They do not exchange item if they size or wrong. Very misleading I don’t recommend you purchase from them. Zero exchange it’s a scam company. No reply back 🫣
Consulta las opiniones de los clientes
Ik maar denken dat mij dit niet overkomt. Altijd check ik Trustpilot voordat ik bij onbekende webshop bestel. Nu ff snel iets bestellen en niets gechecked. Zie dus nu pas alle slechte review... Ver más
NIETS KOPEN HIER!! Zeer slechte kwaliteit kleding, kleuren komen niet eens overeen, dunne, doorzichtige stoffen die gebruikt worden en goedkoop materiaal. Als je dan je bestelling retour wil sturen, i... Ver más
They do not exchange item if they size…
They do not exchange item if they size or wrong.
Very misleading
I don’t recommend you purchase from them.
Zero exchange it’s a scam company.
No reply back 🫣
There was no confirmation text
There was no confirmation text, email & I have no communication dispite trying to make contact online.
I have now lost my money.
Oplichters
Waardeloze kleding! 3 jurken besteld voor gala dochter. Retour sturen naar China kosten me 25piek. En nog steeds blijft het pakket hangen in China. Mowa zelf is niet thuis en reageert nergens meer op. HIER NIKS BESTELLEN oplichters.
NUL sterren!!!!
NUL sterren!!!!
OPLICHTERIJ!!!!!
NIETS KOPEN HIER!!!!!
Mowa mode - Amsterdam
Mowa mode - Amsterdam noemen ze zichzelf. Je doet eigenlijk een bestelling in Azie die via Frankrijk naar Nederland wordt verzonden. Duurt weken voor je die synthetische slecht afgewerkte rommel binnen hebt. Pure oplichting. Lijkt niet eens op de foto's, kleding wordt waarschijnlijk nagemaakt. Er is geen retourbeleid. Je zou tegoed kunnen krijgen, geen geld terug. Ze houden je met taaltechnische slecht opgestelde mailtjes aan het lijntje. Koop hier niets!
Oplichters
Oplichters zijn het! Zogenaamd een website uit Amsterdam, maar blijkt uit China te zijn. Denim jurk besteld, maar kreeg een soort blauw poliester jurkje toegestuurd. En ze zeggen dan dat het in de sale was en daarom niet geretourneerd kan worden...
OPLICHTERS zijn het
OPLICHTERS zijn het, bestel hier niet!! Alles komt uit China en als je iets retour wilt sturen, zijn de retourkosten (meer dan 20 euro) voor jezelf. Vervolgens komt het pakketje (ondanks track and trace) niet aan en wordt er niet meer gereageerd op emails. Kortom, ik ben 150 euro lichter en zij gaan vrolijk verder.
BESTEL HIER NIET!!!
BESTEL HIER NIET!!!! Wat een oplichters, hele mooie site met een verhaal over kwaliteit en duurzaamheid. Maar dit is dropshipping met een mega-slechte kwaliteit. Dit soort bedrijven maken we wereld kappot!
Heel slechte service
Een jurkje moest retour. Dat mocht ik dus zelf naar China sturen. Is nu een kleine 2 mnd geleden gebeurd en nog geen geld terug. Er wordt ook niet meer gereageerd op mijn mailtjes. Bestel hier niet!!!!
Slecht
Slecht ! Je koopt iets dan is de maat niet goed na een paar mailtjes eindelijk antwoord en dan mag je of iets anders uitkiezen met korting of het op eigen kosten retour sturen naar China!!!!!! Dat kost meer dan het product zelf waar je niks aan hebt !! Belachelijk contactadres is in Amsterdam. Ik vind het pure oplichterij!
100% Oplichterij
Ik zocht een jasje op via keywords op Google. Mowa-mode was het eerste wat opkwam. Ik vond het er redelijk betrouwbaar uitzien aangezien de addressen en kvk er ook bij stonden vermeld. Zie ik opeens in de mail staan dat het van YunExpress komt. Het jasje zag er ook verschrikkelijk uit. En blijkbaar hebben ze hun kvk en alle contact gegevens nu ook weggehaald op de website en reageren ze ook niet meer op de emails. 100 euro voor de jasjes en nog 40 euro zelf de retourkosten moeten betalen. Ze communiceren als Sophie, maar blijkbaar zijn het gewoon twee volwassen mannen? Pure oplichterij.
Eigenlijk is 1 ster nog te veel!
