snel en goed verlopen. Ik kan mobisun alleen maar aanraden.
koop daar beslist het is goed spul het…
koop daar beslist het is goed spul het werkt goed
Very nice people with good products
Very friendly people. They answered really quickly to my problem and provided me with a perfect answer. Everything works fine. Thanks a lot.

Respuesta de Mobisun
Snelle levering en de powerbank is…
Snelle levering en de powerbank is gewoon top

Respuesta de Mobisun
Snelle levering! Goede kwalitieitsvolle producten.

Wat een heerlijk zonnepaneeltje
Wat een heerlijk zonnepaneeltje.
Gaat als een dolle. Dagje op de fiets en paar uur op de camping en vol was mijn lege 12500 powerbank
Echt goed werkend en met wat elastiek knutselwerkjes prima te monteren op tas op bagagedrager.
SUPER aankoop

Respuesta de Mobisun
De levering duurde duurde wat lan
Een eenvoudig en doeltreffend zonnepaneel. precies wat ik zocht.
De levering duurde duurde wat lang. als service een powerbank er bij gekregen.
Snelle levering en goed product
Snelle levering en goed product. Goed en snel advies via mail.
Prima service
Prima service. Mijn powerbank was onderweg gevallen en binnen 24 uur had ik alweer een vervanging in huis.
Pas als het mis gaat weet je wat je aan een leverancier hebt.
Best customer service ever.
Best customer service ever.
Powerbank also perfect👌

Respuesta de Mobisun
Más información sobre otros tipos de reseñas.