Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilt en mørtel fugepistol til trykluft på murerromvig.dk / shop betalte via kort 180521 men 300721 er varen ikke modtaget. Jeg har ringet, skrevet sms og emails: med skiftende forklaringer: er s... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestilte nogle ting, og overførte med mobilpay. Det gik let, og alle dele er med i pakkerne. Og det var billigt! De får kun 4 stjerne, fordi jeg skulle ringe og få bekræftet at mine penge var mo... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efter jeg skrev min anmeldelse af…

Efter jeg skrev min anmeldelse af Murerfirmaet Romvig ApS, har jeg modtaget en mail, som jeg oplever som et klart forsøg på at få mig til at fjerne min vurdering. For mig fremstår det ikke som dialog, men som pres. Som tidligere samarbejdspartner synes jeg, det er alvorligt, hvis kritik bliver mødt på den måde.

Jeg vælger derfor at lade anmeldelsen stå. Jeg mener, at man skal kunne dele sin oplevelse af et samarbejde uden at modtage det, jeg oplever som pressende henvendelser efterfølgende.

Dette er min personlige erfaring, og jeg synes andre skal kende den.

1 de diciembre de 2025

Hold jer langt væk

Jeg ville returnere et bor. Men det kunne ikke lade sig gøre, da firmaet havde ferielukket. Desuden mente firmaet at fortrydelsesfristen på 14 dage ved køb på nettet kan ændres fra leveringtidspunkt til bestillingstidspunkt med henvisning til firmaets handelsbetingelser (Hvis disse betingelser findes, så er de meget svære at finde). Da jeg så også kunne overholde denne frist, så var vi tilbage ved, at de havde ferielukket.

8 de agosto de 2025

KLAMPHUGGERI AF VÆRESTE SKUFFE

Meget uintelligent ejer af dette firma, udtrykker stærke racistiske holdninger på de socialemedier, jeg ville bestemt ikke bruge eller anbefale dette firma til nogen. Iøvrigt taler samtlige anmeldelser herinde også sit tydelig sprog. Der er at gøre med en klamphugger af værste skuffe. HOLD JER VÆK!!

1 de abril de 2025

!!! ADVARSEL !!!

OPDATERING d. 9/1-25.
Murer Mike Romvig har d.d. forsøgt at få mig til at slette min anmeldelse ved hjælp af trussel om sagsanlæg. Jeg har i den forbindelse meddelt Mike Romvig at alt i nedenstående anmeldelse kan dokumenteres fra min side af og at jeg naturligvis ikke kommer til at hverken pynte på eller slette min anmeldelse.

Til gengæld kan jeg kun endnu engang på det kraftigste anbefale andre at foretage deres køb hos et andet og mere seriøst firma.

ADVARSEL !!!!
Jeg kan fuldt ud tilslutte mig koret af stærkt utilfredse kunder. Købte en sprøjtepudser i webshoppen med dag-til-dag levering på en mandag. Fredag har jeg stadig intet modtaget, hvorfor jeg sender en mail og spørger til status på ordren. Den reagerer murer Romvig ikke på så mandag eftermiddag, altså en uge efter købet i webshoppen, sender jeg Mike Romvig yderligere en mail hvor i jeg gør det klart, at hvis jeg ikke enten har mine penge retur på min konto senest onsdag eller står med sprøjtepudseren i hånden onsdag, så vil jeg anmelde ham for bedrageri til Politiet. Den mail får på mirakuløs vis Mike Romvig til tasterne. Han sender mig en svarmail hvor han gør det klart at han er helt uforstående overfor min tilgang og at ordren vil blive sendt hurtigst muligt.
Onsdag da jeg netop skal til at anmelde forholdet til Politiet modtager jeg en advisering fra GLS om at en forsendelse fra murer Romvig til mig er oprettet i deres system. Jeg beslutter derfor at stille politianmeldelser i bero en dags tid eller to for at se om der skulle dukke en pakke op. Jeg har dog ikke den store tiltro og er fast besluttet på at anmelde Mike Romvig til Politiet senest fredag. Til min store overraskelse modtager jeg dog fredag en pakke indeholdende den famøse sprøjtepudser og jeg undlader af samme grund at anmelde forholdet til Politiet.
Kvaliteten af den modtagne sprøjtepudser lader dog meget tilbage at ønske. Den STINKER langt væk af billig Kina produceret skrald og trykluftkoblingen på sprøjtepudseren passer ej heller på en helt almindelig europæisk standard trykluftkobling. Jeg tænker at den mere end 10 dage lange "dag-til-dag" levering skyldes at Mike først selv skulle have sprøjtepudseren bestilt hjem fra en eller anden tvivlsom asiatisk handelsplatform.
Resultatet er under alle omstændigheder, at jeg har handlet på plattenslageren murer Romvigs webshop første, eneste og sidste gang.
Jeg kunne have været alt dette foruden, hvis jeg blot havde checket webshoppen ud på trustpilot først. Det gjorde jeg desværre ikke, men den fejl kommer jeg ikke til at begå igen.
Så igen, hold dig fra at handle på murer Romvigs webshop. Find et seriøst firma i stedet, så sparer du dig selv for en masse frustrationer.

