Información sobre la empresa

1. Contratista de pavimentación

Escrito por la empresa

Møn Brolægning & Entreprise er en mindre virksomhed på Møn som specialisere sig i belægninger, med en vision om at skabe bæredygtige granit projekter som harmonisere med den Mønske natur.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kommunikation lige fra starten

God kommunikation lige fra starten, og vi fandt i samarbejde ud af der ville være den beste løsning, for at min flisegang blev op til huset blev pæn og kunne holde i mange år. Er godt tilfreds med resultatet og flot udført arbejde.

20 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super resultat - og kundeservice!

Vi skulle have en helt ny terrasse, og Christian og Kasper hjalp os med at finde ud af hvad vi ville, hvad der kan lade sig gøre og til hvilken pris. De overholdt alle aftaler og tidplanen, og så ryddede de også meget pænt op efter sig. Vi er meget glade for resultatet hver gang vi kigger på den fine terrasse!
Super arbejde og kundeservice af to smilende og kompetence fagfolk, vi kan kun anbefale dem!

1 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dygtige - empatiske - ser hvad kunden ønsker.

Kasper og Christian er meget søde og empatiske - de er rigtig gode til, at se hvad det er som kunden gerne vil have - gribe ordene og gøre dem til virkelighed - jeg nyder at være i min gårdhave som de har belagt med store granitfliser - en opgave som kræver stor præcision og korrekthed - hvilket de har bevist at kunne klare - jeg kan varmt anbefale Møn Brolægning.

14 de marzo de 2025

Helt igennem fantastisk service

Helt igennem fantastisk service! Og virkelig flot udførelse af opgave🙏 god kommunikation hele vejen igennem overholder alle aftaler og deadlines!
10 stjerner her fra⭐️ kæmpe anbefaling her fra!

19 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De er nogle fantastiske “drenge” glade…

De er nogle fantastiske “drenge” glade smilende og imøde kommende , de gør deres arbejde fanatisk godt, man får en forklaring på tingene, har ikke en finger at sætte på dem, kan varmt anbefales og vil til enhver tid kontakte dem igen, hvis jeg har brug for det, er utroligt pligtopfyldende..

12 de marzo de 2025
Logotipo de Møn Brolægning & Entreprise

Respuesta de Møn Brolægning & Entreprise

Hej Maria

Mange tak for din anmeldelse - Vi er glade for du har været tilfreds med projektets forløb. Vi har også nydt at arbejde for dig!

De bedste hilsner
Christian Godske Sørensen
Møn Brolægning & Entreprise

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Møn B&E ydet en højest professionel…

Møn B&E ydet en højest professionel rådgivning og udførelse af opgaven givet.
Jeg kan varmt anbefalde deres visionære og motiveret service.

6 de febrero de 2025
Logotipo de Møn Brolægning & Entreprise

Respuesta de Møn Brolægning & Entreprise

Hej Jakob

Mange tak for din fine anmeldelse, vi er glade for du har været tilfreds med vores arbejde.

De bedste hilsner.
Kasper Godske Andersen
Møn brolægning & Entreprise

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.