Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig anmeldelse til Multibyg…

Dårlig anmeldelse til Aalborg bolig administration, og dermed også til Multibyg, da disse 2 virksomheder har samme ejerkreds, og hænger uløseligt sammen i deres forretninger😔

Sødeste og ordentlig vicevært, men desværre nok den eneste i det firma.

2 små ridser, der fint kunne udbedres ved reparation, resultere i udskiftning af en hel bordplade, med underlimet vask.
Pris knap 16.000 kr. - forrykt og uordentlig opførsel. - Der som jeg erfarer fra trustpilot og kontakt til tidligere lejere, er en del af i ABA og Multibyg.

Til trods for forsøg på fornuft og dialog, er der ingen lydhørhed hos ABA og Multibyg .

Vi går nu i gang med at samle sager sammen til et samlet søgsmål mod virksomhederne.
Alle der har oplevelser som denne, vil vi meget gerne i kontakt med, så vi kan samle flest mulige sager.

Skriv en besked samt kontaktoplysninger med din sag/oplevelse på 29339940

Så samler vi sammen med en jurist sagerne, og tager næste skridt derfra.

/Mikkel Olesen

15 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Poor work and cheap materials

They use cheap materials, unorganized worked, and poor quality of job. They applied Spartel before electrical cables, they did not level correctly the bathroom floor, they glued the shower frame to the shower unidrain which is not how it is supposed to be done, they use cheap Spartel, they use gross tool for drilling into concrete... We had to redo some of these things.

20 de febrero de 2025

Aftaler bliver ikke overholdt

Jeg skulle have åbnet en væg i en lejlighed, hvor der efterfølgende skulle sættes en bund i gulvet.
Væggen blev åbnet, men det tog Multibyg flere uger at lave bunden i gulvet.
De lovede at komme den ene dag, men så kom de ikke - og svarede heller ikke på telefonen eller sms. På trods af jeg ringede og ringede og ringede. Og det skete flere gange, at de lovede at komme, men ikke kom.

Efterfølgende skulle jeg have sat gerichter op på en bestemt aftale. Men den aftale blev heller ikke overholdt.

Multibyg ringer og beklager forløbet og siger, at prisen nok skal blive presset så langt i bund som muligt.

Men det skete heller ikke. Da jeg fik fakturaen var det slet ikke det, vi havde aftalt.

Det klagede jeg over - og hørte ikke fra dem i halvanden måned. Selvom økonomiafdelingen lovede at tage fat i den ansvarlige og vende tilbage.

Pludseligt vender de så tilbage efter halvanden måned og siger, at den første faktura er korrekt.

Hvilket den ikke er - for det var ikke det vi aftalte.

Jeg oplever, at virksomheden simpelthen har for travlt. At de siger ja til opgaver, som de ikke kan magte - og laver aftaler, som de ikke kan overholde.

12 de julio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Manglende understøtning blev ikke udbedret

Jeg begyndte at få vand ned fra badeværelset på første sal og da vi tog loftspladerne ned i min lejlighed, så vi en meget mærkeligt understøtning af den eksisterende mur (da man udvidede badeværelset).
Har haft et ingeniør firma til skrive en rapport, der konkludere at det er en sætningsskade, grundet for dårlig understøtning, der gør at der kommer vand ned fra 1. sal.
Multibyg.dk blev kontaktet, men afviste sagen pga. det er 12 år siden de udførte opgaven.
Så hvis du skal have noget lavet, så allier dig med en der kan checke dem efter, ellers ender du måske som mig med en regning på ca. 50.000

8 de abril de 2013

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.