Goed advies, mooie producten en snel gereageerd met een stekker die los was gegaan en een nieuwe ontvangen. Top Service !
Consulta las opiniones de los clientes
We hebben een draagbaar zonnepaneel met accu en stopcontact gekocht voor 1099 euro. Bij ontvangst was die echter defect. Communicatie daarover en service (door hen zelf opgehaald) was snel, persoonlij... Ver más
Wegens specifieke vragen contact gehad met Mobisun en erg vriendelijk en vakkundig geholpen. Mooi product. Draadloze lader werk super.Alleen de laadcapaciteit valt wat tegen, kan mijn IPhone 8 slechts... Ver más
Snelle bezorging. Gewenste producten. Voldoen aan de verwachting. Eén opmerking: Het ging om drie verloopsnoertjes van 2 polige aviation plug naar andere courante pluggen. Was bij elkaar bijna 100 eur... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Leverancier van mobiele zonnepanelen, powerbanks en generatoren. Het gaat hierbij om lichtgewicht, draagbare en high tech zonne-energie-, batterij-, accu- en generator-producten.
Información de contacto
Markenhaven 28, 3826AC, Amersfoort, Holanda
- 085-3033500
- info@mobisun.com
- www.mobisun.com
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Snelle levering.
Goede en snelle service en goed product
Goede en snelle service en goed product

Respuesta de Mobisun
Goede service na defect.
Het adres is verkkeerd overgenomen
Het adres is verkkeerd overgenomen. GLS had het pakket bijna terug gestuurd. Het pakket is dus helaas te laat aangekomen
Mooi en handzaam product
Mooi en handzaam product.
Bij hulpvraag goed te bereiken, aardig en competent.
Makkelijk te bestellen en snel in huis.
Fantastic
Fantastic! Received this the day after I ordered it, in perfect condition.
powerbank werkt niet correct
de powerbank werkt niet zoals vermeld in de handleiding

Respuesta de Mobisun
Top service en mooie producten
Bundel van powerbank en zonnepaneel gekocht. Top service, snelle reactie op vragen, goede verzending (snel en degelijk verpakt) en heel mooie producten. Powerbank is volledig compleet, met alle mogelijke kabeltjes. Nu al veel plezier van, hoop er nog lang van te genieten.
Bestelling ging vlot en zo ook de…
Bestelling ging vlot en zo ook de aflevering...zeer tevreden
Super service
Super service, snel geleverd, made in Holland, stevig gemaakt en makkelijk te transporteren in kleine camper!
Inzet van powerbank als UPS
Dacht slim te zijn door nu eens niet een nieuwe laptop te kopen, maar een mini-pc... ik gebruikte mijn laptop toch vooral thuis. En met aanschaf van een powerbank als batterij zou ik wellicht nog iets beter beschermd zijn tegen de bij mij (Amsterdam) almaar
vaker voorkomende stroomuitval, omdat ik daarmee ook meteen het modem van stroom zou kunnen voorzien.
Zorvuldig onderzoek leidde tot aankoop van een Mobisun Universele Laptop Powerbank 200W en warempel, alles verliep zoals gepland. Het apparaat werd snel geleverd en bleek goed te werken.
Modem + vaste telefoon + Low-Power mini-pc + beeldscherm trekken volgens mijn Wattage meter in totaal nooit meer dan 150 Watt, en de powerbank trekt dat makkelijk terwijl het gelijktijdig lijkt te laden via het net.
Maar.. na ongeveer een kwartier slaat een fan aan de achterkant van het apparaat aan en is de lol wel voorbij. Dat ding is zo luid dat het ondoenlijk wordt om het te gebruiken zoals ik had bedacht. Daarnaast lijkt het gelijktijdig laden via het net ofwel niet ofwel te langzaam te werken om complete ontlading te voorkomen.
De powerbank zelf warmt niet of nauwelijks op, ook na enkele uren werking, en mij ontgaat de noodzaak voor het aanslaan van de fan. Jammer van de herrie en jammer dat gelijktijdig ontladen en laden via het net niet -voldoende- werkt.
Dan maar op zoek gegaan naar een veilige en betrouwbare ATS (Automatic Transfer Switch) waarmee de powerbank als 2e stroombron
kan invallen als het net uitvalt.
Die blijkt ongeveer net zoveel als de powerbank zelf te kosten. Maar samen met de powerbank nog altijd goedkoper dan een UPS die, zoals dit product, meerdere uren de door mij gevraagde voeding kan leveren.
Voor de periodes waarin die uitval gewoonlijk plaatsvindt zijn de genoemde nadelen overkomelijk, en kan ik powerbank + ATS nu toch gebruiken zoals oorspronkelijk beoogd.
Ho acquistato una batteria per un…
Ho acquistato una batteria per un frigo portaile.
Fare l'ordine è stato semplice e chiaro. I tempi di consegna rispettati.
Prodotto conforme alle aspettative.
Azienda seria e affidabile.
Produkt Mobisun Air Pro 4001 lijkt een…
Produkt Mobisun Air Pro 4001 lijkt een adequate oplossing in combinatie met 60W zonnepaneel als extentie als backup voor apparaten die op 220V werken tot een bepaald vermogen.
Lekker compact en draagbaar en bij vragen over produkt prima respons via email.
Hoe oplaadsnelheid en effectiviteit met aangekoppeld zonnepaneel is bij zonniger weer dan nu, begin februari met bewolkt weer is, moet nog blijken. Nu alleen nog bijgeleverde oplader getest.
Goede betrouwbare service.
Goede bezorging
Goede bezorging
Vlotte communicatie
Duidelijke handleiding
Mooi product
A encomenda chegou muito rapidamente.
Snel geleverd en product is degelijk
Snel geleverd en product is degelijk. Handleidingen van de batterij packs mogen wat gedetailleerder gemaakt worden, want mist nogal wat informatie en dan ook in het begin veel heen & weer gemail. Vooral bij de 3kW pack.
Más información sobre otros tipos de reseñas.