29 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Køb aldrig aldrig noget derfra

Jeg køber en del via web shops, og har gjort det siden de første dukkede op, i 90'erne. Jeg har derfor haft mange oplevelser, hvoraf langt størstedelen har været positive. Men Murer Romvig er den absolutte nummer sjok.

Jeg bestilte en trykluftbaseret mørtel fugepistol i Romvigs web shop, der stod som lagervare. En af grundene til at jeg bestilte den derfra var, at jeg skulle bruge den i en ruf.

4 dage senere var intet sket, så jeg annullerede ordren. Alle danske web shops er forpligtet til at annullere ordren, hvis de på annulleringstidspunktet ikke har fået ekspederet ordren. Men Murer Romvig ignorerede min mail, tog aldrig telefonen, og ignorerede de beskeder jeg lagde på firmaets telefonsvarer.

14 dage efter bestillingen fik jeg en mail om, at en forsendelse kunne spores. Men trods mailen, kunne jeg via GLS track and trace konstatere, at pakken ikke var blevet sendt. Der var virkelig styr på det i Romvig... not.

Yderligere 6 dage senere fik jeg en mail om, at den pakke der ikke skulle have været sendt, var blevet sendt.
Dagen efter modtog jeg pakken, og tog et hurtigt kig på mørtelpistolen. Det var tydeligt, at den ikke ville kunne bruges til mørtel. Det var en forkromet Kina model, der i kinesiske web shops kan købes for ca. 300 kr. Den kan måske bruges til helt tynd puds, uden småsten i, men jeg tvivler.
Samme dag sendte jeg varen retur, men hørte i de følgende dage intet fra firmaet, som ifølge loven har 14 dage til at få tilbagebetalt beløbet. Heller ikke denne del af lovgivningen rettede Murer Romvig sig efter.

Herefter skete der noget fantastisk. Murer Romvig tog endelig telefonen, og sagde at han ville sende pengene retur samme dag. Det var noget af en kontrast, i forhold til hvor sløvt og ligegyldigt han hidtil havde ageret.
Desværre blev min mistanke bekræftet - det var tomme ord. Jeg syntes jeg havde givet ham temmelig lang snor efterhånden, så jeg lavede en indsigelse til min bank, hvor jeg bla. vedlagde de sendte e-mails som dokumentation.
Min bank gav mig medhold i, at jeg havde krav på at få pengene retur, og sendte sagen til Nets, der indhentede Romvigs forklaring. Jeg ved ikke hvad Romvig har svaret, men også Nets gav mig medhold.

Så når han ikke vil følge hverken god skik eller gældende lovgivning, synes jeg det er ganske rimeligt, at han på den hårde måde mærker det, når hans bank trækker beløbet på hans firmakonto, og returnerer pengene til mig.
Så kan han lære det!

Mit råd til andre er, aldrig aldrig at købe noget fra Murerfirmaet Romvig.

22 de marzo de 2023

PAS PÅ……

PAS PÅ……. Det er et eller andet fusk med dette firma.
Jeg bestilte varer på webshops i maj måned de har trukket pengene men har ikke modtaget noget,
prøvet og kontakte både på mail og tlf. men ingen respons.
Var lige en tur på cvr registret og der står det at de er ophørt i marts 2023,
men hjemme side kører stadig som dag til dag levering.
Så den gode anmeldelse som Christian har skrevet for nyligt er lidt underlig hvis han lige har fået noget lavet.

2 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil gerne tage dette øjeblik til at…

Jeg vil gerne tage dette øjeblik til at udtrykke min fulde tilfredshed med den ekstremt professionelle murerarbejde, I har udført hos os. Jeg ønsker at dele min positive oplevelse ved at skrive en anmeldelse på Trustpilot og give andre mulighed for at opleve jeres fremragende arbejde.

