Consulta las opiniones de los clientes
Var løbet tør for voks og bestilte om søndagen. Fandt voksen billigt på mustshop.dk og bestilte nogle stykker som allerede blev leveret i dag (kun 3 dage fra bestillingsdatoen!) Stor anbefaling herfr... Ver más
"Vi besvarer mail inden for 24 timer i hverdagen" Skal nærmere være "Vi besvarer intet hverken på mail eller messenger..." Har tidligere bestilt Totex hairwax, men med den service, eller mangel på s... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Stort udvalg af kvalitets produkter til rengøring, personlig pleje, vask og opvaskemidler samt forbrugsvarer. Alt det firmaer og private ofte har brug for finder du hos Mustshop.dk.
Información de contacto
Egumvej 53, 7000, Fredericia, Dinamarca
- www.mustshop.dk
'Det er sgu ikke ok med dårlige…
'Det er sgu ikke ok med dårlige anmeldelser, og kun meget gamle. Det gjorde at jeg var nervøs for at handle. Jeg gjorde det alligevel, og har aldrig fået mine varer så hurtigt og gnidningsfrit. Samtidig super pris. Meget positivt. !!!! Mvh Jacob
Hold jer langt væk…
Hold jer langt væk…. Bestilte 3 wax til levering,
De var blevet afleveret i Fields center information og kommer desværre dagen efter de 7 dage pga job.
Jeg skriver 2 mails og ringet 2 gange om at jeg ønsker mine varer sendt på ny.
De ignorer en fuldstændig og på tlf går den på svarer. Har mistet mine varer/ penge.
Kan ik anbefales😡😡😡
Ingen respons, ingen svar, ingen reaktion
"Vi besvarer mail inden for 24 timer i hverdagen"
Skal nærmere være "Vi besvarer intet hverken på mail eller messenger..."
Har tidligere bestilt Totex hairwax, men med den service, eller mangel på samme, vil jeg hellere betale mere og få positiv respons.
Har lagt en ordre den 6/9 har ikke fået…
Har lagt en ordre den 6/9 har ikke fået en bekræftelse på ordre og varene er ikke sendt. Har lagt 2 mail men intet hørt endnu. Virkelig dårligt. Er spændt på om jeg overhovedet modtager mine vare. Ikke et sted jeg handler igen!!
Var først bekymret da jeg ikke modtog…
Var først bekymret da jeg ikke modtog en ordrebekræftelse og skrev derfor mail, her beklagede de og bekræftede varerne var sendt, dagen efter modtog jeg mine produkter, ialt 3 dage efter ordren var lagt.
Det kalder jeg god service 🙌🏻
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering - bestilte 2/7 og er leveret i pakkeshop 4/7.
Bestilt produkt som hurtigt blev skudt…
Bestilt produkt som hurtigt blev skudt ud af butikken!
Svar /kontakt på mobil er umuligt. Ringer op 6 gange efter hinanden og hver gang, lukker linjen bare! Sendt mail for en uge siden og stadig ikke hørt noget. Vil høre mht at returnere en vare.. dårlig stil!!
Har bestilt vare og de skriver at de…
Har bestilt vare og de skriver at de sender om 1-5 dage. Stadigvæk ikke modtaget mine vare efter 9 dage. Dårlig sted at handle nårh de ikke engang kan leve op til det de reklamere med. Fraråder alle at handle med dem.
Ingen ordrebekræftigelse
Ingen ordrebekræftigelse, ingen svar på mails
Ingen varer og intet svar
Har bestilt vare d 10 /1 og der står at de afsender 1-3 dage, men de har ikke skrevet at varen er afsendt og de har ikke svaret på den mail jeg har sendt og efterspurgt min vare.
Så der kommer jeg ikke til at købe mere , for der er sa ingen service.
Var løbet tør for voks og bestilte om søndagen. Fandt voksen billigt på mustshop.dk og bestilte nogle stykker som allerede blev leveret i dag (kun 3 dage fra bestillingsdatoen!) Stor anbefaling herfra.
Tak for god service :-)
God oplevelse
Jeg var meget spændt efter at have læst alle de dårlige anmelder på siden her, men til min store overraskelse var min oplevelse en hel anden.
Varer til en god pris, hurtig levering og de korrekte varer jeg modtog uden fejl, skader og mangler.
Jeg handler gerne her en anden gang
Bad service, won´t order again
It has been more than 10 days since I ordered and I wrote 2 e-mails without any answer about the status.
Very bad service.
I have now sent a 3rd mail to cancel my order.
Fint & hurtigt.
Super oplevelse.Bestilte 1 vare i…
Super oplevelse.Bestilte 1 vare i søndags, men ville gerne have 10 kg.vaskepulver med ordren. Vi ringede om mandagen og onsdag kom begge varer. Ingen extra leveringsgebyr, og da vi havde betalt den 1.bestilte vare via mobilpay, blev der vedlagt en fakt.på den anden varer. Betalingsfrist 8 dage... Super god service.
Virkelig god service og gode…
Virkelig god service og gode produkter👍
Helt sikkert en butik jeg kan anbefale.
Har bestilt mange uden problemer
Har bestilt mange uden problemer
Men denne gang fik jeg ikke min pakke.så finder nok et andet sted og bestille fremover.
Green Collection er ikke som i 00’erne
Blev så glad da jeg opdagede at man stadig kunne købe Green Collection shampoo og balsam. Brugte den i flere år tilbage i 00’erne. Den shampoo og balsam jeg modtog havde på ingen måde niveau med den shampoo og balsam jeg brugte tilbage dengang. Duft og egenskaber virkelig skuffende, som at vaske håret i dove kropsshampoo. Har kontaktet mustshop for 8 dage siden, men har intet hørt tilbage . Kan ikke anbefale den. Jeg kommer ikke til at bruge den trods de 564,- det har kostet mig.
Minimal Service
Bestilte tre flasker vin i december 2020.
Har stadig ikke modtaget vinen. Har skrevet flere mails til mustshop.dk og vin og godt, uden svar.
Super god service.
Super god service.
Bestilte 2x shampoo, som kom hurtigt med GLS, og i pakken lå der også en balsam fra samme mærke, som de gav med som vareprøve. Dejlig overraskelse!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.