Bra presentation av den golfvagn jag valde att köpa, text och video. Enkelt att betala, flera alternativ. Faktura i leveranspaketet. Snabb leverans. Bra enkät efter och 50 kr rabatt på nästa köp. En... Ver más
MorkiGolf.se
Beställde nya grepp och tog bara någon dag innan jag hade dem. Dessutom till ett betydligt bättre pris än om jag köpt från annan golfshop. Kommer definitivt kolla hos Morkigolf i första hand, när ja... Ver más
Mitt paket skulle hämtas ut på en riktigt skum mini-livs butik (Matix livs, Arlöv, Malmö). Skulle aldrig gå in där om jag inte måste, som i det här fallet. Så se till och byt utlämningsställe för... Ver más
La empresa ha respondido
Min första upplevelse av MorkiGolf och allt flöt felfritt. Beställningen var enkel att genomföra och paketet kom fram på 2 dagar. Man kan inte be om bättre service. Kommer tveklöst att vända mig till... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
MorkiGolf.se erbjuder det mesta inom golf från kända varumärken till bra priser. Vi har något för alla golfare!
Ringögatan 23, 41707, Göteborg
- 031-67 57 77
- info@morkigolf.se
- www.morkigolf.se
La gente también ha visto
Felleverans
Levererade damstorlek i stället för herr. Nu bråkade jag inet om det för min fru kan ha saken i stället.
Utmärkt
För mig funkade det bra från beställning till leverans direkt hem i brevlådan.
lätt att handla...
Bra enkät efter och 50 kr rabatt på nästa köp. En överraskning. Har redan tipsat mina vänner och arbetskamrater om Morki!
Jättebra
inga problem alls, snabb leverans paket kom dagen efter.
Bara beröm
Enkelt att handla. Imponerande snabb leverans, varan (en golfbag) exakt som förväntat. Hittar inget att klaga på,hur jag än försöker.
Varan uppfyllde förväntningarna och snabb leverans
handskstorlekar
Lite dåligt urval på handskstorlekar gjorde att jag valde damstorlek vilket i sin tur ledde till för liten storlek

Respuesta de MorkiGolf.se
Superbra
Kundvänliga, supersnabb leverans och bra kvalitetsprodukter till bra priser.