Motortheorie.nl - Theoriecursus in 1 dag Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb de online lesmethode aangekocht dus kan niks zeggen over de dag cursus. De online cursus is ontzettend slecht. Je krijgt een aantal vragen per onderwerp en 5 oefenexamens; verscheidene vra... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb vorige week donderdag 7 november bij jullie de cursus theorie motor gedaan in Alkmaar en ik wil jullie complimenteren over deze cursus, deze man weet duidelijk waar hij over praat en heeft o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topcursus! De motortheorie werd zó helder en goed uitgelegd. Geen droge stof of te veel lezen, maar duidelijke uitleg met slimme tips en voorbeelden die blijven hangen. Dankzij deze cursus voelde ik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Niks voorbereid qua Theorie, geen motivatie om het boek door te nemen. Maandag ochtend om 07:00 begonnen met de Theorie Cursus tot en met 12:00. Om 14:30 bij het CBR geslaagd! Echt een aanrader, de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Escuela de conducción de motocicletas
  2. Escuela de conducción

Escrito por la empresa

Motortheorie.nl verzorgt fysieke als online theoriecursussen voor de motor. Door onze unieke lesmethode zijn wij hét vertrouwde adres waar leerlingen al jaren naar toe komen! Door onze leuke, begrijpelijke lessen en de kracht van herhaling zorgen wij ervoor dat jij alle kennis bezit en de stof echt begrijpt! Met onze groeiende expertise bewijzen wij keer op keer dat onze aanpak werkt. Sinds 2010 hebben wij al meer dan 100.000 cursisten geholpen met het behalen van hun theorie!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aangeraden door een vriend, en bij deze raad ik motortheorie.nl ook aan iedereen aan!

Heb hier vorig jaar een theoriedag gehad, en ook op dezelfde dag examen gedaan. Geslaagd met 3 van de 50 vragen fout! Er worden een paar uur lang vragen behandeld die je op je motortheorie examen krijgt, omdat de vragen van het cbr heel open zijn qua interpretatie, wordt er gewoon verteld welk antwoord je aan moet kruizen. Ook wordt de vraagstelling behandeld: "als je woord x ziet in de vraag is het antwoord altijd y". Ik vind het zelf een prima manier van lesgeven aangezien de meeste motorrijders ook al lang autorijden en de theorie dus wel kennen.

3 de julio de 2023

Geldklopperij

Lange dag waar je meer pauze hebt dan les stof! Je zit met allemaal mensen die voor hun auto theorie komen dus voor de motor heb je er niets aan!!!!!

14 de marzo de 2024

Top cursus

Goed uitleg geen tijdverspilling. Examen word voor je geregeld en na de cursus ingeplaned. Maar 1 fout zekers een aanrader

19 de octubre de 2023

Super formule

Wat knap! Mij in 1 x keet laten slagen met ADHD en n tikje faalangst. Een dag in de schoolbanken en de groep zoveel stof kunnen leren door visueel te maken, uit te leggen, te herhalen en te herhalen. Volgens mij is er een enorm mooi slagingspercentage behaald, ik heb alleen blije mensen gesproken.

14 de agosto de 2023

100% tevreden.

Gisteren heb ik de cursus gevolgd bij Emrè. Het was een lange dag, en meermaals heb ik mij afgevraagd of ik alles wel zou onthouden. Met zwetende handjes het examenlokaal ingegaan en geslaagd. Het ging voor mijn gevoel vlekkeloos, en ik heb enorm veel aan de ezelsbruggetjes gehad die Emrè mij geleerd heeft. Ook al waren het vragen die in het begin van de cursus behandeld waren, het is blijven hangen. Hij brengt het op een duidelijke, speelse manier met af en toe wat humor om het luchtig te houden. Zéker een aanrader!

10 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Inhoudelijk prima. Planning en communicatie dramatisch.

De cursus was prima. We zijn geslaagd en de uitleg was duidelijk. Verder was alles echter dramatisch. Je kunt een ‘voorkeursdatum’ kiezen. Vervolgens krijg je, ruim ná de wettelijke herroepingstermijn, datums aangeboden die niet eens in de buurt zitten van je gekozen voorkeursdatum. Restitutie was daarom niet meer (volledig) mogelijk. Voor ons waren deze data totaal niet haalbaar. Uiteindelijk hebben we onze vakantie om moeten gooien om een dag te kiezen. Vandaag was de cursus waarbij iedereen eerst nog naar de verkeerde locatie is gestuurd. Nogmaals, inhoudelijk was de cursus prima, maar we zouden dit bedrijf alles behalve aanraden.

28 de julio de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.