La empresa ha respondido
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Moment A/S. Fra start til slut har dialogen været venlig, professionel og respektfuld, og jeg har følt mig set som menneske, ikke bare som en kandidat til et... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har haft en rigtig god oplevelse, og jeg vil især gerne takke Ebru for hendes fantastiske ledelse og støtte. Hun har været utrolig professionel, hjælpsom og engageret. Ebru har altid taget si... Ver más
La empresa ha respondido
Moment er Danmarks førende vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Siden 1997 har vi matchet de bedste kandidater med de mest attraktive virksomheder, og vi bringer hvert år mere end 9.000 talentfulde og dygtige mennesker videre i deres karriere.
Vester Farimagsgade 15, 1606, København V, Dinamarca
Ha contestado el 91% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
The contact from Moment was great.
Tønder is close to my town Rødekro.
They accepted my plan for a trip.

Respuesta de Moment
Przestrzegam przed firma Moment gdy sie zjedzie z projektu np z powodu problemow zdrowotnych o czym sie powie kilka dni wczesniej ze sie zjezdza,nie uwidzi sie juz zadnych pieniedzy za prace biora za mieszkanie do konca kontraktu,poza tym nic takiego nie podpisalem przed wyjazdem ze sie zgadzam na takie cos tj bezprawne i zaznacze ze po kilku dniach na moim pokoju juz mieszkala inna osoba a mi odciagli cala wyplate za pokoj jakbym mieszkal tam do konca kontraktu

Respuesta de Moment
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Moment A/S.
Fra start til slut har dialogen været venlig, professionel og respektfuld, og jeg har følt mig set som menneske, ikke bare som en kandidat til et job. De har været hurtige til at følge op og give relevant information undervejs, hvilket har skabt tryghed i hele processen.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger videre.

Respuesta de Moment
Jeg har gennemført to på hinanden følgende arbejdskontrakter med Moment-bureauet og klientvirksomheden på Sjælland. Mine arbejdsopgaver er chauffør, maskinfører og medarbejder.
I løbet af de seks måneder, jeg arbejdede, arbejdede jeg med forskellige maskiner, lastbiler og trailere. Nogle af dem var nye for mig, så udover kompensationen for arbejdet fik jeg også ny erfaring.
Jeg var i kontakt med rekruttereren Niels S., og det var ham, der fandt en ledig stilling, der passede godt til min erfaring og mine kvalifikationer.
Vores kommunikation med Niels var produktiv. Før jeg startede mit arbejde, blev jeg gjort bekendt med typiske opgaver, en tidsplan og fik udleveret arbejdstøj og sko.
Jeg havde realistiske forventninger til samarbejdet, og de blev opfyldt. Mange mennesker er skeptiske over for bureauer, men fra et pragmatisk synspunkt er dette en mulighed for at tjekke, om du og virksomheden er egnede til hinanden til et langsigtet samarbejde.
Efter den midlertidige kontrakt udløb, fortsatte jeg med at arbejde på en fastansættelse.
Pavlo
Lastbilchauffør, kranfører.

Respuesta de Moment
I've had a good experience so far, I was able to communicate with friendly people, Moment in Aarhus.

Respuesta de Moment
Helt sikkert et professionelt vikarbureau.
Søde flinke og meget imødekommende medarbejdere.
Selv når man glemmer at stemple ud, send en mail og bum bum de gør det for en.

Respuesta de Moment
I am proud to work at Moment because the employees who manage and coordinate working hours demonstrate great flexibility and understanding, which has impressed me significantly. Although I come from another country, I truly appreciate the customs, culture, and professional approach of this country. I value and welcome these qualities in this company, and I am happy to be part of an organization that promotes such a positive and supportive work environment.

Respuesta de Moment
Got employed to a seasonal job once through Moment, it was nice. The customer contact was helpful, overall good. But it was the only job i got from them, been months have not got called again.

Respuesta de Moment
Det er et godt sted at være vikar hos Moment, de har orden i tingene. 😊

Respuesta de Moment
Jeg havde en meget positiv oplevelse med at arbejde hos Moment. Lønnen er god, og miljøet er afslappet.

Respuesta de Moment
Jeg har været fuldt ud tilfreds med Moment. De har været tilgængelige under hele mit vikariat, svar på mails eller taget telefonen når jeg har ringet.
Jeg kan kun anbefale Moment.

Respuesta de Moment
Meget uhøflige mennesker. Jeg blev kontaktet telefonisk angående et vikariat, men da jeg bad om at få uddybet stillingen, blev jeg hurtigt afvist med begrundelsen om manglende “dedikation”. Oplevede det som uprofessionelt og useriøst, især for en midlertidig stilling! Mærkelig og uhøfligt at der var ikke vilje til at forklare jobbet nærmere og bare springe videre til den næste fordi man må åbenbart ikke stille et normalt spørgsmål. Hold da op...

