Morups Fönster Opiniones 666

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Framförallt en väldigt bra relation med Niklas som utförde hela installationen och höll oss informerade om hela processen. På dagens datum gör han en efterbeställning av ett litet badrumsfönster... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

1. Proveedor de ventanas
  2. Servicio de instalación de ventanas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi tar hand om hela ditt fönsterbyte. Från måttagning och offert till installation och slutlig genomgång. Vårt Premium-fönster är inbrottsklassat, med lågt u-värde och kondensskyddat glas. Som standard.

Escrito por la empresa

1 estrella

Ha contestado el 42% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett fint projekt med kvalitet

På dagens datum gör han en efterbeställning av ett litet badrumsfönster som jag borde tagit med 2025.
När vintern nu lämnat oss känner oss väldigt nöjda med hela fönsterbytet, utförande och kvalitet.
Ljudnivån är påtagligt lägre från gatans trafik och fönstren är lätta att hantera.
Tack för ett fint projekt.
P.S. Be Visor att utveckla ett bättre handtag för att justera persiennerna!!

9 de septiembre de 2025

Mycket bra kundservice

Vi har varit i kontakt med Gabriel från Linköping och hela processen har fungerat mycket smidigt. De tog hand om allt, från att demontera de gamla fönstren till att installera nya fönster och lister. Vi behövde inte göra någonting själva. Rekommenderas varmt!

30 de marzo de 2026

Bästa teamet

Alltså... Min bästa projektedare Joseph och världens bästa Niklas med kollegor som installerade. Ni är guld värda , superproffsiga, hjälpsamma och gör utan tvekan det lilla extra som ni verkligen fick göra hos mig. Ses när det är dags för balkongdörr.

18 de marzo de 2026

Morups Jönköping/ Magd

Proffsigt från början till slut! Det är väldigt hög kvalité på deras fönster och dörrar. Vi är väldigt nöjda.
Jag kan verkligen rekommendera Magd på Morups i Jönköping!

19 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra kvalite på perfekta fönster.

Bra kvalite på perfekta fönster.
Säljaren Magd Hamo var väldigt trevlig och löste allt. En spanjolett till altandörren behövde lösas i efterhand, även det löstes. Trevligaste hantverkare som vi har träffat hittills, och de gjorde ett fantastiskt jobb. Inget att anmärka på något sätt.

27 de febrero de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Missnöjd

Listverket kom ej. Jag fick följa snickarna till stan för inköp. Listningen gjordes efteråt o utvändigt ej snyggt. Ingen återkoppling. Blev lovad kompensation, har ej hört något.

Snygga fönster

Snygga fönster, höll tiden, snabb och proffsig montering, städade upp allt efter sig och mycket trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fönstren och kvaliteten är inget att…

Fönstren och kvaliteten är inget att anmärka på. Byggarna skötte sig och städade efter sig. Däremot säljaren…. Omöjlig att få tag på och när han äntligen hade tid för efterbesök hos oss så betedde han sig som att vi inte är kunder utan att vi träffas för första gången. Skryter med att han har varit på golfbanan hela dagen (arbetsdag) och lovar att återkomma med en arbetare för att fixa till felmonteringen av persiennerna som behövde göras. Detta var ett och ett halvår sen!! Skulle inte rekommendera detta företag pga säljaren enbart.

4 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt var bra rakt igenom

Allt var bra rakt igenom. Har ingenting negativt att skriva.
* Bra genomgång initialt
* leverans på lovad utsatt tid
* otroligt effektiva montörer
* snyggt montage både foder och plåt.
* väldigt snygga/maffiga insalade fönsterbrädor

28 de noviembre de 2025

Montering av fönster

Snabb och smidig montering av fönster. Väl utfört arbete till ett bra pris. Hembesök med utförlig information och genomgång av villkor och garantier.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra upplevelse från start till mål

Bra upplevelse från start till mål. Projektledaren höll vad han lovade och visade sig på plats vid uppstart samt kom tillbaka några dagar efter monteringen för att försäkra sig om att allt var korrekt.Fönsterna levererades på utsatt tid och hantverkarna kom när de skulle. De arbetade snabbt och fokuserat och alla 8 fönster var på plats på två dagar. Mycket nöjda med hela processen och kvaliteten.

3 de febrero de 2026

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.