Fra start til slut har jeres ekspertise og fokus på kvalitet været tydeligt. Jeres team af murere viste sig at være meget dygtige og dedikerede fagfolk. De udførte arbejdet med en imponerende omhu og præcision, hvilket resulterede i et stykke arbejde af højeste standard.

Ikke kun blev projektet afsluttet til den aftalte tidsplan, men jeres professionalisme og pålidelighed var bemærkelsesværdig. I holdt os informeret gennem hele processen og svarede tålmodigt på alle vores spørgsmål og bekymringer. Det skabte en beroligende atmosfære, hvor vi havde tillid til jeres evner og kunne føle os trygge.

Jeg er virkelig imponeret over det endelige resultat af jeres arbejde. Kvaliteten og detaljerne i udførelsen er enestående, og vores bygning har fået et nyt liv takket være jeres dygtighed.

Jeg kan varmt anbefale Romvig-murerfirma til enhver, der søger professionelle murer-tjenester. Jeres ekspertise, pålidelighed og engagement i at levere enestående resultater er virkelig bemærkelsesværdig.

Endnu engang vil jeg gerne takke jer for jeres professionelle arbejde. Jeg vil med glæde skrive en positiv anmeldelse på Trustpilot for at dele vores fremragende oplevelse med andre.

9 de junio de 2023

NUL Stjerner - Total FUSK

NUL Stjerner ville være mere Passende !!

Jeg har fået lavet et lille Bad / Toilet, Der er endt med:

- Gulvfuger der IKKE er ud for hinanden

- Vægfliser uden vedhæftning / Skruk !!

- Fugemasse der er smurt "ud over det hele" ind over fliser, loft, Karme.

- Gulvafløb der IKKE kan tages op fordi der er masser af Overskydende Størknet Fuge / Flise klæb nede i Afløbet - Under risten.

- INGEN Gummifuger nogen steder ! - Normal Fugemasse omkring gulvafløb - ind til Dørkarm og i Hjørner.

- ca. ½ meter væg, bag rør i Bruseområde helt UDEN Fugemasse. Så ÅBENT Hul !!

Og det er lavet af en Murer !? - Der er adskillige Alvorlige FEJL i mit Badeværelse !!

Det burde være muligt at forbyde sådan et firma at kalde sig for Murer !!

19 de febrero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilt en mørtel fugepistol til…

Bestilt en mørtel fugepistol til trykluft på murerromvig.dk / shop betalte via mobilpay til hans private mobil til en Mike Nielsen, og det var også ham jeg snakkede med da jeg ringede for at høre om fugepistolen kunne bruges til den opgave jeg skulle i gang med.
3 dage efter modtog jeg fugepistolen.
Prøver den nogle gange efter Mikes Instrukser, intet dur muren ligner istedet en mudderpøl, sender billeder til Mike, hvor vi efterfølgende aftaler at maskinen skal sendes retur fordi den er defekt, og han vil tilbage betale så snart han har fået maskinen.
Jeg sender maskinen tilbage via postnord og betaler 60 kr for forsendelsen får også en bekræftigelse at parken er leveret til adressen.
Jeg har ringet, skrevet beskeder har også anmodet om betaling over mobilpay på de 1000 kr jeg havde overført til ham. høre bare ikke noget fra ham og det er 2 mdr siden

20 de diciembre de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Armeringsnet

Bestilte nogle ting, og overførte med mobilpay.

Det gik let, og alle dele er med i pakkerne. Og det var billigt!

De får kun 4 stjerne, fordi jeg skulle ringe og få bekræftet at mine penge var modtaget. Der kunne de godt have sendt en mail. Men alt i alt en god oplevelse

3 de diciembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mørtel fugepistol - kom aldrig?

Jeg har ringet, skrevet sms og emails: med skiftende forklaringer: er sendt, er i restordre, ordren ikke modtaget, betaling ikke modtaget....osv.
Jeg har efterhånden spildt en del timer på denne virksomhed, og har nu også med indsigelse for købet via banken (håber at mine 1000 kr komme hjem igen??)

30 de julio de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mørtel fugepistol er et latterligt Wish…

Mørtel fugepistol er et latterligt Wish produkt, det kan ikke engang sættes til en alm kompressor uden der skal skiftes adapter, og leveringstiden er under al kritik, 17 dages leveringstid 🤮🤮🤮🤮
Første og sidste gang jeg handlede her.

13 de junio de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.