Was een prima deal, en ik ben heel erg tevreden met de mac mini. Ik heb het in een prettig persoonlijk contact rond kunnen maken en alles was volgens afspraak.
Consulta las opiniones de los clientes
Uitmuntende service. Via de chatbox kreeg ik zeer snelle reacties op al mijn vragen. Toestel is ondertussen aangekomen, in prima staat. Een aanrader voor wie op zoek is naar betaalbaar/betrouwbaar/kla... Ver más
Fantastisch advies, zeker niet erop uit om de meeste winst te behalen. Laptop eerst laten reserveren om nogmaals goed erover na te denken. Uiteindelijk na nog kort telefonisch overleg een goede keuz... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Hét adres voor Apple producten
Información de contacto
Sint.Willebrord, Holanda
- 0631163410
- info@morandisolutions.nl
- www.morandisolutions.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Super fijne en snelle service.
Super fijne en snelle service.
Zou zeker in de toekomst weer aan Morandi Solutions denken.
Afhalen MacBook Pro
Op mijn verzoek om langs te komen om de aanschaf van een 2e hands MacBook Pro te bespreken werd uitnodigend en snel gereageerd. Heldere en eerlijke uitleg en een alleszins redelijke prijsstelling gaf mij voldoende vertrouwen om een aankoop te doen. Al met al een uitstekende ervaring en, niet onbelangrijk, ook zeer tevreden met het apparaat!
Uitstekende service
De communicatielijnen waren kort, het pakket werd meteen verzonden en er werd bijna meteen een verzendbewijs gegeven zodat het pakket te volgen was. Kortom: uitstekende service, waarvoor dank!
Macbook pro
Snelle communicatie
Goeie product omschrijving
Snel verzonden.
Zouden zo weer iets bij ze kopen.
Prima snel contact en uitleg gekregen
Prima snel contact en uitleg gekregen, zelfs op de meest gekke tijden!
Morandi Solutions biedt echt oplossingen!
Ik heb een Macbook Pro 2018 13 inch gekocht en ik ben daar uiterst tevreden mee! "Nieuw in seal" is dus ook echt nieuw en nog nooit eerder open geweest of zelf geseald. De prijzen zijn daarnaast ook echt super scherp!
Ik werd zeer snel geholpen en duidelijk ten woord gestaan. Het betreft een hele vriendelijke man die zeker geen 9 tot 5 mentaliteit heeft, en met wie prettig zaken te doen is! Ik zal zeker mijn vrienden, en u aanraden om bij Morandi Solutions te bestellen!
Great communication and fast delivery
Great communication and fast delivery. I was suspicious at first to buy a second hand laptop over the internet, but I am extremely pleased with the good price and speed of delivery! Great company all round
We zijn prima geholpen bij de aanschaf…
We zijn prima geholpen bij de aanschaf van een macbook pro 2015, helder en duidelijk!
Vriendelijk bedankt voor je prettige en duidelijk uitleg. Ik zal zeker bij een volgende aanschaf bij Ani informeren.
\Groet,
Woody
Perfecte service
Vandaag een nauwelijks gebruikte Macbook Air afgehaald; niks op de service of het product aan te merken. Erg behulpzaam en wij hadden zelfs gratis nog wat extra handige gadgets meegekregen voor het opladen. Een echte aanrader!
Prima Macbook Pro bij Morandi gekocht
Prima Macbook Pro bij Morandi gekocht. De Macbook is precies zoals beschreven en Morandi helpt goed. Terwijl ik daar was hielp hij ook een andere klant met het overzetten van gegevens van zijn oude naar nieuwe macbook. Super. Dat zie je niet vaak
Nieuwe Macbook Pro 2018 gekocht bij…
Nieuwe Macbook Pro 2018 gekocht bij Morandi Solutions. Zeer goede Mac voor een goed prijs. En snel een afspraak kunnen maken. Communicatie verliep goed en zeer vriendelijk. Zeker aan te raden!
Goed advies, goede prijs voor een goede Macbook
Via marktplaats kwam ik bij Morandi Solutions. Ik was op zoek naar een Macbook 15", maar ik was nog niet zeker welk type. Ik kreeg (voor het maken van een afspraak) telefonisch al goed advies en antwoord op al mijn vragen, o.a. over batterijcapaciteit, grootste verschillen tussen bepaalde Macbooks. Tijdens de afspraak stonden meerdere MacBooks klaar om te vergelijken. De apparaten zagen er erg goed uit en werkte naar behoren. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een Macbook pro 2014. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. Binnenkort halen we bij Morandi graag een Macbook voor onze dochter.
Prettig een computer gekocht en…
Prettig een computer gekocht en geweldige hulp bij het overzetten naar de nieuwe computer.
Dank!
Een aanrader.
Groet Michael
Zeer goede service
Zeer goede service. Eerste afspraak kon last-minute niet door gaan vanuit zijn kant, maar hij kwam direct met een nieuw voorstel om het product de volgende dag zelf op te komen halen.
Betrouwbare zaak. Houdt zijn woord.
Goede service, ook na een jaar geleden iets gekocht te hebben!
Snel contact en goede service
Snel contact en goede service! MacBook Retina 15” gekocht waarvan de oplader het na twee maanden helaas al begaf. Na hierover contact opgenomen te hebben met Morandi heb ik meteen een nieuwe opgestuurd gekregen. Laptop in goeie staat en mijn oplader nu ook. Zeker een aanrader!
Uitgebreid advies en een goede prijs
Ik had hulp nodig bij het uitzoeken van een 2e hands macbook. Gelukkig kon ik al snel terecht bij Morandi. Toen ik daar aan kwam had hij al een aantal opties klaar liggen en heeft hij me alles uitgelegd over de verschillende laptops (voornamelijk de prestatie, geheugen enz.)
Goede prijs kwaliteit verhouding, goed advies en een top gozer!
MacBook Pro zoals verwacht helemaal top!
Verkoper verkoopt mooie producten, in perfecte staat. Service is zoals verwacht, snel reageren op e-mails en komt afspraken na.
Nu een paar weken in het bezit van een…
Nu een paar weken in het bezit van een macbook Retina 15 inch. In eerste instantie teleurgesteld toen we de Macbook na ontvangst uit de doos haalde toen bleek dat er een 'hapje' uit het beeldscherm was. Ook was de Macbook erg vies en stoffig. Gelijk contact opgenomen met de verkoper. Na het terugsturen, kregen we een nieuw opgestuurd. Gelukkig was deze wel goed. Topservice! Zeker een aanrader!
Más información sobre otros tipos de reseñas.