Eigenlijk is 1 ster nog te veel!! Bestel hier niks want je wordt opgelicht! 3 shirts voor mijn zoon besteld in maat L ik denk dat de ene maat S is en de andere XXXL. Er klopt niks van! Ze reageren wel op de mail maar ik krijg geen retouradres want ik ben ergens akkoord gegaan met hun regels.
Grootste verschrikking
Echt de grootste verschrikking die ik heb meegemaakt. Ik heb een jas besteld van 65 euro en toen ik hem kreeg was het een totaal andere dan op de foto, het leek op een versleten gordijn.
Alsof dat niet genoeg was, en ik hem toen wilde retourneren, bleek dat de retour kosten 65 euro zijn omdat het pakketje naar China moest. Eindstand: 0 euro terug.
Grootste oplichting en verschrikking die ik heb meegemaakt.
Pure misleiding
Let op: Mowa Mode heeft geen Nederlandse vestiging. De naam Mowa Mode Amsterdam en de foto van een etalage met daarop de naam Mowa Mode Amsterdam zijn pure misleiding. Als je een product wil retourneren moet je dit op eigen kosten naar het magazijn in China sturen. Als ik dat had geweten had ik hier nooit besteld. Het staat vermeld op de website, maar erg verstopt in de kleine lettertjes. Daarom deze negatieve recensie als waarschuwing voor iedereen die overweegt hier iets te kopen...
NIET BESTELLEN OPLICHTERS!!
Ik maar denken dat mij dit niet overkomt.
Altijd check ik Trustpilot voordat ik bij onbekende webshop bestel.
Nu ff snel iets bestellen en niets gechecked. Zie dus nu pas alle slechte reviews, vrees te laat.
Ook ik ben er ingetuind, bestelling geplaatst en nooit iets ontvangen, 06 nummer wordt niet beantwoord.
Dit is ook zo’n mooie quote uit hun antwoord:
Om een snelle en efficiënte afhandeling te garanderen, vragen we je vriendelijk om niet meerdere e-mails over hetzelfde onderwerp te sturen en één communicatiekanaal te gebruiken.
NIET BESTELLEN OPLICHTERS!!
Oplichters - Koop hier niet
Dropshipping, hoge retourkosten (na eerst een korting van 15% te beloven), waardeloze producten.
Hopelijk stoppen deze oplichters snel.
Opereert ook met lolo-dreams. Adres staat gevestigd op 1 of ander brievenbusadresje, naam
MD Global E-Com.
In KvK gevestigd op Gabriël Metzustraat 56 B, meerdere ondernemingen als je googlet.
Ze communiceren als Sophie, maar de echte vennoten van de onderneming even voor iedereen maar opgehaald op KvK.
Naam
Azarfane, Mohammed
Geboortedatum
12-05-1996
Datum in functie
10-11-2024 (datum registratie: 12-11-2024)
Bevoegdheid
Onbeperkt bevoegd
Naam
Belkhir, Walid
Geboortedatum
01-08-1996
Datum in functie
10-11-2024 (datum registratie: 12-11-2024)
Bevoegdheid
Onbeperkt bevoegd
Op de foto is de trui veel mooier…
Op de foto is de trui veel mooier gemaakt. Andere col en zachte wol. Beloofd wordt 100% kasjmier maar is goedkope wol en de col is veel strakker. De mouwen zijn zeker 10 cm korter dan op de foto’s.
Beloofd wordt levering 4-6 werkdagen, ik heb wekenlang gewacht, de winter is al voorbij.
Ik ben erin getrapt!
Scam
Verkeerd product gekregen na veels te lang wachten, het retouren doen ze moeilijk en blijven ze aanbieden om 15 of 30% terug te geven en het product niet terug te nemen. Moet kennelijk ook 5 euro administratie kosten betalen bij het retouren, producten komen allemaal van aliexpress, dus geen top kwaliteit haha
Op hun website er staat dat Nederlandse…
Op hun website er staat dat Nederlandse winkel is is bezorging is via PostNL, maar dat is niet zo de producten komen uit China. Het gaat weken duren, als je wilt klachen er is ai gegenereerd antwoord. NIET DOEN scam!
Echt zo een slechte service
Echt zo een slechte service. Nooit bevestiging gehad van mijn bestelling. Het heeft eerst 20 dagen geduurd voor ik mijn bestelling kreeg. Lijkt wel alsof je tegen een robot aan het mailen bent die niet eens leest wat je zegt. Jurken zijn van slechte kwaliteit. Ze doen net alsof ze netjes terug mailen maar luisteren totaal niet naar je vraag. Ik wacht nog steeds op mijn geld die ik terug wil..
Más información sobre otros tipos de reseñas.