Banner for MyCruise Danmark

MyCruise Danmark Opiniones 1126

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personalet ved MyCruise hjalp os hele vejen igennem både valg af cruise samt efterfølgende detaljer. Der har været svar promte på alle mails jeg har sendt. Vi har været meget tilfredse. Tak

Valorada con 5 estrellas sobre 5

MyCruise er rigtig gode til at arrangere vores X-togter, også selvom der kan være udfordringer og specielle ønsker til kahytter og kahytsplacering.😄 Vi har brugt MyCruise gennem mange år, og har i s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, jeg føler mig hørt og set og husket. Jeg føler mine behov bliver imødekommet og indsatsen for at indfrie mine ønsker, virker seriøs.👌♥️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid meget venlige og kompetente medarbejdere til at svare på alle mulige spørgsmål ( også "dumme"!) Meget god service hele vejen igennem. Har rejst en del med My Cruise og aldrig haft noget at... Ver más

La empresa ha respondido

5. Agencia de viajes
  6. Agregador de viajes

Acerca de MyCruise Danmark

Escrito por la empresa

MyCruise er agent for verdens førende krydstogtsrederier. Virksomheden blev etableret i 2008 og har fra begyndelsen haft fokus på formidling af verdens bedste krydstogtrejser.

Vi er naturligvis tilsluttet og registreret i Rejsegarantifonden, og vi har tilsammen mange års erfaring inden for rejsebrancen, så du er i sikre hænder, når du bestiller dit krydstogt hos os.

Hos MyCruise er kunden 100 procent i fokus, og vi lægger stor vægt på personlig service og kvalitet. Vi skræddersyer årligt flere tusinde krydstogtrejser til hele verden og med mange års kendskab til rejsebranchen samt tæt kontakt med vores samarbejdspartnere, kan vi garantere et højt kvalitetsniveau og god service gennem hele rejsens forløb.

Prisgaranti

Prisgaranti er din garanti for, at du ikke finder vores krydstogtrejser billigere hos én af vores konkurrenter.

Støder du – mod forventning – på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

MyCruise er rigtig gode. 👍

Vi har brugt MyCruise gennem mange år, og har i skrivende stund 3 igangværende bookinger, og der skal nok komme flere.😉

4 de abril de 2026

9 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har brugt MyCruise 4 gange og de har…

Vi har brugt MyCruise 4 gange og de har altid gjort det nemt at være os. Deres priser er absolut fair - også når man ser hvad andre tager for samme arbejde.

30 de marzo de 2026

Hej Jesper,

Hvor er det dejligt at høre, at du allerede har rejst med os flere gange – det sætter vi stor pris på! Det betyder meget, at du oplever det som nemt at være kunde hos os, og at du finder vores priser fair i forhold til den service, vi leverer.

Det er netop vores mål at gøre hele processen så enkel og tryg som muligt, samtidig med at vi tilbyder god værdi for pengene.

Vi håber at kunne hjælpe dig med mange flere skønne rejseoplevelser fremover!

De sørger for ALT

De sørger for ALT (fly, transfer fra lufthavn til skib og alt omkring krydstogtet) - nemt og bekvemt.
Hvis der er èt eller andet problem (i vores tilfælde var det en tastefejl i.f.b.m. bookingen), bliver det rettet med det samme.

24 de marzo de 2026

Hej Bjarne,

Hvor er det skønt at læse din oplevelse – tusind tak for at dele den! Det glæder os meget, at du har oplevet det som nemt og bekvemt, når vi står for hele rejsen fra fly til transfer og selve krydstogtet.

Og dejligt at høre, at eventuelle små udfordringer bliver løst hurtigt – det er vigtigt for os, at alt spiller, så du kan slappe af og nyde din rejse.

Vi håber at kunne hjælpe dig med endnu flere gode oplevelser til søs fremover!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kan nemt få hjælp

16 de marzo de 2026

Hej Henrik,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid meget venlige og kompetente…

Altid meget venlige og kompetente medarbejdere til
at svare på alle mulige spørgsmål ( også "dumme"!)
Meget god service hele vejen igennem.
Har rejst en del med My Cruise og aldrig haft noget at
klage over!

16 de marzo de 2026

Hej Anker,

Det betyder virkelig meget for os at læse din flotte tilbagemelding! Vi er glade for, at du oplever vores team som både imødekommende og kompetente – der findes heldigvis ingen “dumme” spørgsmål hos os 😊

Hvor er det også skønt at høre, at du har rejst flere gange med os og hver gang har haft en god oplevelse. Det er lige præcis den tryghed og service, vi altid stræber efter at levere.

Vi håber at kunne hjælpe dig med mange flere gode rejser fremover!

Rigtig god service

Altid god service

4 de marzo de 2026

Hej Karin,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin og professionel rådgivning

Vi "mødtes" på feriemessen i Herning, hvor der hurtigt blev fundet den rejse, som skulle være vores. Lisbeth havde god tålmodighed, og hun vendte tilbage med svar på vores spørgsmål i den efterfølgende periode. God service

5 de marzo de 2026

Hej Mette,

Tusind tak for din anmeldelse! Det så dejligt at høre at I var forbi os på feriemessen i Herning, og vi er glade for, at Lisbeth kunne hjælpe jer med at finde den helt rigtige rejse og besvare alle jeres spørgsmål. Vi håber at få lov til at hjælpe jer med mange flere rejser fremover ⛴️✨

Vennlig hilsen

Bedste service

Har nu booket flere gange i gennem MyCruise, alt er i orden, servicen er høj og der er altid hjælp at hente hos dem

3 de marzo de 2026

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft gode oplevelser med MyCruise flere gange, og at du har følt dig godt hjulpet undervejs. Vi håber at få lov til at hjælpe dig med mange flere rejser fremover ⛴️✨

Vennlig hilsen

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.