Personalet ved MyCruise hjalp os hele vejen igennem både valg af cruise samt efterfølgende detaljer. Der har været svar promte på alle mails jeg har sendt. Vi har været meget tilfredse. Tak

Consulta las opiniones de los clientes
MyCruise er rigtig gode til at arrangere vores X-togter, også selvom der kan være udfordringer og specielle ønsker til kahytter og kahytsplacering.😄 Vi har brugt MyCruise gennem mange år, og har i s... Ver más
God service, jeg føler mig hørt og set og husket. Jeg føler mine behov bliver imødekommet og indsatsen for at indfrie mine ønsker, virker seriøs.👌♥️
Altid meget venlige og kompetente medarbejdere til at svare på alle mulige spørgsmål ( også "dumme"!) Meget god service hele vejen igennem. Har rejst en del med My Cruise og aldrig haft noget at... Ver más
La empresa ha respondido
- Agencia de viajes
- Agregador de viajes
Acerca de MyCruise Danmark
Escrito por la empresa
MyCruise er agent for verdens førende krydstogtsrederier. Virksomheden blev etableret i 2008 og har fra begyndelsen haft fokus på formidling af verdens bedste krydstogtrejser.
Vi er naturligvis tilsluttet og registreret i Rejsegarantifonden, og vi har tilsammen mange års erfaring inden for rejsebrancen, så du er i sikre hænder, når du bestiller dit krydstogt hos os.
Hos MyCruise er kunden 100 procent i fokus, og vi lægger stor vægt på personlig service og kvalitet. Vi skræddersyer årligt flere tusinde krydstogtrejser til hele verden og med mange års kendskab til rejsebranchen samt tæt kontakt med vores samarbejdspartnere, kan vi garantere et højt kvalitetsniveau og god service gennem hele rejsens forløb.
Prisgaranti
Prisgaranti er din garanti for, at du ikke finder vores krydstogtrejser billigere hos én af vores konkurrenter.
Støder du – mod forventning – på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen!
Información de contacto
Tirsbækvej 7, 1 sal, 2720, Vanløse, Dinamarca
- 70 22 59 59
- info@mycruise.dk
- www.mycruise.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
MyCruise er rigtig gode. 👍
Vi har brugt MyCruise gennem mange år, og har i skrivende stund 3 igangværende bookinger, og der skal nok komme flere.😉
Personalet ved MyCruise hjalp os hele…
God service
En super oplevelse og altid en rigtig…
En super oplevelse og altid en rigtig god service.
Vi har brugt MyCruise 4 gange og de har…
Vi har brugt MyCruise 4 gange og de har altid gjort det nemt at være os. Deres priser er absolut fair - også når man ser hvad andre tager for samme arbejde.

De sørger for ALT
De sørger for ALT (fly, transfer fra lufthavn til skib og alt omkring krydstogtet) - nemt og bekvemt.
Hvis der er èt eller andet problem (i vores tilfælde var det en tastefejl i.f.b.m. bookingen), bliver det rettet med det samme.

Mycruises hver gang jeg skal på cruise
Mycruises hver gang jeg skal på cruise
Kan nemt få hjælp

Respuesta de MyCruise Danmark
Altid meget venlige og kompetente…
Altid meget venlige og kompetente medarbejdere til
at svare på alle mulige spørgsmål ( også "dumme"!)
Meget god service hele vejen igennem.
Har rejst en del med My Cruise og aldrig haft noget at
klage over!

Respuesta de MyCruise Danmark
Super fin og professionel rådgivning
Vi "mødtes" på feriemessen i Herning, hvor der hurtigt blev fundet den rejse, som skulle være vores. Lisbeth havde god tålmodighed, og hun vendte tilbage med svar på vores spørgsmål i den efterfølgende periode. God service

Bedste service
Har nu booket flere gange i gennem MyCruise, alt er i orden, servicen er høj og der er altid hjælp at hente hos dem

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.