Respuesta de Moment
Forfærdeligt, empatiløst firma. De er ligeglade med dig som person. Nu har jeg prøvet adskillige gange at de ringer til en med tilbud af et job du har søgt, men desværre fordi man ikke lige har haft sin telefon på sig så er det bare ærgerligt. Ingen voicemail besked, in-app besked eller email. Du bliver bare ghostet. Du har brugt tid på at læse den opslåede annonce, brugt tid og energi på at skrive en fin jobansøgning, men det var ærgerligt, fordi du ikke lige nåede at tage telefonen i et split øjeblik, så missede du muligheden for en ansættelse. Absolut sindsygt

Respuesta de Moment
De siger i alle deres lager job beskrivelser og opslag om en specifikt profil og kompetencer eller hvad ellers de har brug for og forventes fra en, men jeg har spildt min tid søge til mange forskellige steder som matcher min profil, jeg føler at jeg har spildt min tid skrive ansøgninger og CV’er for intet hvor jeg får det samme afvisning eller høre intet lang efter fristen blev færdig og så høre en afslag, jeg har slettet min profil da jeg ikke ser overhoved nogle oversager for at bruge mere tid og energi på denne uduelige hjemmeside og foreslår til andre at i ikke burde bruge jeres tid på denne uduelige job hjemmeside hvis i bare vil være afvist om og om igen

Respuesta de Moment
Jeg blev i morges tilbudt at komme til en assessment vedrørende et vikariat i lufthavnen. Jeg blev informeret om at denne assessment var obligatorisk og blev yderligere bedt om at tage 5 dage fri i den kommende uge, da jeg ville skulle i oplæring. Jeg er søgende, men har stadig et job og jeg så dette som en givende mulighed så jeg takkede ja til tilbuddet. I opkaldet med Caroline fra moment, snakkede vi om hvordan arbejdet ville forløbe, vagtplan, lønninger, kommende ferie/påskedage m.m og vi aftalte, at jeg ville tage fri og komme til de aftalte dage som var krævet for at jeg ville komme i yderligere betragtning til stillingen. Hun afsluttede opkaldet med at bekræfte min introduktion til jobbet og ville sende mig adresse for assessment dagen som skulle ske dagen efter. Jeg henvendte mig med det samme til min chef, og tog alle de påkrævede dage fri så jeg kunne møde op til aftalerne. Jeg modtog aldrig en adresse på mail, og jeg henvendte mig flere gange efter opkaldet med Caroline til moment og spurgte om hvornår jeg ville få adressen og tidsrummet for assessment dagen sendt, men blev gentagende gange bare fortalt at beskeden var givet videre. Klokken 15:30 ringede jeg igen, og bad om et konkret svar da jeg var bekymret for de havde glemt mig og jeg ville misse ud på en mulighed, der fik jeg fortalt at det var en fejl at jeg var “kommet videre” til den næste runde i rekrutteringen. De informerede mig om at jeg altså ikke var blevet tilbudt et job, men at det var en assistent som var kommet til at tilbyde mig det. Ingen undskyldning, på hverken fejl eller på det faktum, at de efter at have lavet en fejl stadig ikke kontaktede mig og at jeg blev nødt til at ringe til dem gentagende gange i løbet af dagen for at få en forklaring. En mail som forklarede fejlen ville også have været værdsat.
Så her står jeg og har taget 6 dage fri fra mit nuværende job og får at vide at jeg ikke er egnet til en stilling som de samme dag har inviteret mig til. Så det er penge ud af egen lomme.
Jeg synes det er til grin, i og med en virksomhed som moment burde vide hvilket presset klima jobsøgende er i pt. Arbejde hænger ikke på træerne, lær at holde jeres aftaler og lær at kommunikere bedre internt så det ikke går udover dem som benytter jeres service.

Respuesta de Moment
Reliable, employee center, organised, effective and efficient, an agency to belong to and above all excellent labour oriented

Respuesta de Moment
I can say that most of the time it was a pretty good working relationship as an outsourcing company, it is only worth noting that on some occasion I had to call and the person who attended me did not want to give his name, which I found quite unusual and annoying for the moment, but the intermediary company can be described in general as good.

Respuesta de Moment
I had a wonderful experience with the company from check in and out for time registration, make shift plans ,their customer support team. They did every thing beautifully and precisely. They guided me also in every aspects whenever needed.

Respuesta de Moment
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.