Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben een raamfolie besteld met huisnummer en naam. In eerste instantie kregen we niet wat we besteld hadden, maar m'n complimenten over de afwikkeling. Inmiddels hebben een prachtig raamfolie.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

1. Maten ingegeven maar wat ik geleverd kreeg was niet wat ik opgaf. Men had ook 2 opgegeven maten ook samengevoegd ondanks los besteld... Gemakkelijkee voor hen natuurlijk. 2. Hoeken waren ver v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig bedrijf! Heb hier voor de badkamer, en voordeur al eens eerder wat gekocht en toen is alles netjes en op tijd geleverd! Nu voor een nieuwe woning weer een voordeur sticker nodig gehad en blee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige sticker, gemakkelijk te plakken en service was ook goed. De bezorg dienst was de sticker kwijt, ik heb zonder morren een nieuwe sticker gekregen Bedankt voor de service

3,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

3,9

Todas las opiniones

76 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bestelling raamfolie

Wij hebben een raamfolie besteld met huisnummer en naam.
Inmiddels hebben een prachtig raamfolie. Héél blij mee en ook blij met de duidelijke plakinstructie.

23 de septiembre de 2026

Prachtige sticker

Bedankt voor de service

5 de septiembre de 2026

Goede service.

Goede service.
Na aanbrengen van een raamfolie, wat op zich goed te doen was, zat er een kleine waas in. Geen idee wat dit was. Een foto gestuurd naar de klantenservice. Die oordeelde dat dit niet de bedoeling was en hebben direct een nieuwe sticker gestuurd.

28 de agosto de 2026

Snel geleverd

Snel geleverd. Makkelijk aan te brengen dankzij het bijbehorende filmpje met instructies. Top

21 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Never again - positief... Het kwam toe

1. Maten ingegeven maar wat ik geleverd kreeg was niet wat ik opgaf.
2. Hoeken waren ver van 90 graden, scheelde op 1.2m al 1,2cm
3. Doos had enorme deuken waardoor de folie geschonden was.
4. Vermoedelijk ook door het slecht verpakken...daarom dat de bezorgdienst hun eigen tape gebruikte om de gedeukte doos te hersluiten.
Schade maar gezien als ik al 2/3 van de bestelling opgehangen had.

21 de agosto de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Product is helemaal niets mis mee

Product is helemaal niets mis mee. Snelle productie. Maar de vervoerder is helemaal niet ok! Jullie werken met DragonFly, die maken er een potje van!! Ze komen de eerste keer en melden dat het bedrijf gesloten is. Dat is onjuist. Ze komen een tweede keer in de avond ruim na 7 uur terwijl dit een zakenadres is. We hadden geluk dat ze de derde keer op tijd waren. Wat een waste of time and money!!! Ik doe geen zaken meer met partijen die deze vervoerder gebruiken.

24 de julio de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.